Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
07/04/2010 23:57
Konu Sahibi
stavuert
Yorumlar
9
Okunma
7708
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

stavuert

Aktif Üye
Aktif Üye
 37
 159
 22
 17/11/2008
16
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 22/07/2016,14:24
Çözüldü 
Arkadaşlar asp konu başlıklı eğitim aradım fakat bulamadım.

Asp bilgisi olan bir arkadaş bana yardımcı olabilirmi acaba?

Sorum özetce şöyle;

asp ile tablodan çektiğim verileri birbirleriyle toplama çarpma çıkarma gibi işlemler yapmak istiyorum.Nasıl yapılacağı konusunda örnek herhangi bir kod felan varmı?

Yada eğitim dökümanı felan.



Kullanici Avatari

chopper07

Uzman
Uzman
ER....
 42
 1.805
 228
 29/01/2008
376
 Aydın
 Otel Müdürü
 Ofis 2016 64 Bit
 19/02/2018,16:03
Çözüldü 
<%
a = 10
b = 5
Toplam = a + b
Response.Write Toplam
%>

-------------------

<%
a = 10
b = 5
Fark = a - b
Response.Write Fark
%>

-------------------

<%
a = 10
b = 5
Carpim = a * b
Response.Write Carpim
%>

---------------------

<%
a = 10
b = 5
Bolum = a / b
Response.Write Bolum
%>

Yukarıdakiler 4 işlem in yapılışı gördüğün üzere; normal bir toplama, çıkarma, çarpma, bölme.


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®


Kullanici Avatari

stavuert

Aktif Üye
Aktif Üye
 37
 159
 22
 17/11/2008
16
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 22/07/2016,14:24
Çözüldü 
Hocam sağol bunu anladım ancak.Ben a ve b yerine tablodaki alanları nasıl yazacağım??



Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
Uzman
SE.... UZ....
 47
 1.562
 7
 30/10/2008
814
 Tekirdağ
 BT Şefi
 Ofis XP
 Bugün,08:38
Çözüldü 
(07/04/2010 23:57)stavuert Adlı Kullanıcıdan Alıntı: asp ile tablodan çektiğim verileri birbirleriyle toplama çarpma çıkarma gibi işlemler yapmak istiyorum.Nasıl yapılacağı konusunda örnek herhangi bir kod felan varmı?

Siz asp ile verileri nasıl çekiyorsunuz?
Kodları buraya yazar mısınız?


Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

stavuert

Aktif Üye
Aktif Üye
 37
 159
 22
 17/11/2008
16
 Kocaeli
 
 Ofis 2003
 22/07/2016,14:24
Çözüldü 
Hocam kodları buraya yaz derken.database ile yaptığım bağlantı kodunumu yazayım?Yoksa ilişkili asp dosyalarınımı ekleyeyim siz bakın diye düşündüm.Ancak dosyaları ekledim buraya.Bakabilirsiniz.Kodlamaya.

Birde ben bunu şu anda webde kullanmaya başladım.Kendime ait olan bir domain ve hostta bunu kullanıyorum ancak sorumda yazdığım gibi dört işlemi yaptıramadım bir türlü Img-grin)


Ek Dosyalar
.rar   Örnek.rar(Dosya Boyutu: 52,27 KB / İndirme Sayısı: 68)

Kullanici Avatari

chopper07

Uzman
Uzman
ER....
 42
 1.805
 228
 29/01/2008
376
 Aydın
 Otel Müdürü
 Ofis 2016 64 Bit
 19/02/2018,16:03
Çözüldü 
veritabanınız göremedim ama, hangi tablolardan hangi verileri çektireceksiniz onları da ekleyip yazabilir misiniz?


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Toplama İşlemi kübrashn 12 220 12/09/2018, 15:27
Son Yorum: kübrashn
Çözüldü Tarih Filtreli Toplama İslemi notrino 4 115 07/09/2018, 08:06
Son Yorum: notrino
Çözüldü Alt Forma İlgili Kayda Ait Son Verileri Getirmek? ogzcntrk 2 119 25/08/2018, 11:21
Son Yorum: ogzcntrk
Çözüldü Acces Toplayarak Verileri Getirme kirbasferhat 3 150 19/08/2018, 19:55
Son Yorum: mehmetdemiral
Çözüldü Acces Tabloda Toplama,çıkartma Gibi Matematik İşlemi kursun 5 228 05/08/2018, 22:29
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.