Alt formdaki verileri saydırmak
Tarih
03/01/2010 14:03
Konu Sahibi
danke
Yorumlar
15
Okunma
3204
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
danke
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
185
10/05/2009
0
Ankara
Ofis 2007
14/05/2017,12:36
Çözüldü 
Kolay gelsin, programda bulunan forma bağlı, alt formdaki verileri saydırmak için "=DCount("edatasayi";"Data_alt")" özelliğini kullandım. Data_alt içindeki tüm verileri topluyor, ben ise yalnızca o formdaki, o kayıtla ilişkili kayıtların toplanmasını istiyorum. Sitede DCount ile yapılmış örneklere baktım, ancak uyarlayamadım,
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
danke, 10-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir. AccessTr.neT formuna katıldığımdan beri hem ufkum genişledi, hem programlarla ilgili sorunlarımı çözdüm. Siteye emeği geçen herkese teşekkürler.
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.757
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Dün,09:55
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın danke, birincisi sorularınıza örnek ekleyin ki nerde hata yaptığınızı görelim. Biz şimdi sizin sorunuza yanıt vermek için bir örnek platform oluşturmak zorunda kalacağız. Oysa sorun sizin.. Siz yapsanız?

Sorunuzla ilgili yine de birşeyler söylemek isterim. Sanırım siz altformun veri kaynağını topluyorsunuz. Yani tablodaki veriler toplanıyor. Eğer form üzerindeki verileri toplamak isterseniz me.formadi!denetim mantığıyla ilerlemelisiniz.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
20/05/2017,13:50
Çözüldü 
Umarım yanlış anlamamışımdır. Aradığınız ekteki gibi bir şeydir. Saygılarımla


Ek Dosyalar
.rar   toplam.rar (Dosya Boyutu: 10,86 KB / İndirme Sayısı: 35)
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.757
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
Dün,09:55
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Evet.. Bence de doğru örnek. Ama şimdi sayın danke bunu kendi örneğine uyguyabilecek mi? İşte sorun burda. İnşallah Danke bunu örneğine uygulayabilir de sorununu çözebilir..
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
20/05/2017,13:50
Çözüldü 
Bekleyip göreceğiz hocam..Saygılarımla
Cevapla

danke
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
185
10/05/2009
0
Ankara
Ofis 2007
14/05/2017,12:36
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın ercansahin33 ilginiz için teşekkürler, yalnız örneğinizdeki gibi toplam değilde veri saydırmak şeklindeydi. (Toplam 3 gibi)

Müsait olunca örnek atarım.
Kolay gelsin.
danke, 10-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir. AccessTr.neT formuna katıldığımdan beri hem ufkum genişledi, hem programlarla ilgili sorunlarımı çözdüm. Siteye emeği geçen herkese teşekkürler.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Alt Alta Olan Verileri İd Bazında Yan Yana Getirmek ufukcem 6 106 Dün, 18:06 atoz112
  Formdaki Bilgi Gösterilmesi Hk serkan1985 2 80 23/04/2017, 01:39 serkan1985
Çözüldü formdaki linkle başka kayda gitme passenger 10 2.458 20/04/2017, 15:33 fth_babur
  Alt Formdaki Verileri Sıralama Problemi hbal09 4 116 27/03/2017, 11:22 atoz112
  Formdaki Listede Veri Yoksa Liste Kutusunu Ve Dikdörtgeni Gizlemek haziran4 4 180 18/03/2017, 23:40 haziran4


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status