Alt formda filitreleme
Tarih
21/06/2012 14:41
Konu Sahibi
akd
Yorumlar
17
Okunma
2748
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



akd
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
272
04/11/2008
35
Gaziantep
Ofis 2003
04/09/2016,23:08
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhabalar,
Alt formda filitreleme yapmak istiyorum, hep hata diyor,
DoCmd.ApplyFilter , "[AlTar]=[Forms]!([ILAC_CARI]![ilacCariS alt formu])![ilk]"
esas form=ILAC_CARI
alt form= ilacCariS alt formu
neden olabilir acaba?
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,21:02
Çözüldü 
Örneğinizi ekleyiniz...
Please return your positive or negative ...
Cevapla

akd
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
272
04/11/2008
35
Gaziantep
Ofis 2003
04/09/2016,23:08
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Örnegi ekledim sayın POWER,
işginiz için çok teşekkürler...


Ek Dosyalar
.rar   CARİ.rar (Dosya Boyutu: 98,59 KB / İndirme Sayısı: 40)
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.295
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 

Visual Basic Code
DoCmd.ApplyFilter , "[AlTar]>[Forms]!([ILAC_CARI]![ilacCariS alt formu])![ilk]and [AlTar]<[Forms]!([ILAC_CARI]![ilacCariS alt formu])![son]"

şeklindeki kod çalışmaz, bu işlem için aşağıdaki kodu kullan

Visual Basic Code
Me.Filter = "[AlTar] Between #" & Format([ilk], "mm/dd/yyyy") & "# And #" & Format([son], "mm/dd/yyyy") & "#"
Me.FilterOn = True


Tarih alanınındaki verinin kontrolü içinde kodun şu şekilde olması gerekiyor.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
If IsNull(Me.ilk) Or IsNull(Me.son) Then
Me.Filter = ""
Else

Me.Filter = "[AlTar] Between #" & Format([ilk], "mm/dd/yyyy") & "# And #" & Format([son], "mm/dd/yyyy") & "#"
Me.FilterOn = True
End If

Liste kutusunun tıklanma ve butonun tıklanma olayını kendiniz düzenlersiniz.

Cevapla

akd
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
272
04/11/2008
35
Gaziantep
Ofis 2003
04/09/2016,23:08
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sayın ozan,
Me.FilterOn = True
bu kısımda hata veriyor çalışmıyor?
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.750
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
13/02/2017,02:22
Çözüldü 
(22/06/2012, 09:05)akd Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sayın ozan,
Me.FilterOn = True
bu kısımda hata veriyor çalışmıyor?

Sanırım farklı Access sürümlerinde çalışıyorsunuz.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Formda İskonto Veya Kdvden biri Girildiğinde Geliş Fiyatı Değişsin haziran4 2 45 15/02/2017, 12:19 haziran4
  Formda Veri girişi yapılan bir alanın raporda gözükmemesi murat dikme 2 34 15/02/2017, 06:10 murat dikme
  Birden Fazla Seçenek İle Formda Filtreleme Yapmak dufrety 3 67 09/02/2017, 13:26 dufrety
  Formda ilk tarih ve son tarih girildiğide de veri listelensin haziran4 2 33 09/02/2017, 10:57 haziran4
  Formda veri ekleme broiling 16 173 09/02/2017, 06:11 broiling


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya