Alt veri sayfasından alan getirme
Tarih
26/03/2010 18:59
Konu Sahibi
besst
Yorumlar
7
Okunma
1908
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



besst
Üye
Kullanici Avatari
Üye
37
8
08/06/2009
0
Bolu
Ofis 2010
27/09/2013,16:51
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhabalar

Sorgunun içindeki alt veri sayfasından yine aynı sorguya değer alma imkanım varmı? Konu ile ilgili oluşturduğum örnek database Ek'tedir.

Saygılar
Herşeyi bildiğini sandığın an yanıldığının ta kendisidir.Uys
Cevapla

benremix
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.432
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
21/02/2017,06:29
Çözüldü 
Sn besst sorunu tam anlayamadım. Anladığım kadarıyla örneğini düzenledim. Olmazsa biraz daha açıklayabilir misin? Saygılar...


Ek Dosyalar
.rar   Veritabanı1_benremix.rar (Dosya Boyutu: 24,75 KB / İndirme Sayısı: 11)
Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
21/02/2017,20:10
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(26/03/2010, 20:28)benremix Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sn besst sorunu tam anlayamadım. Anladığım kadarıyla örneğini düzenledim. Olmazsa biraz daha açıklayabilir misin? Saygılar...

Bende anlayamadım. Lütfen detay..
Cevapla

besst
Üye
Kullanici Avatari
Üye
37
8
08/06/2009
0
Bolu
Ofis 2010
27/09/2013,16:51
Çözüldü 
Merhaba

"Alternatif" sorgusuna sorgu özelliklerinden altverisayfası olarak "TOPLAM" sorgusunu bağladım. "Alternatif" sorgusuna girdiğimide soldaki artı işaretine basınca "toplamiktar" alanı açılıyor. bu kısım OK

"Form2" nin veri sayfası alternatif sorgusu olmasına rağmen sorguda artı işaretine bastığımızda çıkan "toplamiktar" alanını forma tanıtamıyorum.

Burda benim için asıl önemli olan şey alternatif sorgusunun kayıt girilebilir halde olmasıdır. Yani alternatif sorgusunu başka herhangi bir sorguya bağladığımızda sorgu ekranından kayıt girilemez hale geliyor. bunu istemiyorum.

Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir. Teşekkürler
Herşeyi bildiğini sandığın an yanıldığının ta kendisidir.Uys
Cevapla

Seruz
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
S.... U....
1.546
7
30/10/2008
804
Tekirdağ
Ofis XP
Dün,13:07
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Formda, toplam sorgusunun kullanan Dlookup ile yapılabilir.


Ek Dosyalar
.rar   AltToplam_Seruz.rar (Dosya Boyutu: 17,92 KB / İndirme Sayısı: 12)
Bildiğini bilenin arkasından git, bildiğini bilmeyeni uyar, bilmediğini bilene öğret, bilmediğini bilmeyenden kaç.
Konfüçyüs
Cevapla

besst
Üye
Kullanici Avatari
Üye
37
8
08/06/2009
0
Bolu
Ofis 2010
27/09/2013,16:51
Çözüldü 
Sayın Seruz

Elinize Sağlık, Dlookup ile işlem tamam,

Yalnız Dlookup formulü ile kayıt sayısı arttığı zaman Form oldukça yavaşlıyor. Başka bir yöntemi varmı dır. ?

İlginize teşekkürler, İyi çalışmalar
Herşeyi bildiğini sandığın an yanıldığının ta kendisidir.Uys
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Select Box Değerlerine Göre Veri Getirme İbrahim Şenol 4 51 16/02/2017, 21:36 İbrahim Şenol
  Zorunlu alan ve kaydet uyarıları ertans 10 310 31/12/2016, 11:06 atoz112
  Seçilen Değere Göre Veri Getirme hk Serkan Çevik 4 187 22/12/2016, 21:47 alpeki99
  Rapora döküman getirme işlemi fatihkara 13 435 19/12/2016, 17:48 atoz112
  Mesaj Kutusuna Özel Formatlı Metin Kutusu Verisini Getirme Hk. rknbrlz 2 116 19/12/2016, 14:07 rknbrlz


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya