Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
31/12/2009 14:42
Konu Sahibi
larion
Yorumlar
4
Okunma
2211
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

larion

Aktif Üye
MU.... TA....
 38
 135
 32
 18/05/2009
5
 Sakarya
 
 Ofis 2007
 Bugün,17:47
Çözüldü 
arkadaşlar tablolar ayrı mdb dosyasında formlar ayrı mdb dosyasında.tabloların olduğu sistemde açılışta sorun olmuyor fakat ağdan tablolara bağlanma uzun sürüyor formların olduğu mdbnin açılması nerdeyse 2 dk. alıyor. bunu nasıl çözerim.


larion, 18-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.136
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 15/12/2018,11:41
Çözüldü 
Sabit IP adresleri verip makinelerde denemenizi tavsiye ederim. İşin Access'e bakan yönleri için tecrübesi olanlar yardımcı olacaklardır.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

larion

Aktif Üye
MU.... TA....
 38
 135
 32
 18/05/2009
5
 Sakarya
 
 Ofis 2007
 Bugün,17:47
Çözüldü 
ip adresleri sabit ama hala çözemedim.


larion, 18-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.740
 69
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/11/2018,13:27
Çözüldü 
(31/12/2009 14:42)larion Adlı Kullanıcıdan Alıntı: arkadaşlar tablolar ayrı mdb dosyasında formlar ayrı mdb dosyasında.tabloların olduğu sistemde açılışta sorun olmuyor fakat ağdan tablolara bağlanma uzun sürüyor formların olduğu mdbnin açılması nerdeyse 2 dk. alıyor. bunu nasıl çözerim.

Güvenlik açısından belkide doğru bir yöntem ancak, ben de bu tür bir uygulama hazırlayıp kullandığım için biliyorum, size önerim farklı mdb dosyaları yerine çalışma grubu oluşturmanız. böylelikle kullanıcı seviyesinde yetkilendirme imkanına da sahip oluyorsunuz. Benim kullandığım mdb uygulamasında bağlantılar esnasında hiç bir yavaşlama olmuyor.Saygılarımla



Kullanici Avatari

larion

Aktif Üye
MU.... TA....
 38
 135
 32
 18/05/2009
5
 Sakarya
 
 Ofis 2007
 Bugün,17:47
Çözüldü 
ben sorunu çözmüştüm ama yazmak nasip olmamıştı. sorun siteden bir kod bulmuştum bağlı tabloların network üzerindeki yeri değişince yada ulaşamayınca uyarı veriyordu tabloların yerini soruyordu o kodu kaldırınca sorun kalmadı yinede ilginize gecikmelide olsa teşekkürler.


larion, 18-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Tablo İlişkilerinde Bilgi Tutarlılığı Hakkında notrino 12 383 15/12/2018, 17:39
Son Yorum: accessdelisi
Çözüldü Acces Tablo Alanı Boş İse,sorguda Boş Olarak Gözükmeli alimadam 3 112 11/12/2018, 15:54
Son Yorum: XEvilBestSow
Çözüldü Tablo Kopyalama Vba barcins 6 138 27/11/2018, 09:07
Son Yorum: barcins
Çözüldü Access E Sql Serverdan Tablo Bağlama Hakkında prtkl 3 121 20/11/2018, 16:38
Son Yorum: prtkl
Çözüldü Tablo Yap Sorgusu Ve Uzun Bekleyiş kaiserr76 4 178 19/11/2018, 17:58
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.