Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
21/06/2012 14:41
Konu Sahibi
akd
Yorumlar
17
Okunma
3395
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

akd

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
273
04/11/2008
35
Gaziantep
Ofis 2003
07/05/2017,23:02
Çözüldü 
Merhabalar,
Alt formda filitreleme yapmak istiyorum, hep hata diyor,
DoCmd.ApplyFilter , "[AlTar]=[Forms]!([ILAC_CARI]![ilacCariS alt formu])![ilk]"
esas form=ILAC_CARI
alt form= ilacCariS alt formu
neden olabilir acaba?


Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
19/10/2017,22:33
Çözüldü 
Örneğinizi ekleyiniz...


Please return your positive or negative ...
Cevapla

akd

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
273
04/11/2008
35
Gaziantep
Ofis 2003
07/05/2017,23:02
Çözüldü 
Örnegi ekledim sayın POWER,
işginiz için çok teşekkürler...


Ek Dosyalar
.rar   CARİ.rar (Dosya Boyutu: 98,59 KB / İndirme Sayısı: 40)
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.879
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,05:32
Çözüldü 

Visual Basic Code
DoCmd.ApplyFilter , "[AlTar]>[Forms]!([ILAC_CARI]![ilacCariS alt formu])![ilk]and [AlTar]<[Forms]!([ILAC_CARI]![ilacCariS alt formu])![son]"

şeklindeki kod çalışmaz, bu işlem için aşağıdaki kodu kullan

Visual Basic Code
Me.Filter = "[AlTar] Between #" & Format([ilk], "mm/dd/yyyy") & "# And #" & Format([son], "mm/dd/yyyy") & "#"
Me.FilterOn = True


Tarih alanınındaki verinin kontrolü içinde kodun şu şekilde olması gerekiyor.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
If IsNull(Me.ilk) Or IsNull(Me.son) Then
Me.Filter = ""
Else

Me.Filter = "[AlTar] Between #" & Format([ilk], "mm/dd/yyyy") & "# And #" & Format([son], "mm/dd/yyyy") & "#"
Me.FilterOn = True
End If

Liste kutusunun tıklanma ve butonun tıklanma olayını kendiniz düzenlersiniz.


Cevapla

akd

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
273
04/11/2008
35
Gaziantep
Ofis 2003
07/05/2017,23:02
Çözüldü 
sayın ozan,
Me.FilterOn = True
bu kısımda hata veriyor çalışmıyor?


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
30/09/2017,01:57
Çözüldü 
(22/06/2012, 09:05)akd Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sayın ozan,
Me.FilterOn = True
bu kısımda hata veriyor çalışmıyor?


Sanırım farklı Access sürümlerinde çalışıyorsunuz.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 11 377 19/10/2017, 17:29 U.ALTUN
Çözüldü Formdaki Kaydı Farklı Formda Yeniden Kayıt U.ALTUN 9 439 04/10/2017, 19:53 ozanakkaya
Çözüldü Formda Otomatik Sayı Hatası ştekin 2 69 27/09/2017, 13:03 ştekin
Çözüldü Müşteri İşlemlerini Tek Formda Takip U.ALTUN 7 454 05/09/2017, 09:10 U.ALTUN
Çözüldü Sürekli Formda Kayıt Girdisi Üstte Olması Yardım... bilservisci 13 410 28/08/2017, 01:42 bilservisci

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.