Başka Forma Geçişlerinde Datagrid Yenilenmiyor
Tarih
23/05/2013 20:11
Konu Sahibi
facenoise
Yorumlar
2
Okunma
1548
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba arkadaşlar,
2 tane formdan ve iki formda da datagrid olan projemde, formlar arası

Visual Basic Code
Form2.Show()
      Me.Hide()

geçişi bu komut ile gerçekleştiriyorum.
Sıkıntım şudur ki, form1 den form 2 ye geçtiğimde ve veritabanına bilgi ekleyip, tekrar form 1 e geçtiğimde datagridim yenilenmemiş oluyor. İhtiyacım olan form geçişlerinde datagridin yenilenmesi.
İlginiz ve alakanız için teşekkürler..

Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,21:02
Örnek ekleyiniz...
Please return your positive or negative ...
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
13/02/2017,13:34
Sponsor Reklam
Bir formdan diğer forma veri almayı biliyor musunuz? Bunu bilmiyorsanız önce bu işi halletmeniz lazım. Sonrası ise çok basit. Form1 geçerli(aktif) olduğunda eğer Form2 açıksa oradan bilgileri çeken fonksiyonunuzu çalıştıracak. Eğer ki formlarda geçiş olmadan bu işlemi yapmak istiyorsanız bu defa Form1 de Timer kullanıp belirlediğiniz süre içinde bilgi çeken fonksiyonu çalıştırması yeterli olacaktır.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü VB.NET Projemi başka bilgisayarda çalıştıramadım. Yardım. umutakkaya 8 2.139 08/07/2014, 16:00 umutakkaya
Çözüldü Class Kullanarak Bir Form üzerinden Başka Formlar Açtırmak umutakkaya 16 2.611 03/06/2014, 17:14 umutakkaya
Çözüldü Datagrid Satır Seçimi drummers 8 2.648 25/02/2014, 02:05 drummers
Çözüldü başka siteden bilgi çekmek saygincilli 10 3.018 14/06/2011, 22:20 ~~KaG~~
Çözüldü Forma eklediğim nesneler programı çalıştırdığımda gözükmüyor.. qroniq_wqha 7 3.306 29/05/2011, 11:06 ~~KaG~~


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya