Altformdaki toplamı Ana forma ve tabloya yazdırmak
Tarih
05/06/2011 23:45
Konu Sahibi
oguzgon
Yorumlar
3
Okunma
1682
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



oguzgon
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
49
05/01/2010
0
Sakarya
Ofis 2010
26/07/2014,19:58
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Herkese merhaba,
İki problemim var. Birincisi (ekteki resimdede görebilirsiniz) Altformdaki değerlerin toplamını alıp Anaforma yazdırmak ve Anaformun tablosunada işletmek istiyorum. Aslında Altformdaki değerlerin toplamını alıp Anaforma yazdırdım ama Anaformun tablosuna işletmeyi başaramadım.

İkincisi; Performans değerlendirme formunda girmiş olduğum (Mevcut Kadro) hücresine girilen değerin Personel Bilgileri formundaki (Ünvan) hücresine ve tabloya işlenmesini istiyorum, fakat neyaptıysam başarılı olamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.

resim


Ek Dosyalar
.rar   Yeni Klasör.rar (Dosya Boyutu: 242,42 KB / İndirme Sayısı: 14)
oguzgon, 05-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.286
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,04:14
Çözüldü 
"123 performans kriter" isimli formdaki "Mevcut Kadro" Açılan kutunun Güncelleştirme Sonrasında olayına aşağıdaki kodu ekle.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
    strSQL = "SELECT * FROM PERSONEL_BILGILERI "
    Set rstkayit = New ADODB.Recordset
    rstkayit.Open strSQL, CurrentProject.Connection, adOpenKeyset, adLockOptimistic
        With rstkayit
            .Find "[Sicil No]=" & Me.sicil_no
        If Not rstkayit.EOF Then
            .Fields("Ünvan") = Me.Mevcut_Kadro
            .Update
        End If
        End With


Cevapla

oguzgon
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
49
05/01/2010
0
Sakarya
Ofis 2010
26/07/2014,19:58
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İlgin için teşekkür ederim. Eline ve bilgine sağlık.
Birinci sorum ile ilgili de yardımcı olabilirsen sevinirim.
Tekrar teşekkürler.
oguzgon, 05-01-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
13/02/2017,13:34
Çözüldü 
Bu istediğinizi yapmak mümkün ancak hem gereksiz hem hatalı sonuçlar doğurma imkanı olabilir. Formda nasılki tüm değerlerin toplamını aldırabiliyorsunuz aynı şekilde ihtiyacınız olan her yerde yine aldırabilirsiniz.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Birden fazla tabloya birden fazla kayıt cazcaz678 5 92 11 saat önce cazcaz678
  tabloya veri kaydetme hatası murat dikme 3 48 17/02/2017, 19:14 murat dikme
  Listeden Forma Bilgi Aktarma U.ALTUN 25 953 13/02/2017, 14:13 atoz112
Sad Forma Resim Eklemede Hata 1453asi 7 97 10/02/2017, 09:37 1453asi
  listeden Seçilen Kaydın Forma Gelmesi U.ALTUN 13 200 08/02/2017, 13:53 U.ALTUN


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya