Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
07/04/2010 23:57
Konu Sahibi
stavuert
Yorumlar
9
Okunma
7897
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

stavuert

Aktif Üye
 38
 22
 159
 17/11/2008
16
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 22/07/2016,14:24
Çözüldü 
Arkadaşlar asp konu başlıklı eğitim aradım fakat bulamadım.

Asp bilgisi olan bir arkadaş bana yardımcı olabilirmi acaba?

Sorum özetce şöyle;

asp ile tablodan çektiğim verileri birbirleriyle toplama çarpma çıkarma gibi işlemler yapmak istiyorum.Nasıl yapılacağı konusunda örnek herhangi bir kod felan varmı?

Yada eğitim dökümanı felan.



Kullanici Avatari

chopper07

Uzman
Er....
 42
 228
 1.805
 29/01/2008
376
 Aydın
 Otel Müdürü
 Ofis 2016 64 Bit
 30/01/2019,13:00
Çözüldü 
<%
a = 10
b = 5
Toplam = a + b
Response.Write Toplam
%>

-------------------

<%
a = 10
b = 5
Fark = a - b
Response.Write Fark
%>

-------------------

<%
a = 10
b = 5
Carpim = a * b
Response.Write Carpim
%>

---------------------

<%
a = 10
b = 5
Bolum = a / b
Response.Write Bolum
%>

Yukarıdakiler 4 işlem in yapılışı gördüğün üzere; normal bir toplama, çıkarma, çarpma, bölme.


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®


Kullanici Avatari

stavuert

Aktif Üye
 38
 22
 159
 17/11/2008
16
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 22/07/2016,14:24
Çözüldü 
Hocam sağol bunu anladım ancak.Ben a ve b yerine tablodaki alanları nasıl yazacağım??



Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
Se.... UZ....
 47
 7
 1.566
 30/10/2008
817
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 12/03/2019,17:12
Çözüldü 
(07/04/2010 23:57)stavuert Adlı Kullanıcıdan Alıntı: asp ile tablodan çektiğim verileri birbirleriyle toplama çarpma çıkarma gibi işlemler yapmak istiyorum.Nasıl yapılacağı konusunda örnek herhangi bir kod felan varmı?

Siz asp ile verileri nasıl çekiyorsunuz?
Kodları buraya yazar mısınız?


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

stavuert

Aktif Üye
 38
 22
 159
 17/11/2008
16
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 22/07/2016,14:24
Çözüldü 
Hocam kodları buraya yaz derken.database ile yaptığım bağlantı kodunumu yazayım?Yoksa ilişkili asp dosyalarınımı ekleyeyim siz bakın diye düşündüm.Ancak dosyaları ekledim buraya.Bakabilirsiniz.Kodlamaya.

Birde ben bunu şu anda webde kullanmaya başladım.Kendime ait olan bir domain ve hostta bunu kullanıyorum ancak sorumda yazdığım gibi dört işlemi yaptıramadım bir türlü Img-grin)



Kullanici Avatari

chopper07

Uzman
Er....
 42
 228
 1.805
 29/01/2008
376
 Aydın
 Otel Müdürü
 Ofis 2016 64 Bit
 30/01/2019,13:00
Çözüldü 
veritabanınız göremedim ama, hangi tablolardan hangi verileri çektireceksiniz onları da ekleyip yazabilir misiniz?


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Raporda verileri yan yana yazdırma? mahirozcan 21 7.491 17/03/2019, 11:18
Son Yorum: dioxi
Çözüldü Puantaj Toplama İşlemi IceMan7 8 378 03/03/2019, 14:58
Son Yorum: IceMan7
Çözüldü Tablodan Tabloya Veri Çekme access acemisi 8 264 19/02/2019, 22:45
Son Yorum: access acemisi
Çözüldü Alt Alta Olan Verileri İd Bazında Yan Yana Getirmek ufukcem 8 1.132 15/02/2019, 13:42
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Formda Çıkarma İşlemi. kalabakli 5 111 02/02/2019, 23:02
Son Yorum: kalabakli

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.