Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
03/01/2010 14:03
Konu Sahibi
danke
Yorumlar
15
Okunma
3687
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

danke

Aktif Üye
Aktif Üye
 33
186
10/05/2009
0
Ankara
Ofis 2007
12/02/2018,21:07
Çözüldü 
Kolay gelsin, programda bulunan forma bağlı, alt formdaki verileri saydırmak için "=DCount("edatasayi";"Data_alt")" özelliğini kullandım. Data_alt içindeki tüm verileri topluyor, ben ise yalnızca o formdaki, o kayıtla ilişkili kayıtların toplanmasını istiyorum. Sitede DCount ile yapılmış örneklere baktım, ancak uyarlayamadım,
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.


danke, 10-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir. AccessTr.neT formuna katıldığımdan beri hem ufkum genişledi, hem programlarla ilgili sorunlarımı çözdüm. Siteye emeği geçen herkese teşekkürler.

Kullanici Avatari

mehmetdemiral

.
Uzman
ME.... DE....
 53
4.812
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
Dün,16:08
Çözüldü 
Sayın danke, birincisi sorularınıza örnek ekleyin ki nerde hata yaptığınızı görelim. Biz şimdi sizin sorunuza yanıt vermek için bir örnek platform oluşturmak zorunda kalacağız. Oysa sorun sizin.. Siz yapsanız?

Sorunuzla ilgili yine de birşeyler söylemek isterim. Sanırım siz altformun veri kaynağını topluyorsunuz. Yani tablodaki veriler toplanıyor. Eğer form üzerindeki verileri toplamak isterseniz me.formadi!denetim mantığıyla ilerlemelisiniz.


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 43
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Umarım yanlış anlamamışımdır. Aradığınız ekteki gibi bir şeydir. Saygılarımla


Ek Dosyalar
.rar   toplam.rar(Dosya Boyutu: 10,86 KB / İndirme Sayısı: 36)

Kullanici Avatari

mehmetdemiral

.
Uzman
ME.... DE....
 53
4.812
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
Dün,16:08
Çözüldü 
Evet.. Bence de doğru örnek. Ama şimdi sayın danke bunu kendi örneğine uyguyabilecek mi? İşte sorun burda. İnşallah Danke bunu örneğine uygulayabilir de sorununu çözebilir..


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 43
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Bekleyip göreceğiz hocam..Saygılarımla



Kullanici Avatari

danke

Aktif Üye
Aktif Üye
 33
186
10/05/2009
0
Ankara
Ofis 2007
12/02/2018,21:07
Çözüldü 
Sayın ercansahin33 ilginiz için teşekkürler, yalnız örneğinizdeki gibi toplam değilde veri saydırmak şeklindeydi. (Toplam 3 gibi)

Müsait olunca örnek atarım.
Kolay gelsin.


danke, 10-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir. AccessTr.neT formuna katıldığımdan beri hem ufkum genişledi, hem programlarla ilgili sorunlarımı çözdüm. Siteye emeği geçen herkese teşekkürler.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Raporlarda Verileri Göstermek m_demir 4 64 19/07/2018, 11:19
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Liste Kutusunda Verileri Göstermek m_demir 12 207 17/07/2018, 23:05
Son Yorum: m_demir
Çözüldü Sürekli Formdaki Tüm Verileri Buton Yardımı İle Temizleme mmert06 2 123 30/06/2018, 02:24
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Tabloya Bağlı İki Farklı Alandaki Verileri Raporda Tek Alanda Gösterme mmert06 1 106 27/06/2018, 00:45
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Verileri Tablolara Aktarmak m_demir 8 198 24/06/2018, 10:54
Son Yorum: m_demir

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.