Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
15/04/2012 12:32
Konu Sahibi
tolgahat
Yorumlar
9
Okunma
2691
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

tolgahat

Üye Seviyesi: 0/6
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
T....
72
20/05/2011
İstanbul
Ofis 2007
27/08/2016,15:03
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar. Aşağıdaki kod ile çeltiğim verileri "," ile yan yana sıralayabiliyorum. ben "," yerine alt alta sıralamak istersem ne yapmalıyım ?

Visual Basic Code
Function Concatenate(pstrSQL As String, _
        Optional pstrDelim As String = ",") _
        As String


Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Örneği eklerseniz cevap almanız kolay olacaktır.


Cevapla

Yandemir

Only Office 2003
Kullanici Avatari
Altın Üye
M.... Y....
1.435
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
16/10/2017,18:10
Çözüldü 
pstrDelim As String = ","
yerine
pstrDelim As String = chr(13) & chr(10)
denermisiniz.


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

tolgahat

Üye Seviyesi: 0/6
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
T....
72
20/05/2011
İstanbul
Ofis 2007
27/08/2016,15:03
Çözüldü 
(15/04/2012, 17:25)Yandemir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: pstrDelim As String = ","
yerine
pstrDelim As String = chr(13) & chr(10)
denermisiniz.


Denedim olmadı. Örnek ektedir. Teşekkürler.


Ek Dosyalar
TOLGAHAT.rar


Cevapla

Yandemir

Only Office 2003
Kullanici Avatari
Altın Üye
M.... Y....
1.435
26/08/2009
482
Tekirdağ
Ofis 2003
16/10/2017,18:10
Çözüldü 
örneğinizde bu fonksiyonu göremedim?
fonksiyonun içinde

Function Concatenate(pstrSQL As String, _
Optional pstrDelim As String = ",") _
As String
.......
End Function
satırları arasında pstrDelim gördüğünüz her yeri chr(13) & chr(10) yapın


Murat YANDEMİR ( PyramiD YAZILIM Uluslar Arası Nakliye Programları )
Bilgisayar Programcısı (1989'dan beri)

+rep Yollar biter Access bitmez. +rep
Cevapla

tolgahat

Üye Seviyesi: 0/6
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
T....
72
20/05/2011
İstanbul
Ofis 2007
27/08/2016,15:03
Çözüldü 
merhaba. modul12 yi inceleyebilirmisiniz


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Sql Serverdan Sorgu İle Yerel Veri Tabanına Veri Yazdırma ertans 1 159 24/08/2017, 11:22 burhanb
Çözüldü Metin Dosyasından Otomatik Veri Çekme cazcaz678 8 569 01/08/2017, 16:10 pfilcik
Çözüldü Açılır Kutuya Başka Tablodan Veri Çekme Hk. mborazan 2 214 17/07/2017, 17:40 mborazan
Çözüldü N11 Sitesinden Veri Çekme kadirdursun 3 426 14/07/2017, 15:38 kadirdursun
Çözüldü Tcmb Döviz Kuru Çekme ALTANs 7 461 28/04/2017, 17:57 ALTANs

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.