Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
05/01/2011 15:14
Konu Sahibi
tartini
Yorumlar
5
Okunma
2279
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

tartini

Aktif Üye
Aktif Üye
 38
 62
 13
 14/06/2009
0
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 05/11/2013,19:02
Çözüldü 
Arkadaşlar ne denediysem olmadı;

Örnekteki Fatura forumunda yeralan 2. Alt forumdaki TOPLAM alanının toplamını Ana forum üzerindeki TOPLAM hücresine getirmek itiyorum.

Ancak ;

TOPLAM Alanının Denetim kaynağı T_FATURA_TOPLAM alanı olacaktır ve buraya otomatik gelecek toplam T_FATURA tablosunun TOPLAM hanesiye yazılacaktır.

Yeni bir metin kutusu açıp toplamı metin kutusuna yazdırabiliyorum. Ama MEtin kutusundaki veriyi tablonun TOPLAM bölümüne yazdırınca olmuyor. Img-grin

Umarım anlatabilmişimdir. Örnek ektedir.

Saygılarımla.


Ek Dosyalar
.rar   OTOMAT.rar(Dosya Boyutu: 114,89 KB / İndirme Sayısı: 15)
tartini, 14-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 43
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 18/09/2018,02:14
Çözüldü 
Sn tartini,

Ekteki örneği incelermisiniz.

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız.


Ek Dosyalar
.rar   OTOMAT.rar(Dosya Boyutu: 113,71 KB / İndirme Sayısı: 32)
Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

tartini

Aktif Üye
Aktif Üye
 38
 62
 13
 14/06/2009
0
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 05/11/2013,19:02
Çözüldü 
Sayın POWER;

TOPLAM alanına değeri atıyor. Ancak ;

2. Kayıtta seçim yaptıktan sonra forum yenilemesi yaparak ilk kayda geri atıyor.
Aynı kayıtta kalmasını nasıl sağlarız. Sanırım forum.requery yapıyor bunu.

örnekte 2 kayıt bulunmaktadır. Ancak kullanılmaya başlandığında 500 - 1000 kayıt olacaktır ve işlem yapıldığında her seferinde ilk kayıta atması sorun olacaktır.


tartini, 14-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

POWER

Uzman
Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 43
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 18/09/2018,02:14
Çözüldü 
Sn tartini

Altformlarda vb kodunda yazan

Forms!F_FATURA.Form.Requery
komutu yerine
Forms!F_FATURA.Form.Refresh
yazın.

Bunu her iki alt formun altında göreceksiniz, ikisinide Refresh olarak değiştirin.




Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

tartini

Aktif Üye
Aktif Üye
 38
 62
 13
 14/06/2009
0
 İstanbul
 
 Ofis 2007
 05/11/2013,19:02
Çözüldü 
Sayın POWER;

İşginiz ve desteğimiz için çok teşekkürler. Sorun Çözülmüştür..

Konu Başlığını Çözüldü olarak değiştiriyorum.


tartini, 14-06-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

assenucler

Aktif Üye
Aktif Üye*
A..... SE.... ŞE....
 2.056
 125
 31/10/2008
63
 İstanbul
 
 -
 13/08/2018,19:49
Çözüldü 
Sayın tartini ve Power;

Emek ve katkılarınız için teşekkürler..




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Liste Kutusundaki Tutarların Toplamını Almak Allback 1 65 04/09/2018, 15:47
Son Yorum: Allback
Çözüldü Bir Ürün Tablosundan Farklı Veriler Çekerek Sipariş Oluşturma Ve Ürün Fyat Güncelleme antoryum 9 253 07/08/2018, 08:38
Son Yorum: antoryum
Çözüldü Acces Tabloda Toplama,çıkartma Gibi Matematik İşlemi kursun 5 225 05/08/2018, 22:29
Son Yorum: ozanakkaya
Çözüldü Forma Girilen Veriyi İkinci Bir Tabloya Yazdırma Amras 1 141 28/07/2018, 23:31
Son Yorum: Amras
Çözüldü Tabloda Kayıtları Sınırlandırma mstfztrk 6 223 18/07/2018, 22:10
Son Yorum: mstfztrk

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.