Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
25/11/2011 23:30
Konu Sahibi
karaayhan
Yorumlar
12
Okunma
4600
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

karaayhan

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
433
02/11/2008
12
Muğla
Ofis 2003
20/10/2017,19:52
Çözüldü 
konuyu araştırdım sayın demiral, örnekler eklemiş özellikle ancak her ne hikmetse aldığım çıktılar (kendi yaptığım prg.da) barkod okuyucu tarafından okunamıyor.
kullandığım font code128'dir.
barkod karakter sayısı =13' dür.
ancak okumuyor malesef
aynı karateri ekleyeceeğim prg. da griiyorum çıktı alınca onu okuyor barkod...
sorun nerede acaba...
teşekkürler..


Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE
Cevapla

Yandemir

Only Office 2003
Kullanici Avatari
Altın Üye
M.... Y....
1.435
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
16/10/2017,18:10
Çözüldü 
code128 özel bir barkoddur gerekli değil ise code39 kullanın.
aşağıdaki siteden bilgi alabilirsiniz.
vvv.turuncuetiket.com/btn.htm


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

karaayhan

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
433
02/11/2008
12
Muğla
Ofis 2003
20/10/2017,19:52
Çözüldü 
sayın yandemir öncelikle teşekkür ederim ilginize
yani code39 kullanarak yaparsam raporu borkod okuyucu okur mu diyorsunuz..
inşallah öyledir yoksa şaşırdım valla sorun nerede diye
fakat eklediğim programa baktysanız..
orada code128 olarak ta raporlama yapılabiliyor ancak
okuyor barkod okuyucu
deneyip döneceğim size
tekrar teşekkürler


Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE
Cevapla

Yandemir

Only Office 2003
Kullanici Avatari
Altın Üye
M.... Y....
1.435
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
16/10/2017,18:10
Çözüldü 
code128 de okuyucu bazı kurallara takılır her rakamı veremezsiniz. barkod içinde adet kilo gibi ölçüler gömülür. ülke kodu gömülür, bu yüzden esnek olan code39 veya codabar uygundur.


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

karaayhan

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
433
02/11/2008
12
Muğla
Ofis 2003
20/10/2017,19:52
Çözüldü 
uygulama linki aşağıdadır bu uygulamadan alınacak rapor barkod okuyucuda okutulamıyor sebebi nedir hata nerede tüm yönergeleri izledim bir türlü çözemedim.
teşekkürler şimdiden ilgilenenlere

http://www.dosya.tc/server7/bJI5Zb/BARKO...R.rar.html


Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir ***
Hugh WALPOLE
Cevapla

Yandemir

Only Office 2003
Kullanici Avatari
Altın Üye
M.... Y....
1.435
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
16/10/2017,18:10
Çözüldü 
BOLD özelliğini kapatıp denedinizmi?

alttaki denemeyi yazdırıp okuturmusunuz bende okuyucu yok deniyemiyorum.

Ek Dosyalar
tblbarkod.rar
[8.24 KB]


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Etikete Barkod Yazdırma Hakkında maboc 13 749 13/02/2017, 20:38 maboc
Çözüldü Teknik Servis Programında Barkod Sorunu maboc 14 762 03/02/2017, 01:03 mehmetdemiral
Çözüldü barkod alanında çarpım işlemi karaayhan 4 467 27/12/2016, 14:36 karaayhan
Çözüldü Toplu Barkod Yapıştırma kadirdursun 8 1.456 16/02/2016, 15:54 kadirdursun
Çözüldü Müşteriye Barkod Ekleme emre_0147 8 1.116 26/01/2016, 19:50 emre_0147

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.