Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
22/04/2013 23:14
Konu Sahibi
fatih karagöl
Yorumlar
0
Okunma
1142
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

fatih karagöl

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
167
05/10/2010
88
Edirne
-
15/12/2015,17:38
Herkese iyi akşamlar dilerim.
Üstadlardan bir ricam olacak

Sürekle bırak yolu ile datasheet'e veri getirmeye çalışıyorum.
Veriyi getirebiliyorum ama bıraktığım hücreye değilde son aktif olan kaydın (focusun olduğu satıra) hücresine alıyor veriyi.
internette yeterli bir kaynak bulamadım. Çok uğraştım ama sonuç alamadım.

Bir fikir yada çözüm alabilirsem çok memnun olurum.
Teşekkürler


Hayatta listbox kullanmam..
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Alt form olarak çalışmayan form hakkında. direnist 2 1.121 04/11/2013, 01:55 direnist
  Alt Form Otomatik Form kurlozlu 2 1.180 03/12/2011, 18:00 ozanakkaya
  Üst Form üzerinden Alt Form'daki bir Olayı Çağırmak dyguney 3 1.271 24/05/2011, 18:42 dyguney

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.