Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
26/03/2010 18:59
Konu Sahibi
besst
Yorumlar
7
Okunma
2225
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

besst

Üye
Üye
37
8
08/06/2009
0
Bolu
Ofis 2010
27/09/2013,16:51
Çözüldü 
Merhabalar

Sorgunun içindeki alt veri sayfasından yine aynı sorguya değer alma imkanım varmı? Konu ile ilgili oluşturduğum örnek database Ek'tedir.

Saygılar


Herşeyi bildiğini sandığın an yanıldığının ta kendisidir.Uys

Kullanici Avatari

benremix

Onursal Üye
Onursal Üye
RA.... SO....
 51
4.440
17/05/2009
365
Ankara
Şirket Sahibi
Ofis 2010 64 Bit
08/07/2018,19:27
Çözüldü 
Sn besst sorunu tam anlayamadım. Anladığım kadarıyla örneğini düzenledim. Olmazsa biraz daha açıklayabilir misin? Saygılar...


Ek Dosyalar
.rar   Veritabanı1_benremix.rar(Dosya Boyutu: 24,75 KB / İndirme Sayısı: 11)
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi



Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 43
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Çözüldü 
(26/03/2010, 20:28)benremix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sn besst sorunu tam anlayamadım. Anladığım kadarıyla örneğini düzenledim. Olmazsa biraz daha açıklayabilir misin? Saygılar...

Bende anlayamadım. Lütfen detay..



Kullanici Avatari

besst

Üye
Üye
37
8
08/06/2009
0
Bolu
Ofis 2010
27/09/2013,16:51
Çözüldü 
Merhaba

"Alternatif" sorgusuna sorgu özelliklerinden altverisayfası olarak "TOPLAM" sorgusunu bağladım. "Alternatif" sorgusuna girdiğimide soldaki artı işaretine basınca "toplamiktar" alanı açılıyor. bu kısım OK

"Form2" nin veri sayfası alternatif sorgusu olmasına rağmen sorguda artı işaretine bastığımızda çıkan "toplamiktar" alanını forma tanıtamıyorum.

Burda benim için asıl önemli olan şey alternatif sorgusunun kayıt girilebilir halde olmasıdır. Yani alternatif sorgusunu başka herhangi bir sorguya bağladığımızda sorgu ekranından kayıt girilemez hale geliyor. bunu istemiyorum.

Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir. Teşekkürler


Herşeyi bildiğini sandığın an yanıldığının ta kendisidir.Uys

Kullanici Avatari

Seruz

Uzman
Uzman
SE.... UZ....
 46
1.561
7
30/10/2008
814
Tekirdağ
BT Şefi
Ofis XP
04/07/2018,16:07
Çözüldü 
Formda, toplam sorgusunun kullanan Dlookup ile yapılabilir.


Ek Dosyalar
.rar   AltToplam_Seruz.rar(Dosya Boyutu: 17,92 KB / İndirme Sayısı: 12)
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs

Kullanici Avatari

besst

Üye
Üye
37
8
08/06/2009
0
Bolu
Ofis 2010
27/09/2013,16:51
Çözüldü 
Sayın Seruz

Elinize Sağlık, Dlookup ile işlem tamam,

Yalnız Dlookup formulü ile kayıt sayısı arttığı zaman Form oldukça yavaşlıyor. Başka bir yöntemi varmı dır. ?

İlginize teşekkürler, İyi çalışmalar


Herşeyi bildiğini sandığın an yanıldığının ta kendisidir.Uys


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Veri Tabanındaki Kayıtlı Bilgiyi 2. Veri Tabanında Bulunan Aynı Değişkenlere Kayıt cevahir1 10 268 24/04/2018, 12:03
Son Yorum: cevahir1
Çözüldü Çok Fazla Alan Tanımlı Hatası cevahir1 2 181 20/03/2018, 09:02
Son Yorum: cevahir1
Çözüldü Alan Kritere Göre Gelmesi hegu 10 319 04/03/2018, 22:57
Son Yorum: hegu
Çözüldü Forma Açılır Kutunun Seçeneğine Göre Seçilen İsmin CariID Sini Getirme haziran4 2 153 03/03/2018, 17:56
Son Yorum: haziran4
Çözüldü Dlookup İle Tablodan Veri Getirme U.ALTUN 2 192 13/02/2018, 12:08
Son Yorum: U.ALTUN

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.