Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
03/01/2010 14:03
Konu Sahibi
danke
Yorumlar
15
Okunma
3935
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

danke

Aktif Üye
 33
 37
 186
 10/05/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 02/12/2018,23:55
Çözüldü 
Kolay gelsin, programda bulunan forma bağlı, alt formdaki verileri saydırmak için "=DCount("edatasayi";"Data_alt")" özelliğini kullandım. Data_alt içindeki tüm verileri topluyor, ben ise yalnızca o formdaki, o kayıtla ilişkili kayıtların toplanmasını istiyorum. Sitede DCount ile yapılmış örneklere baktım, ancak uyarlayamadım,
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.


danke, 10-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir. AccessTr.neT formuna katıldığımdan beri hem ufkum genişledi, hem programlarla ilgili sorunlarımı çözdüm. Siteye emeği geçen herkese teşekkürler.

Kullanici Avatari

mehmetdemiral

Uzman
Me.... De....
 53
 218
 4.924
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 17/01/2019,21:36
Çözüldü 
Sayın danke, birincisi sorularınıza örnek ekleyin ki nerde hata yaptığınızı görelim. Biz şimdi sizin sorunuza yanıt vermek için bir örnek platform oluşturmak zorunda kalacağız. Oysa sorun sizin.. Siz yapsanız?

Sorunuzla ilgili yine de birşeyler söylemek isterim. Sanırım siz altformun veri kaynağını topluyorsunuz. Yani tablodaki veriler toplanıyor. Eğer form üzerindeki verileri toplamak isterseniz me.formadi!denetim mantığıyla ilerlemelisiniz.


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
Er.... ŞA....
 44
 69
 3.740
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/11/2018,13:27
Çözüldü 
Umarım yanlış anlamamışımdır. Aradığınız ekteki gibi bir şeydir. Saygılarımla



Kullanici Avatari

mehmetdemiral

Uzman
Me.... De....
 53
 218
 4.924
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 17/01/2019,21:36
Çözüldü 
Evet.. Bence de doğru örnek. Ama şimdi sayın danke bunu kendi örneğine uyguyabilecek mi? İşte sorun burda. İnşallah Danke bunu örneğine uygulayabilir de sorununu çözebilir..


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
Er.... ŞA....
 44
 69
 3.740
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/11/2018,13:27
Çözüldü 
Bekleyip göreceğiz hocam..Saygılarımla



Kullanici Avatari

danke

Aktif Üye
 33
 37
 186
 10/05/2009
0
 Ankara
 
 Ofis 2007
 02/12/2018,23:55
Çözüldü 
Sayın ercansahin33 ilginiz için teşekkürler, yalnız örneğinizdeki gibi toplam değilde veri saydırmak şeklindeydi. (Toplam 3 gibi)

Müsait olunca örnek atarım.
Kolay gelsin.


danke, 10-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir. AccessTr.neT formuna katıldığımdan beri hem ufkum genişledi, hem programlarla ilgili sorunlarımı çözdüm. Siteye emeği geçen herkese teşekkürler.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formdaki Butonlara İlişkisiz Tablodaki Ürünleri Atama Nasıl Yapılır. Oğuz Türkyılmaz 28 714 04/01/2019, 14:57
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Sürekli Formdaki Kritere Göre Liste Kutusuna Veri Aktarımı mmert06 7 294 31/12/2018, 18:35
Son Yorum: mmert06
  Yan Yana Verileri Alt Alta Gösterme access acemisi 22 359 17/12/2018, 22:47
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Form Açılışında Pasif Olan Altform Formdaki Bir Alan Değer Alırsa Aktif Olsun Oğuz Türkyılmaz 3 117 12/12/2018, 23:39
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Belirlenen Verileri Görüntüleme Hk. serkan1985 2 134 12/12/2018, 10:47
Son Yorum: serkan1985

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.