Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
25/11/2008 17:58
Konu Sahibi
chopper07
Yorumlar
1
Okunma
2161
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
Kullanici Avatari

chopper07

Uzman
Uzman
ER....
 42
 1.805
 228
 29/01/2008
376
 Aydın
 Otel Müdürü
 Ofis 2016 64 Bit
 19/02/2018,16:03
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
-*-*..............................................................................*-*-
-*-*.......................C o d e d b y U c a r.........................*-*-
-*-*..............................................................................*-*-
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Formumuza bir adet Timer Koyalim ve asagidaki kodları ekleyelim

Kod:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Private Sub Timer1_Timer( ) 

Dim ilkyukseklik, sonyukseklik, ilkgenislik, songenislik 
ilkyukseklik = 510 
sonyukseklik = 6405 
ilkgenislik = 1845 
songenislik = 6840 

Form1.Width = ilkgenislik 
Form1.Height = ilkyukseklik 

For y = ilkyukseklik To sonyukseklik 
Form1.Height = y 

If y = sonyukseklik Then 

For g = ilkgenizlik To songenislik 
Form1.Width = g 

If g = songenislik Then 
Timer1.Enabled = False 
End If 

Next 

End If 

Next 


End Sub 


Hepsi bu kadar şimdi F5 tusu ile form animasyonumuzu test edebiliriz..


™Hiç Birimiz, Hepimiz Kadar Akıllı Olamayız...®


Kullanici Avatari

fomka

Üye
Üye
 38
 29
 7
 30/10/2008
0
 Ülke Dışı
 
 Ofis 2003
 21/01/2010,14:18
abi sana zahmet bir de ufak örnek eklermisin.


Sizin Türkiyeye ihtiyacınız olmaya bilir, hatta Türkiyenin de size ihitiyacı olmayabilir, ama bizim ve dünyanın Türkiyeye ihtiyacı ve ondan beklentileri var....unutmayın.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.