bağlı tablo yavaş çalışıyor
Tarih
31/12/2009 14:42
Konu Sahibi
larion
Yorumlar
4
Okunma
1802
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
larion
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... T....
122
18/05/2009
5
Sakarya
Ofis 2007
10/05/2017,22:59
Çözüldü 
arkadaşlar tablolar ayrı mdb dosyasında formlar ayrı mdb dosyasında.tabloların olduğu sistemde açılışta sorun olmuyor fakat ağdan tablolara bağlanma uzun sürüyor formların olduğu mdbnin açılması nerdeyse 2 dk. alıyor. bunu nasıl çözerim.
larion, 18-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.061
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
21/05/2017,22:21
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sabit IP adresleri verip makinelerde denemenizi tavsiye ederim. İşin Access'e bakan yönleri için tecrübesi olanlar yardımcı olacaklardır.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

larion
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... T....
122
18/05/2009
5
Sakarya
Ofis 2007
10/05/2017,22:59
Çözüldü 
ip adresleri sabit ama hala çözemedim.
larion, 18-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
20/05/2017,13:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(31/12/2009, 14:42)larion Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arkadaşlar tablolar ayrı mdb dosyasında formlar ayrı mdb dosyasında.tabloların olduğu sistemde açılışta sorun olmuyor fakat ağdan tablolara bağlanma uzun sürüyor formların olduğu mdbnin açılması nerdeyse 2 dk. alıyor. bunu nasıl çözerim.


Güvenlik açısından belkide doğru bir yöntem ancak, ben de bu tür bir uygulama hazırlayıp kullandığım için biliyorum, size önerim farklı mdb dosyaları yerine çalışma grubu oluşturmanız. böylelikle kullanıcı seviyesinde yetkilendirme imkanına da sahip oluyorsunuz. Benim kullandığım mdb uygulamasında bağlantılar esnasında hiç bir yavaşlama olmuyor.Saygılarımla
Cevapla

larion
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
M.... T....
122
18/05/2009
5
Sakarya
Ofis 2007
10/05/2017,22:59
Çözüldü 
ben sorunu çözmüştüm ama yazmak nasip olmamıştı. sorun siteden bir kod bulmuştum bağlı tabloların network üzerindeki yeri değişince yada ulaşamayınca uyarı veriyordu tabloların yerini soruyordu o kodu kaldırınca sorun kalmadı yinede ilginize gecikmelide olsa teşekkürler.
larion, 18-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access Tablo - Sorgu Bağlanması hasan şahin 5 159 13/05/2017, 12:04 atoz112
  Tablo Birleştirme Hk. serkan1985 4 106 12/05/2017, 17:01 serkan1985
  Şarta Bağlı Tarih Atma kübrashn 4 90 04/05/2017, 18:13 kübrashn
  Bağlı Tablo Yöneticisi "Geçersiz Parola" Hatası cudii 3 69 03/05/2017, 20:39 ozanakkaya
  Otomatik Tablo Bağlama Ve Güncelleme husem 7 251 02/04/2017, 14:20 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status