Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
05/01/2011 15:14
Konu Sahibi
tartini
Yorumlar
5
Okunma
2247
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

tartini

Aktif Üye
Aktif Üye
62
14/06/2009
0
İstanbul
Ofis 2007
05/11/2013,19:02
Çözüldü 
Arkadaşlar ne denediysem olmadı;

Örnekteki Fatura forumunda yeralan 2. Alt forumdaki TOPLAM alanının toplamını Ana forum üzerindeki TOPLAM hücresine getirmek itiyorum.

Ancak ;

TOPLAM Alanının Denetim kaynağı T_FATURA_TOPLAM alanı olacaktır ve buraya otomatik gelecek toplam T_FATURA tablosunun TOPLAM hanesiye yazılacaktır.

Yeni bir metin kutusu açıp toplamı metin kutusuna yazdırabiliyorum. Ama MEtin kutusundaki veriyi tablonun TOPLAM bölümüne yazdırınca olmuyor. Img-grin

Umarım anlatabilmişimdir. Örnek ektedir.

Saygılarımla.


Ek Dosyalar
.rar   OTOMAT.rar(Dosya Boyutu: 114,89 KB / İndirme Sayısı: 15)
tartini, 14-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
Uzman
UF.... ÖZ....
1.871
02/04/2010
İzmir
Bilgisayar Mühendisi
Ofis 2003
08/06/2018,23:40
Çözüldü 
Sn tartini,

Ekteki örneği incelermisiniz.

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız.


Ek Dosyalar
.rar   OTOMAT.rar(Dosya Boyutu: 113,71 KB / İndirme Sayısı: 32)
Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

tartini

Aktif Üye
Aktif Üye
62
14/06/2009
0
İstanbul
Ofis 2007
05/11/2013,19:02
Çözüldü 
Sayın POWER;

TOPLAM alanına değeri atıyor. Ancak ;

2. Kayıtta seçim yaptıktan sonra forum yenilemesi yaparak ilk kayda geri atıyor.
Aynı kayıtta kalmasını nasıl sağlarız. Sanırım forum.requery yapıyor bunu.

örnekte 2 kayıt bulunmaktadır. Ancak kullanılmaya başlandığında 500 - 1000 kayıt olacaktır ve işlem yapıldığında her seferinde ilk kayıta atması sorun olacaktır.


tartini, 14-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
Uzman
UF.... ÖZ....
1.871
02/04/2010
İzmir
Bilgisayar Mühendisi
Ofis 2003
08/06/2018,23:40
Çözüldü 
Sn tartini

Altformlarda vb kodunda yazan

Forms!F_FATURA.Form.Requery
komutu yerine
Forms!F_FATURA.Form.Refresh
yazın.

Bunu her iki alt formun altında göreceksiniz, ikisinide Refresh olarak değiştirin.




Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

tartini

Aktif Üye
Aktif Üye
62
14/06/2009
0
İstanbul
Ofis 2007
05/11/2013,19:02
Çözüldü 
Sayın POWER;

İşginiz ve desteğimiz için çok teşekkürler. Sorun Çözülmüştür..

Konu Başlığını Çözüldü olarak değiştiriyorum.


tartini, 14-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

assenucler

Gümüş Üye
Gümüş Üye
A..... SE.... ŞE....
2.054
31/10/2008
63
İstanbul
-
03/02/2018,00:29
Çözüldü 
Sayın tartini ve Power;

Emek ve katkılarınız için teşekkürler..




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Raporda Birbirinden Farklı Sayfalar Oluşturma mmert06 4 73 22/06/2018, 13:44 mmert06
Çözüldü Alt Formda Hesaplanmış Alanların Tabloda Göstermek. fascioğlu 6 202 20/06/2018, 15:59 fascioğlu
Çözüldü Tabloda 2.sutunu Gostersin sidd 4 118 09/06/2018, 01:07 ozanakkaya
Çözüldü Veri Tabanından Çekilen Datanın Accesste Farklı Çıkması temre 5 216 27/05/2018, 20:16 temre
Çözüldü Farklı Veritabanından Forma Veri Alma. cevahir1 5 197 21/05/2018, 14:51 cevahir1

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.