ASP ile tablodan çektiğim verileri toplama,çıkarma vs.
Tarih
07/04/2010 23:57
Konu Sahibi
stavuert
Yorumlar
9
Okunma
6593
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
stavuert
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
159
17/11/2008
16
Kocaeli
Ofis 2003
22/07/2016,14:24
Çözüldü 
Arkadaşlar asp konu başlıklı eğitim aradım fakat bulamadım.

Asp bilgisi olan bir arkadaş bana yardımcı olabilirmi acaba?

Sorum özetce şöyle;

asp ile tablodan çektiğim verileri birbirleriyle toplama çarpma çıkarma gibi işlemler yapmak istiyorum.Nasıl yapılacağı konusunda örnek herhangi bir kod felan varmı?

Yada eğitim dökümanı felan.
Cevapla

chopper07
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.798
29/01/2008
365
Aydın
Ofis 2003
07/03/2017,18:23
Çözüldü 
Sponsor Reklam
<%
a = 10
b = 5
Toplam = a + b
Response.Write Toplam
%>

-------------------

<%
a = 10
b = 5
Fark = a - b
Response.Write Fark
%>

-------------------

<%
a = 10
b = 5
Carpim = a * b
Response.Write Carpim
%>

---------------------

<%
a = 10
b = 5
Bolum = a / b
Response.Write Bolum
%>

Yukarıdakiler 4 işlem in yapılışı gördüğün üzere; normal bir toplama, çıkarma, çarpma, bölme.
™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla

stavuert
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
159
17/11/2008
16
Kocaeli
Ofis 2003
22/07/2016,14:24
Çözüldü 
Hocam sağol bunu anladım ancak.Ben a ve b yerine tablodaki alanları nasıl yazacağım??
Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.550
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
Ofis XP
Bugün,22:33
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(07/04/2010, 23:57)stavuert Adlı Kullanıcıdan Alıntı: asp ile tablodan çektiğim verileri birbirleriyle toplama çarpma çıkarma gibi işlemler yapmak istiyorum.Nasıl yapılacağı konusunda örnek herhangi bir kod felan varmı?


Siz asp ile verileri nasıl çekiyorsunuz?
Kodları buraya yazar mısınız?
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

stavuert
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
159
17/11/2008
16
Kocaeli
Ofis 2003
22/07/2016,14:24
Çözüldü 
Hocam kodları buraya yaz derken.database ile yaptığım bağlantı kodunumu yazayım?Yoksa ilişkili asp dosyalarınımı ekleyeyim siz bakın diye düşündüm.Ancak dosyaları ekledim buraya.Bakabilirsiniz.Kodlamaya.

Birde ben bunu şu anda webde kullanmaya başladım.Kendime ait olan bir domain ve hostta bunu kullanıyorum ancak sorumda yazdığım gibi dört işlemi yaptıramadım bir türlü Img-grin)


Ek Dosyalar
.rar   Örnek.rar (Dosya Boyutu: 52,27 KB / İndirme Sayısı: 65)
Cevapla

chopper07
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
E....
1.798
29/01/2008
365
Aydın
Ofis 2003
07/03/2017,18:23
Çözüldü 
Sponsor Reklam
veritabanınız göremedim ama, hangi tablolardan hangi verileri çektireceksiniz onları da ekleyip yazabilir misiniz?
™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®

resim
resim
resim
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Alt Alta Olan Verileri İd Bazında Yan Yana Getirmek ufukcem 4 69 25/05/2017, 15:35 ufukcem
  Formda Koşullu Toplama cagatay1234 8 199 24/05/2017, 10:02 cagatay1234
  Akıllı Pc Toplama Rehberi mharman 2 94 19/05/2017, 06:02 ozanakkaya
  Formda Toplama 6246386 3 200 17/04/2017, 10:12 6246386
  Saatin Olduğu Yerde Bildirim Balonu Ve Mesajı Çıkarma akif_erdem 18 466 13/04/2017, 19:15 akif_erdem


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status