Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
23/11/2009 15:57
Konu Sahibi
ercansahin
Yorumlar
17
Okunma
5034
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 43
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Sayın üstadlarım,, Access dosyasını ağ üzerinden ortak kullanmaktayız. diğer bilgisayardaki Deneme.doc dosyasını açtırabilmek için nasıl bir kod yazmalıyım.
strTemplateLocation = CurrentProject.Path & "\Deneme.doc"

komutunda dosyanın yüklü olduğu yerdeki Deneme.doc açılıyor. Ancak diğer bilgisayardan bu komut işe yaramıyor.



Kullanici Avatari

ayhan2122

accesstr.net , gayet net ;)
Uzman
 41
681
30/10/2008
451
-
Ofis 2003
05/12/2017,16:58
Çözüldü 
strTemplateLocation = CurrentProject.Path & "\Deneme.doc"
yerine
strTemplateLocation = "D:\Yazı\Deneme.doc"
yazsanız olmuyor mu ?


Saygılar, iyi çalışmalar.
*********
Kod, formül vs bilmek önemlidir ama mantığını yürütebilmek, nerede ve nasıl kullanılacağını bilmek daha önemlidir.

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
10.943
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,10:25
Çözüldü 
Ekteki örneği kullanarak ağ üzerindeki herhangi bir dosyayı açmayı deneyebilir misin?


Ek Dosyalar
.rar   DosyaAc.rar(Dosya Boyutu: 56,58 KB / İndirme Sayısı: 180)
"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
 40
10.943
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,10:25
Çözüldü 
Örnek işinize yaradımı sn ercansahin33,


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 43
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Hocam Kusura bakmayın Henüz yeni farkettim. Bunu iş yerimde deneyip sonucu bildiririm. Saygılarımla



Kullanici Avatari

emturker

- Murat -
Uzman
MU....
1.253
30/10/2008
781
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,09:56
Çözüldü 
Hocam Örnek ağ üzerinde çalışıyor.
teşekkürler.


Application Engineer


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Bir Sütuna Girilen Verileri Başka Bir Sütun İle Karşılaştırıp Hesaplama matkap911 1 134 19/06/2018, 14:45
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Union Sonucunu Baska Bi Tablo İle Left Join Yapma dabanli 4 144 23/04/2018, 14:45
Son Yorum: dabanli
Çözüldü Başka Bilgisayarda Aldığım Hata! Mci32.ocx mucit 6 260 03/04/2018, 13:10
Son Yorum: mucit
Çözüldü Başka tablodan veri aktarma ve guncelleme karaayhan 3 279 12/01/2018, 21:26
Son Yorum: karaayhan
Çözüldü tabloda iki farklı alandakı farkı başka tabloda göremiyorum dogancakir 3 249 15/09/2017, 14:30
Son Yorum: C*e*l*o*y*c*e

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.