Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
03/01/2010 14:03
Konu Sahibi
danke
Yorumlar
15
Okunma
3623
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

danke

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
186
10/05/2009
0
Ankara
Ofis 2007
12/02/2018,21:07
Çözüldü 
Kolay gelsin, programda bulunan forma bağlı, alt formdaki verileri saydırmak için "=DCount("edatasayi";"Data_alt")" özelliğini kullandım. Data_alt içindeki tüm verileri topluyor, ben ise yalnızca o formdaki, o kayıtla ilişkili kayıtların toplanmasını istiyorum. Sitede DCount ile yapılmış örneklere baktım, ancak uyarlayamadım,
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.


danke, 10-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir. AccessTr.neT formuna katıldığımdan beri hem ufkum genişledi, hem programlarla ilgili sorunlarımı çözdüm. Siteye emeği geçen herkese teşekkürler.
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.787
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
29/03/2018,15:43
Çözüldü 
Sayın danke, birincisi sorularınıza örnek ekleyin ki nerde hata yaptığınızı görelim. Biz şimdi sizin sorunuza yanıt vermek için bir örnek platform oluşturmak zorunda kalacağız. Oysa sorun sizin.. Siz yapsanız?

Sorunuzla ilgili yine de birşeyler söylemek isterim. Sanırım siz altformun veri kaynağını topluyorsunuz. Yani tablodaki veriler toplanıyor. Eğer form üzerindeki verileri toplamak isterseniz me.formadi!denetim mantığıyla ilerlemelisiniz.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Umarım yanlış anlamamışımdır. Aradığınız ekteki gibi bir şeydir. Saygılarımla


Ek Dosyalar
.rar   toplam.rar(Dosya Boyutu: 10,86 KB / İndirme Sayısı: 36)
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.787
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
29/03/2018,15:43
Çözüldü 
Evet.. Bence de doğru örnek. Ama şimdi sayın danke bunu kendi örneğine uyguyabilecek mi? İşte sorun burda. İnşallah Danke bunu örneğine uygulayabilir de sorununu çözebilir..


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Bekleyip göreceğiz hocam..Saygılarımla


Cevapla

danke

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
186
10/05/2009
0
Ankara
Ofis 2007
12/02/2018,21:07
Çözüldü 
Sayın ercansahin33 ilginiz için teşekkürler, yalnız örneğinizdeki gibi toplam değilde veri saydırmak şeklindeydi. (Toplam 3 gibi)

Müsait olunca örnek atarım.
Kolay gelsin.


danke, 10-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir. AccessTr.neT formuna katıldığımdan beri hem ufkum genişledi, hem programlarla ilgili sorunlarımı çözdüm. Siteye emeği geçen herkese teşekkürler.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Virgülle Ayrılmış Verileri Excel'e Alt Alta Aktarma Allback 4 134 19/04/2018, 10:14 Allback
Çözüldü Sorgu İçerisindeki Verileri Tek Tek Kontrol Etme cazcaz678 4 181 22/03/2018, 22:09 cazcaz678
Çözüldü Raporu Formdaki Tarihe Göre Açma hegu 6 260 07/03/2018, 13:23 hegu
Çözüldü İki Farklı Tablodaki Verileri Karşılaştırma Nasıl Yapılır? seadelikur 6 175 01/03/2018, 17:38 seadelikur
Çözüldü Raporda Gruplanmış Verileri Yanyana Yazdırmak mehmetb84 2 90 01/03/2018, 14:07 mehmetb84

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
 
 
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.