Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
31/07/2012 17:53
Konu Sahibi
uno2255
Yorumlar
18
Okunma
3775
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

uno2255

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Ü....
51
29/06/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2010
09/04/2013,15:17
Çözüldü 
Selamlar,
form1 de yapmaya çalıştığım şey, per_list de bulunan personeli yukarıdan aşağıya bir liste halinde görmek ve listedeki personele yukarıda belirttiğim tarihte avansı girmek..
sürekli veya devamlı form görüntüsünde yapınca avansları girmeme izin vermiyor.

personel listesini per_no, adı, soyadı şeklinde liste halinde nasıl getirebilirim? ve bu gelen listeye göre avansları nasıl girebilirim?

Saygılar

Ek Dosyalar
unal.rar


uno2255, 29-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

attila52

Planning Budget & Cost Controller
Kullanici Avatari
Üye
E.... Y....
24
3
29/10/2008
15
Ordu
Teknik Proğramcı
Ofis 2010 64 Bit
05/08/2017,14:06
Çözüldü 
Sayın Uno dosyanıza AVANS KAYIT adında bir form yaptım ve sqlAvans addında birde sorgu siz öncelikle AVANS KAYIT vb kodunda inceleme yapın

saygılar
Ek Dosyalar
unal.rar


Cevapla

uno2255

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Ü....
51
29/06/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2010
09/04/2013,15:17
Çözüldü 
ilginiz için teşekkürler. Sanırım benim yapmaya çalıştığım şey Access de pek mümkün değil. Çalışan personel sayımız 100 kişiyi geçtiği zaman, aynı tarihte dağıtacağınız avans için avans formu pek kullanışlı olmuyor, tek tek kişilerin üzerine gidip tıkladığınız zaman. Ben o yüzden mevcut personel listesini ayrı bir şekilde getirip, yanlarına boş avans sütunu ekleyip o şekilde girmeyi planladım ama sanırım, Access de bu yapılamaz...İlginize tekrar teşekkürler.


uno2255, 29-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,12:38
Çözüldü 
İncelermisiniz....


Ek Dosyalar
.rar   unal.rar (Dosya Boyutu: 36,67 KB / İndirme Sayısı: 15)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

uno2255

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
Ü....
51
29/06/2009
0
Belirtilmemiş
Ofis 2010
09/04/2013,15:17
Çözüldü 
Hocam çok teşekkür ederim. Tam istediğim gibi, çok çok sağolun...
Sadece şunu sormak isterim...her form1 i açışta satırları silme işlemi yapmak üzeresiniz diye uyarı veriyor, nasıl kaldırabilirim...

Tekrar çok teşekkürler


uno2255, 29-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,12:38
Çözüldü 
"Docmd.Setwarnings False" kullanınız...


Please return your positive or negative ...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Basit Veri Tablosu scil 3 255 19/05/2017, 23:42 simendifer
Çözüldü Access'te .mdb açma problemi hakkında soru ? systemmania 5 842 24/05/2016, 17:57 atoz112
Çözüldü Docmd komutunda soru sordurmamak pega54 2 1.128 03/06/2014, 21:13 Kur@l
Çözüldü Test Çalışması - Soru 1: Tablodan Tabloya Veri Aktarımı (Boş satırları aktarmayalım) SCavusoglu 8 2.454 01/06/2014, 16:57 atoz112
Çözüldü Genel bir soru fascioğlu 9 2.288 24/09/2013, 02:20 fascioğlu

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.