Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
30/06/2009 23:12
Konu Sahibi
goodfalles
Yorumlar
8
Okunma
2636
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

goodfalles

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
306
11/12/2008
İstanbul
Ofis 2007
17/11/2014,04:14
Çözüldü 
üstadlar ben ufak bir örnek hazırladım ve orada bir metin kutusu var sirketadı adında oraya mesala A yazdığınız zaman Ala başlayan şirket geliyor felan mesala ben oraya Accesstr.net yazdım ve tab tuşuna bastım yada oradan çıktığım zaman after mı oluyordu before mi ? ve benim yapmak istediğim oraya diyelim accesstr yazdığım zaman accesstr hakkındaki bilgileri getirmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim S: S: S: S:S


Ek Dosyalar
.rar   firmaadıyazıldımıotomatikbiglgelsin.rar (Dosya Boyutu: 35,66 KB / İndirme Sayısı: 33)
Cevapla

nihatkr

Ofis 2007-2003-2010
Kullanici Avatari
Altın Üye
814
29/10/2008
272
İstanbul
Ofis 2007
03/09/2016,04:40
Çözüldü 
Örneği inceleyiniz.
çıkıldığında olayına bakınız.

Burada dikkat etmeniz gereken formdan çıktığınızda formu kaydedip çıkar o nedenle formunuzu ıkı turlu açmanız gerekebilir. 1. Yeni kayıt ekleme formu
2. Eski kayıt arama formu gibi.

gerçi alternatifler gelecektir.


Ek Dosyalar
.rar   Şirket Kayıt.rar (Dosya Boyutu: 22,71 KB / İndirme Sayısı: 21)
.rar   sirketkayit.rar (Dosya Boyutu: 22,71 KB / İndirme Sayısı: 11)
Cevapla

emturker

- Murat -
Kullanici Avatari
Uzman
M....
1.251
30/10/2008
778
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,12:45
Çözüldü 
Sn.goodfalles


Ek Dosyalar
.rar   Şirket Kayıt.rar (Dosya Boyutu: 38,47 KB / İndirme Sayısı: 19)
Application Engineer
Cevapla

okileturc

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
Sn goddfalles

Ben çözüm için yazmıyorum : tblsirketler tablosu
nedir ? gördüğüm kadarı ile bir eylemin ( randevu benzeri) sonuçlarını
gösteriyor. Bu durumda tablonun ayrılması gerekmez mi ?
SIRKETLER ve EYLEMLER şeklinde. tblsirketler içinde yine tblsirketler
combosundan veri alıp sirket adı, tel ve benzeri bilgileri neden her
kayıtta tekrar ediyorsunuz ?

Kolay gelsin


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

goodfalles

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
306
11/12/2008
İstanbul
Ofis 2007
17/11/2014,04:14
Çözüldü 
bir şirketle bir kere randevu alınıyor bir şirketle işlem bir kere gerçekleşiyor bizim programda tek amacımız bir şirketi yanlışlıkla 2kere aramamak bazen sorun oluyor kağıttan çalışınca programla bunu engelllemeye çalışıyorum
cevaplar için çok çok sağolun bu gece hepsini harmanlayıp kullanıcak hale sokucam inşAllah çok sağolun


Cevapla

okileturc

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
Bu durumda tblsirketler tablosundaki "sirketadi" alanını anahtar alan
yapın olsun bitsin Img-grin Selamlar


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Veritabanında Tıklanan Düğmenin Adı Yada Değerini Tabloya Nasıl Aktarabilirim cemre1970 2 275 03/06/2017, 22:11 cemre1970
Çözüldü Access veritabanını MSSQL YADA MYSQL'e Aktarma IceMan7 4 687 05/02/2017, 13:25 atoz112
Çözüldü Açılan Kutu aramalarına hepsi yada tümü seçeneği eklemek Yunus Bozkurt 8 1.018 06/09/2016, 17:55 Yunus Bozkurt
Çözüldü Ödeme Formunda sadece tl yada euro girince sorun celilpartal 6 1.127 12/08/2015, 11:37 celilpartal
Çözüldü Sorguda yada Raporda hesaplamaya veya karşılaştırma yapmak. direnist 3 726 09/02/2015, 13:30 atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.