basit market veri tabanı accesste yapılmış
Tarih
10/03/2009 17:33
Konu Sahibi
0zNuR
Yorumlar
8
Okunma
18875
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



0zNuR
Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
6
31/12/2008
0
İstanbul
Ofis 2003
26/06/2009,10:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Img-cray nolur çok zordurumdayım ben çok profesyonel olmayan basit bir accesste yapılmış market veri tabanı arıyorm ilgilenirseniz çooook sevinirim
Cevapla

emturker
- Murat -
Kullanici Avatari
Uzman
M....
1.246
30/10/2008
775
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
Dün,17:36
Çözüldü 
Sn:0zNuR buradaki örneği inceleyiniz.
Market Programı
Application Engineer
Cevapla

tdsharun
>>> O Şimdi Sivil<<<
Kullanici Avatari
Aktif Üye
778
06/11/2008
225
Kütahya
Ofis 2003
31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın OzNuR, şu konuda da zor durumdaymışmışsınız galiba:

banka veritabanı

Ama ne hikmetse 1 haftadır o konuya bir örnek eklememişsiniz...

Şimdi yine bir soru sormuşsunuz ancak sormuş olduğunuz konuyla ilgili forumumuzdaki örnekleri hiç incelememişsiniz bile...

Ve yine en ufak bir örnek yok... Img-grin

Sizce bu market programı bu kadar basit mi?

Bu kadar basit bişey olmuş olsaydı buraya sorma ihtiyacı duyar mıydınız?

Bunun zorluğunu göz önünde bulundurarak bize de anlayış gösterin. Kimse sizin için sıfırdan bir veritabanı yapmaz, yapamaz... Herkesin vakti sınırlı. Herkes kendine vakit ayırmak istiyor. Bunun için sizin biraz emek vermeniz ve en azından bir veritabanı yaratmanız gerekiyor.

Forumumuzda konuyla ilgili örnekleri inceleyin... Sizin için bir başlangıç noktası olur.

Ve lütfen, bundan sonra bu şekilde konu açmayın. Açacağınız konuların içi dolu olsun. Ne istediğinizi en ince ayrıntısına kadar anlatan içerikte bir soru olsun... Ve mümkünse (çok önemli çünkü) örnek olsun...

Kolay gelsin...
Cevapla

emturker
- Murat -
Kullanici Avatari
Uzman
M....
1.246
30/10/2008
775
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
Dün,17:36
Çözüldü 
Evet Sn. 0zNuR Burada Sn. tdsharun hocama katılıyorum siz önce ilk adımı atın bizde elimizden geldiğince size yardımcı oluruz.
Application Engineer
Cevapla

0zNuR
Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
6
31/12/2008
0
İstanbul
Ofis 2003
26/06/2009,10:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
merhaba arkadaşlar ben boyle bir konu yazmadım arkadaşım benim üyeliğinde yazmış çok ugraşmış üye olmamış bende bende kullanıcı adımı şifremi vermek zorunda kaldım bilmiyorum o arkadaşım sanırım biraz veritabanıyla ilgilenmıyo ben demiştim sen bişey ortaya koy takıldıgın yerleri sor dedim ama oda sizin yapmanzı beklemiş :d yanı saçma biraz neyse kusura bakmayın ben zaten hazırlıksız konu fln oyle acmıyorum tekrar kusura bakmayın
Cevapla

alwinn
Üye
Kullanici Avatari
Üye
Ü.... A....
27
0
21/02/2009
0
Ofis 2010
22/01/2015,16:16
Çözüldü 
o programi izledim ve benim cok hoshuma gitti o baslangic sayfasinin nasil yapildigini merak ediyorum ozellikle Access cok kisa bir sure gorunup nasil hemen o sayfa geliyor o nasil oluyor bilmek isterdim ben bakude yasiyorum ve burada accessi iyi bilen ogretmen pek yok ve turkce kaynaklarda sinirli internet yavas ancak forumlari gezerek video derslere bakarak ilerliyebiliyorum.. siteyi hazirlayan ve katilimci olan herkese tesekkur ediyorum..
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Accesste parmak izi cihazı senkronize shift programı nasıl oluşturulur ? mugursan 11 484 13/01/2017, 19:50 mugursan
  Accesste SQL Server Bağlantısı Hk. rknbrlz 8 272 19/12/2016, 19:27 atoz112
  webden veri alma, veri tabanına ekleme.... mbo69221088 15 446 10/12/2016, 00:08 mbo69221088
  Hastane veri tabanı huseyinglstn 3 196 03/12/2016, 05:57 ozanakkaya
  Nortwind veri tabanı kadirdursun 6 359 30/10/2016, 23:40 kadirdursun


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya