Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
03/01/2010 14:03
Konu Sahibi
danke
Yorumlar
15
Okunma
3840
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

danke


 33
 186
 37
 10/05/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 29/09/2018,23:07
Çözüldü 
Kolay gelsin, programda bulunan forma bağlı, alt formdaki verileri saydırmak için "=DCount("edatasayi";"Data_alt")" özelliğini kullandım. Data_alt içindeki tüm verileri topluyor, ben ise yalnızca o formdaki, o kayıtla ilişkili kayıtların toplanmasını istiyorum. Sitede DCount ile yapılmış örneklere baktım, ancak uyarlayamadım,
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.


danke, 10-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir. AccessTr.neT formuna katıldığımdan beri hem ufkum genişledi, hem programlarla ilgili sorunlarımı çözdüm. Siteye emeği geçen herkese teşekkürler.

Kullanici Avatari

mehmetdemiral


ME.... DE....
 53
 4.912
 213
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 11/10/2018,02:06
Çözüldü 
Sayın danke, birincisi sorularınıza örnek ekleyin ki nerde hata yaptığınızı görelim. Biz şimdi sizin sorunuza yanıt vermek için bir örnek platform oluşturmak zorunda kalacağız. Oysa sorun sizin.. Siz yapsanız?

Sorunuzla ilgili yine de birşeyler söylemek isterim. Sanırım siz altformun veri kaynağını topluyorsunuz. Yani tablodaki veriler toplanıyor. Eğer form üzerindeki verileri toplamak isterseniz me.formadi!denetim mantığıyla ilerlemelisiniz.


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

ercansahin


ER.... ŞA....
 44
 3.739
 69
 14/11/2008
 Ankara
 
 Ofis 2010 32 Bit
 03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Umarım yanlış anlamamışımdır. Aradığınız ekteki gibi bir şeydir. Saygılarımla


Ek Dosyalar
.rar   toplam.rar(Dosya Boyutu: 10,86 KB / İndirme Sayısı: 37)

Kullanici Avatari

mehmetdemiral


ME.... DE....
 53
 4.912
 213
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 11/10/2018,02:06
Çözüldü 
Evet.. Bence de doğru örnek. Ama şimdi sayın danke bunu kendi örneğine uyguyabilecek mi? İşte sorun burda. İnşallah Danke bunu örneğine uygulayabilir de sorununu çözebilir..


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

ercansahin


ER.... ŞA....
 44
 3.739
 69
 14/11/2008
 Ankara
 
 Ofis 2010 32 Bit
 03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Bekleyip göreceğiz hocam..Saygılarımla



Kullanici Avatari

danke


 33
 186
 37
 10/05/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 29/09/2018,23:07
Çözüldü 
Sayın ercansahin33 ilginiz için teşekkürler, yalnız örneğinizdeki gibi toplam değilde veri saydırmak şeklindeydi. (Toplam 3 gibi)

Müsait olunca örnek atarım.
Kolay gelsin.


danke, 10-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir. AccessTr.neT formuna katıldığımdan beri hem ufkum genişledi, hem programlarla ilgili sorunlarımı çözdüm. Siteye emeği geçen herkese teşekkürler.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formdaki Denetim Sayısı Hakkında notrino 3 76 Dün, 10:29
Son Yorum: notrino
Çözüldü Farklı Tablolardaki Verileri Tek Raporda Sorgulama av.fatihberber 2 114 11/10/2018, 08:52
Son Yorum: av.fatihberber
Çözüldü Formdaki Tl Değeri Otomatik Yazıya Çevriliyor Ama Sonucu Raporda Gösterilemedi. Oğuz Türkyılmaz 9 113 06/10/2018, 16:57
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Formdaki Sayıya Göre Tabloda Tekrarlatma Sorunu MURAT42 6 184 05/10/2018, 10:48
Son Yorum: MURAT42
Çözüldü Fatura Şablonuna Verileri Yerleştirme Ve Yazdırma. antoryum 3 140 17/09/2018, 14:09
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444