Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
05/05/2010 14:01
Konu Sahibi
margeaux54
Yorumlar
7
Okunma
2705
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

margeaux54

Aktif Üye
 31
 66
 17
 05/03/2010
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 20/12/2015,12:15
Çözüldü 
arkadaşlar bir websitesi yapıyorum şimdi 2 aspx sayfası var.birinin adı search diğerinin adı query.aspx. ondan sonra ben query.aspx sayfasını yaptım. Fakat search.aspx sayfasında bir textboxum var ve bide arama butonum . textbox a soyadı yazdığım zaman query.aspx teki soyadını yazdığım insanları sıralayacak.Query.aspx im accessime bağlı onu yaptım.
yardımcı olabilirmisiniz


margeaux54, 05-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir

Kullanici Avatari

stavuert

Aktif Üye
 38
 159
 22
 17/11/2008
16
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 22/07/2016,14:24
Çözüldü 
Buyur dostum örnek.Bu kodlara bakarak yapabilirsin sanırım.

Düzeltme yapıyorum.Bi kaç yerde yanlışlık yapmışım Img-grin)

Çalışan halini ekte bulabilirsin.(Ücretli hostumda denedim)

query.asp dosyasında sorgu var.search.asp dosyasını çalıştırıcaksın webde.sorguda "adi" alanından arattım ben.sen istersen çokluda aratabilirsin.bulduğu sonuca tıklarsan web linkine gidiyor Img-grin

İlk link accesstr.net Img-grin

İstersen database içeriğini değiştirebilirsin kendine göre.Yada bunu örnek alarak yapabilirsin.Sana kalmış birşey Img-grin

Takıldığın bir yer olursa yardımcı olurum.



Kullanici Avatari

margeaux54

Aktif Üye
 31
 66
 17
 05/03/2010
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 20/12/2015,12:15
Çözüldü 
Bakın internet adresini veriiyorum orası gibi olcak.
ve Access veritabanınıda veriyorum ekte.
http://guide.ceit.metu.edu.tr/sqlhw1_2009_2/search.aspx
Şu editi nasıl yapabalirim
eğer cevap verebileceksen benim yaptığım çalışmayı yolluyorum sana.


margeaux54, 05-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir

Kullanici Avatari

margeaux54

Aktif Üye
 31
 66
 17
 05/03/2010
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 20/12/2015,12:15
Çözüldü 
güncel


margeaux54, 05-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir

Kullanici Avatari

stavuert

Aktif Üye
 38
 159
 22
 17/11/2008
16
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 22/07/2016,14:24
Çözüldü 
Sayın marqeaux54,

Burdan canlı kontrol edebilirsin.

http://ebusiness.gen.tr/isg/default.asp

Ama aspx den pek anlamadığım için asp ile yaptım.

Umarım işine yarar.Dosyalarda ekte.



Kullanici Avatari

margeaux54

Aktif Üye
 31
 66
 17
 05/03/2010
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 20/12/2015,12:15
Çözüldü 
Teşekkür ederim . çok sağolun


margeaux54, 05-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Ortak Alan Access Kullanımı Hk. untouchable 2 116 21/11/2018, 11:09
Son Yorum: accessdelisi
Çözüldü Barkod Okuyucu El Terminali Kullanımı Hakkında Yardım? pelitt 4 235 08/11/2018, 11:29
Son Yorum: A.Kadir.
Çözüldü Mysql Bağlantısı Ve Kullanımı alperalper 2 484 04/11/2018, 23:33
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Formdan Tabloya Kayıt Yaparken,,silerken Makro Yerine Vba Kodları Kullanımı Oğuz Türkyılmaz 12 446 13/10/2018, 11:35
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Veri Tabanı Ortak Kullanımı Hakkında notrino 17 423 12/10/2018, 09:40
Son Yorum: Allback

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.