Bazı hücreleri temizleme
Tarih
21/12/2011 23:55
Konu Sahibi
abone0069
Yorumlar
3
Okunma
1434
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



abone0069
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
43
27/02/2010
0
Ankara
Belirtilmemiş
16/09/2013,21:23
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn. arkadaşlar,

Ekte gönderidiğim örnekte olduğu gibi bazı buton sayesinde bazı hücreleri temizlemesini bazı hücrelerin ise temizlenmemesini istiyorum. Konu hakkında kod yazımında yardımcı olursanız sevinir ve saygılar sunarum...


Ek Dosyalar
xxörnek22.rar
[23.92 KB]
abone0069, 27-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.296
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,09:11
Çözüldü 
butonun tıklandığında olayına

Visual Basic Code
Private Sub Temizle_Click()
Me.YAKIT = ""
Me.ELEKTRİK = ""
Me.SU = ""
End Sub

yaz Img-cray

Cevapla

iscinar
İsmail ÇINAR
Kullanici Avatari
Uzman
İ.... Ç....
856
30/05/2011
272
İstanbul
Ofis 2007
13/12/2016,16:01
Çözüldü 
Sponsor Reklam
butonun tıklandığı olayına
kutuadı = ""
yazman yeterli

Ek Dosyalar
xxörnek22.rar
[26.7 KB]

Sn.sledgeab hocam kusura bakmayın hızlı davranmışsınız hızınıza yetişemedim. Ayrıca ben yanlış anlayıp sarı alanları temizlemişim.
Toprağa her türlü kötü şey atılmasına rağmen
Topraktan hep güzel şeyler biter . (Akşemseddin)
Cevapla

abone0069
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
43
27/02/2010
0
Ankara
Belirtilmemiş
16/09/2013,21:23
Çözüldü 
Bu kadar basit diyorsunuz hemi çok teşekür eder saygılar sunarım...
abone0069, 27-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formaki Temizle Butonuna Tablodaki Sutunu Temizleme Kodu eklemek haziran4 3 121 05/01/2017, 17:06 haziran4
  Açılır formda bazı verilerin görünmesini engelleme KAZIMS 4 220 31/05/2016, 17:22 KAZIMS
Çözüldü Combobox'un içini temizleme ates2014 2 530 30/12/2015, 11:48 ates2014
Çözüldü Sorgu tablosunda bazı alanların Tabloya gelmiyor 53rize 5 1.128 25/03/2015, 13:39 53rize
Çözüldü Bazı Alanların Tabloda Gözükmemesi. yorum70 2 652 25/10/2014, 13:41 yorum70


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya