artannumara
Tarih
13/11/2008 15:08
Konu Sahibi
burhanb
Yorumlar
9
Okunma
2295
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
burhanb
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
74
06/11/2008
0
Eskişehir
IT
Ofis 2013 32 Bit
25/05/2017,14:17
Çözüldü 
merhaba
her çıktı aldığımda ardışık artan numaralı bir form nasıl yapabilirim.

FORM DA BİR BUTON VAR. BUTON RAPORU ÇALIŞTIRIYOR.

HER BUTONA BASTIMINDA RAPOR ÇALIŞCAK ÇIKTI ÜZERİNE ARTAN NUMARAYI YAZACAK. VE FORM ÜZERİNDEKİ ESKİ NO BİR ARTACAK

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.594
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:24
Çözüldü 
Sponsor Reklam
rapora birtana metin kutusu ekle, denetim kaynağına =1, Geçerli Toplam alanına "Tümü Üzerinde"yi işaretle,
eski nonu bir artma konusu problem değil ama, amacını çözemedim, 4, ü 5 yaparsak eskiden kalan 5 ne olacak.

burhanb
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
74
06/11/2008
0
Eskişehir
IT
Ofis 2013 32 Bit
25/05/2017,14:17
Çözüldü 
son kullandığım numara bir yerde kayıtlı olmalı ertesi gün kalan yerden devam edecek

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.594
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:24
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sn burhanb. tablonda veri türü otomatik sayı olan alanın varsa, yazdırma butonundaki kodun sonuna "docmd.gotorecord , , acnewrec" yazarsan, 4. kaydı yazdırırken 5. kaydı ekler.

burhanb
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
74
06/11/2008
0
Eskişehir
IT
Ofis 2013 32 Bit
25/05/2017,14:17
Çözüldü 
hocam numarayı 1 - 1 nasıl attrıabilirm.

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.594
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,00:24
Çözüldü 
Sponsor Reklam
tablodaki alan otomatik sayı ise 1'er artar, rapor dan bahsediyorsan, metin kutusu özelliklerinden Geçerli Toplam alanına "Tümü Üzerinde" olarak belirt.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status