Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
03/03/2012 15:36
Konu Sahibi
TURAN6100
Yorumlar
2
Okunma
1289
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

TURAN6100

Üye
 37
 6
 24
 30/03/2011
0
 Trabzon
 
 Ofis 2003
 09/05/2017,19:00
Çözüldü 
Arkadaşlar iki adet tablom var
1-telbil
2-Yaşlandırma
iki de formum var
1-arabil (telbil tablosuna bağlı)
2-Yaşlandırma (yaşlandırma tablosuna bağlı)
yapmak istediğim form Yaşlandırma da liste2 ye çift tıkladığımda C/H kodu na göre arabil formunu açacak o hesap koduna gidecek bende form üzerinde bir değişiklik yapabileceğim.

bir türlü yapamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ek Dosyalar
Yaşlandırma.rar(179.55 KB)



Kullanici Avatari

POWER

Uzman
Uf.... Öz....
 55
 44
 1.874
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 Bugün,12:49
Çözüldü 
İncelermisiniz....

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

TURAN6100

Üye
 37
 6
 24
 30/03/2011
0
 Trabzon
 
 Ofis 2003
 09/05/2017,19:00
Çözüldü 
Elinize sağlık çok teşekkür ederim istediğim buydu zaten.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Access te başka bir dosyadan form aktarma te-kin 2 74 13/03/2019, 14:39
Son Yorum: te-kin
Çözüldü Komut Satırında Tablo Ve Alanı Bulamıyor fkilic76 6 138 13/03/2019, 01:00
Son Yorum: fkilic76
Çözüldü Yaş Aralığını Sorgu Yaparak Bulma tamer duran 8 248 11/02/2019, 22:52
Son Yorum: tamer duran
Çözüldü Aynı Formda Farklı Tablo Değerlerini Nasıl Kullabilirim? sipuasfaf 2 160 02/02/2019, 15:43
Son Yorum: sipuasfaf
Çözüldü Metin Kümesinden Koşula Uyan Veriyi Çekmek... Oğuz Türkyılmaz 13 327 30/01/2019, 16:38
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.