Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
28/07/2009 12:14
Konu Sahibi
besst
Yorumlar
8
Okunma
4270
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
Kullanici Avatari

besst

Üye
 37
 8
 08/06/2009
0
 Bolu
 
 Ofis 2010
 27/09/2013,16:51
Çözüldü 
Merhabalar

Bir tablodaki verileri ayrı ayrı bir kaç tabloya tek seferde aktarmak mümkünmüdür. Yoksa herbir kriter için ayrı ayrı ekleme sorgusu mu yapmalıyım.

Örneğin Ek'te gönderdiğim örnekte anatablo formundaki kayıtları "tabloadı" sütununda yazan tablolara aktarmak gibi.



.rar   besst_vt1_coktabloya.rar(Dosya Boyutu: 9,49 KB / İndirme Sayısı: 20)
Herşeyi bildiğini sandığın an yanıldığının ta kendisidir.Uys

Kullanici Avatari

esrefigit

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 599
 59
 30/10/2008
359
 Konya
 
 Ofis 2003
 20/09/2018,16:01
Çözüldü 
örneğin ekte ilk listeden seçtiğin tablodaki verileri ikinci listeden seçtiğin tablolara ekler



.rar   besst_vt1_coktabloya.rar(Dosya Boyutu: 19,32 KB / İndirme Sayısı: 86)
meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz

Kullanici Avatari

assenucler

Aktif Üye*
A..... SE.... ŞE....
 2.057
 125
 31/10/2008
63
 İstanbul
 
 -
 01/12/2018,10:52
Çözüldü 
Sayın esrefigit;

Hocam, örnek için teşekkürler.

Sizden bir isteğim olabilir mi?

Ana Tablo'ya "Secilenler" Evet/Hayır alanı ekledim.

Seçili olanları diğer tablolara aktarmak için, kod'a nasıl ekleme yapmak gerekir?

Saygılar.



.rar   besst_vt1_coktabloya.rar(Dosya Boyutu: 23,21 KB / İndirme Sayısı: 20)

Kullanici Avatari

besst

Üye
 37
 8
 08/06/2009
0
 Bolu
 
 Ofis 2010
 27/09/2013,16:51
Çözüldü 
Sayın Esrefigit
Elinize sağlık

Yazdığınız kodlar sayesinde farklı bir kayıt yapma şekline ilk adımımı atıyorum. çok teşekkürler Tesekkur

Eklediğiniz örnekte bütün kayıtları seçili sayfalara aktarıyor ; bu işlemi tablodaki kayıtın karşısında yazılı olan tablo sütunundaki tabloya aktarma olarak yapabilirmiyim.

İyi çalışmalar
Sayın Assenucler

Kod sorguya bağlandığında Ek'teki örnek acaba işinizi görürmü ?

İyi çalışmalar


Herşeyi bildiğini sandığın an yanıldığının ta kendisidir.Uys

Kullanici Avatari

esrefigit

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 599
 59
 30/10/2008
359
 Konya
 
 Ofis 2003
 20/09/2018,16:01
Çözüldü 
önce verilerin olduğu tabloyu seçiyorsunuz ondan sonra yandaki listeden verilerin olduğu alanı seçiyorsunuz sonra verileri seçiyorsunuz (çoklu seçebilirsiniz) ondan sonrada aktarılacak tabloları seçiyorsunuz ve aktar düğmesine tıklıyorsunuz sanırım ikiniznde istediği oldu



.rar   besst_vt1_coktabloya.rar(Dosya Boyutu: 21,72 KB / İndirme Sayısı: 61)
meşhur çin atasözü  "ACCESS İLE YAPABİLECEKLERİNİZ HAYAL EDEBİLECEKLERİNİZ İLE SINIRLIDIR" siz ne kadar hayal edebiliyorsunuz

Kullanici Avatari

assenucler

Aktif Üye*
A..... SE.... ŞE....
 2.057
 125
 31/10/2008
63
 İstanbul
 
 -
 01/12/2018,10:52
Çözüldü 
Hocam sağolun, bizlere tam arşivlik ve her zaman yararlanacağımız bir kaynak sundunuz.
Teşekkürler...




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Kayıt Kilitleme Hakkında notrino 2 84 03/12/2018, 14:18
Son Yorum: notrino
Çözüldü Kayıt Gezintisi Hakkında notrino 9 147 30/11/2018, 10:59
Son Yorum: notrino
Çözüldü Mükerrrer Kayıt Bulma access acemisi 17 353 17/11/2018, 12:51
Son Yorum: access acemisi
Çözüldü Web Üzerinde Tabloya Veri Aktarma Hk. serkan1985 4 120 15/11/2018, 09:55
Son Yorum: serkan1985
Çözüldü Formdan Tabloya Kayıt Yaparken,,silerken Makro Yerine Vba Kodları Kullanımı Oğuz Türkyılmaz 12 433 13/10/2018, 11:35
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.