Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
03/01/2011 13:26
Konu Sahibi
webdzyn
Yorumlar
5
Okunma
2786
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

webdzyn

Üye
Üye
8
3
17/05/2010
0
Tokat
Ofis 2003
31/12/2011,12:35
selam arkadaslar..


access tablosu olustururken bır sıkıntım var..


ben asp.net calısıyorum..ve verilerimi accesten almak ıstıyorum..mesela bir makale yazısı cekmek ıcın nasıl bır tablo sekli yapmam gerek..

örnegin;

ben hayatımı anlatan bır yazıyı asp.net sitesinde yayınlamak ıstıyorum..ve bu yazı accesten veri olarak cekilecek..ben deneme yaptım..veri türünü "not" olarak belirledim ve cok uzun yazınca sitede alt alta gelmıyor cubuk seklınde uzayıp gidiyor..ben bell bir yerden sonra satır başı yapmasını ıstıyorum..



tesekkürler..


webdzyn, 17-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

chopper07

Uzman
Uzman
ER....
1.805
29/01/2008
376
Aydın
Otel Müdürü
Ofis 2016 64 Bit
19/02/2018,16:03
editor kullanman en iyisi. Diğer türlü not bölümleri boş gözükecektir. Tek tek elle kod girmen gerekir.

örnek: alt satıra geçmek için

PHP Kod:
<br>

kodu yazman yeterli.


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®


Kullanici Avatari

webdzyn

Üye
Üye
8
3
17/05/2010
0
Tokat
Ofis 2003
31/12/2011,12:35
bu kodu accessde yazı yazdıgım yere mı eklicem..


webdzyn, 17-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

chopper07

Uzman
Uzman
ER....
1.805
29/01/2008
376
Aydın
Otel Müdürü
Ofis 2016 64 Bit
19/02/2018,16:03
sayfanızın yönetim paneli varsa editörsüz olarak bulunan yani "not" olarak belirlediğiniz yere yazabilirsiniz.

ama yinede öncelikle editor kullanmanızı tavsiye ediyorum.


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®


Kullanici Avatari

webdzyn

Üye
Üye
8
3
17/05/2010
0
Tokat
Ofis 2003
31/12/2011,12:35
evet istedigim oldu..cok tesekkürler chopper07.. +REP ..iyi günler..


webdzyn, 17-05-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

chopper07

Uzman
Uzman
ER....
1.805
29/01/2008
376
Aydın
Otel Müdürü
Ofis 2016 64 Bit
19/02/2018,16:03
rica ederim. kolay gelsin.
teşekkürler.


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Xtream-Codes Crypto Biçimini Nasıl Çözerim ? angel1585 0 247 13/11/2017, 02:04 angel1585
  istenmeyen maillerden nasıl kurtuluruz. ekimay 4 2.644 26/06/2014, 10:59 ekimay
  PayPal nedir? Ne işe yarar? Nasıl kullanılır? accessdelisi 2 2.376 21/05/2012, 19:45 accessdelisi
Rainbow Bir access veritabanını birden çok web sitesinde nasıl kullanabilirim ayaz323 4 2.605 08/03/2012, 00:41 ayaz323
  Winrar şifresi nasıl kırılır acil destek! qroniq_wqha 5 3.305 05/02/2012, 13:42 mehmetdemiral

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.