Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
13/11/2008 15:08
Konu Sahibi
burhanb
Yorumlar
9
Okunma
2663
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Konu Kapalı
Kullanici Avatari

burhanb


 43
 113
 27
 06/11/2008
0
 Eskişehir
 IT
 Ofis 2013 32 Bit
 11/10/2018,11:59
Çözüldü 
merhaba
her çıktı aldığımda ardışık artan numaralı bir form nasıl yapabilirim.

FORM DA BİR BUTON VAR. BUTON RAPORU ÇALIŞTIRIYOR.

HER BUTONA BASTIMINDA RAPOR ÇALIŞCAK ÇIKTI ÜZERİNE ARTAN NUMARAYI YAZACAK. VE FORM ÜZERİNDEKİ ESKİ NO BİR ARTACAK



Kullanici Avatari

ozanakkaya


OZ.... AK....
 41
 11.375
 466
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
rapora birtana metin kutusu ekle, denetim kaynağına =1, Geçerli Toplam alanına "Tümü Üzerinde"yi işaretle,
eski nonu bir artma konusu problem değil ama, amacını çözemedim, 4, ü 5 yaparsak eskiden kalan 5 ne olacak.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

burhanb


 43
 113
 27
 06/11/2008
0
 Eskişehir
 IT
 Ofis 2013 32 Bit
 11/10/2018,11:59
Çözüldü 
son kullandığım numara bir yerde kayıtlı olmalı ertesi gün kalan yerden devam edecek



Kullanici Avatari

ozanakkaya


OZ.... AK....
 41
 11.375
 466
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
sn burhanb. tablonda veri türü otomatik sayı olan alanın varsa, yazdırma butonundaki kodun sonuna "docmd.gotorecord , , acnewrec" yazarsan, 4. kaydı yazdırırken 5. kaydı ekler.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

burhanb


 43
 113
 27
 06/11/2008
0
 Eskişehir
 IT
 Ofis 2013 32 Bit
 11/10/2018,11:59
Çözüldü 
hocam numarayı 1 - 1 nasıl attrıabilirm.



Kullanici Avatari

ozanakkaya


OZ.... AK....
 41
 11.375
 466
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
tablodaki alan otomatik sayı ise 1'er artar, rapor dan bahsediyorsan, metin kutusu özelliklerinden Geçerli Toplam alanına "Tümü Üzerinde" olarak belirt.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Konu Kapalı
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.