Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
03/03/2012 15:36
Konu Sahibi
TURAN6100
Yorumlar
2
Okunma
1260
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

TURAN6100

Üye
 37
 24
 6
 30/03/2011
0
 Trabzon
 
 Ofis 2003
 09/05/2017,19:00
Çözüldü 
Arkadaşlar iki adet tablom var
1-telbil
2-Yaşlandırma
iki de formum var
1-arabil (telbil tablosuna bağlı)
2-Yaşlandırma (yaşlandırma tablosuna bağlı)
yapmak istediğim form Yaşlandırma da liste2 ye çift tıkladığımda C/H kodu na göre arabil formunu açacak o hesap koduna gidecek bende form üzerinde bir değişiklik yapabileceğim.

bir türlü yapamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ek Dosyalar
Yaşlandırma.rar(179.55 KB)



Kullanici Avatari

POWER

Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 44
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 15/12/2018,12:38
Çözüldü 
İncelermisiniz....

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...


Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

TURAN6100

Üye
 37
 24
 6
 30/03/2011
0
 Trabzon
 
 Ofis 2003
 09/05/2017,19:00
Çözüldü 
Elinize sağlık çok teşekkür ederim istediğim buydu zaten.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Tablo İlişkilerinde Bilgi Tutarlılığı Hakkında notrino 12 382 15/12/2018, 17:39
Son Yorum: accessdelisi
Çözüldü Sorguda Sıralama Ve Eksik Olan Sayıyı Bulma alimadam 6 115 13/12/2018, 12:47
Son Yorum: alimadam
Çözüldü Acces Tablo Alanı Boş İse,sorguda Boş Olarak Gözükmeli alimadam 3 112 11/12/2018, 15:54
Son Yorum: XEvilBestSow
Çözüldü Formdan Başka Formda Kritere Göre Liste Gizleme Ve Görünmesi U.ALTUN 4 72 05/12/2018, 13:50
Son Yorum: U.ALTUN
Çözüldü Tablo Kopyalama Vba barcins 6 137 27/11/2018, 09:07
Son Yorum: barcins

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.