Alt Forum toplamını Farklı Tabloda belirli bir alana yazdırma
Tarih
05/01/2011 15:14
Konu Sahibi
tartini
Yorumlar
5
Okunma
1905
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



tartini
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
62
14/06/2009
0
İstanbul
Ofis 2007
05/11/2013,19:02
Çözüldü 
Arkadaşlar ne denediysem olmadı;

Örnekteki Fatura forumunda yeralan 2. Alt forumdaki TOPLAM alanının toplamını Ana forum üzerindeki TOPLAM hücresine getirmek itiyorum.

Ancak ;

TOPLAM Alanının Denetim kaynağı T_FATURA_TOPLAM alanı olacaktır ve buraya otomatik gelecek toplam T_FATURA tablosunun TOPLAM hanesiye yazılacaktır.

Yeni bir metin kutusu açıp toplamı metin kutusuna yazdırabiliyorum. Ama MEtin kutusundaki veriyi tablonun TOPLAM bölümüne yazdırınca olmuyor. Img-grin

Umarım anlatabilmişimdir. Örnek ektedir.

Saygılarımla.




Ek Dosyalar
.rar   OTOMAT.rar (Dosya Boyutu: 114,89 KB / İndirme Sayısı: 15)
tartini, 14-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,20:36
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn tartini,

Ekteki örneği incelermisiniz.

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız.



Ek Dosyalar
.rar   OTOMAT.rar (Dosya Boyutu: 113,71 KB / İndirme Sayısı: 32)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

tartini
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
62
14/06/2009
0
İstanbul
Ofis 2007
05/11/2013,19:02
Çözüldü 
Sayın POWER;

TOPLAM alanına değeri atıyor. Ancak ;

2. Kayıtta seçim yaptıktan sonra forum yenilemesi yaparak ilk kayda geri atıyor.
Aynı kayıtta kalmasını nasıl sağlarız. Sanırım forum.requery yapıyor bunu.

örnekte 2 kayıt bulunmaktadır. Ancak kullanılmaya başlandığında 500 - 1000 kayıt olacaktır ve işlem yapıldığında her seferinde ilk kayıta atması sorun olacaktır.


tartini, 14-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Bugün,20:36
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn tartini

Altformlarda vb kodunda yazan

Forms!F_FATURA.Form.Requery
komutu yerine
Forms!F_FATURA.Form.Refresh
yazın.

Bunu her iki alt formun altında göreceksiniz, ikisinide Refresh olarak değiştirin.




Please return your positive or negative ...
Cevapla

tartini
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
62
14/06/2009
0
İstanbul
Ofis 2007
05/11/2013,19:02
Çözüldü 
Sayın POWER;

İşginiz ve desteğimiz için çok teşekkürler. Sorun Çözülmüştür..

Konu Başlığını Çözüldü olarak değiştiriyorum.
tartini, 14-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
22/02/2017,20:41
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın tartini ve Power;

Emek ve katkılarınız için teşekkürler..
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Teklifte Secilenler Listesindeki Eklenenlerin Toplamlarını 3 cü Listede Yazdırma haziran4 16 174 25/02/2017, 08:49 haziran4
  Açılır Kutu Da Seçilen İçeriğin Adını Başka Listeye Yazdırma Nasıl Olmalı haziran4 6 59 23/02/2017, 13:08 haziran4
  Ana Sayfada Şeçtiğim Kişinin Bilgilerini Yazdırma yasardic 4 104 15/02/2017, 21:45 yasardic
  İsk2Sonuc Metin Kutusunu Urun Ara Toplam Metin Kutusuna Yazdırma haziran4 2 60 14/02/2017, 12:47 haziran4
  Etikete Barkod Yazdırma Hakkında maboc 13 222 13/02/2017, 20:38 maboc


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya