Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
06/12/2010 14:29
Konu Sahibi
n0s
Yorumlar
7
Okunma
2815
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

n0s

Üye
 30
 3
 1
 17/04/2009
0
 Edirne
 
 Ofis 2003
 13/01/2011,16:44
Çözüldü 
Forumda arattım fakat tam benim istediğim şeklini yapan birşey bulamadım.

Şöyle anlatayım,

Önceden bi devreden bakiyem var, bu da 100.000 TL olsun.

Tarih.............. İşlem .............................Tutar...........Bakiye
----------------------------------------------------------------
01.01.2010......Gelen Havale...................15.000..........115.000
05.01.2010......Bankadan Para Çekme.......-7.500..........107.500
08.01.2010......Giden Havale...................-3.750..........103.750

Yani anlayacağınız üzre sorguda veya veri sayfası veya sürekli formda bakiye kısmının hesaplanmasını istiyorum. Modüle fonksiyon tanımladım ama bu da istediğim değerleri vermiyor, üstelik her yenilendiğinde değer artıyor.

Sonuç itibari ile sorguda veye versi sayfasında önceki bakiye + tutar = şimdiki bakiye
ama buradaki işlemler hep bir sonraki işlemde şimdiki bakiye + tutar olmalı. Fakat bunu tam sağlayacak bir şeyler bulamadım maalesef. Sum() işlemi ile çözmeye çalıştım o da olmuyor. Bir fikri olan ya da çözüm önerisi ?


n0s, 17-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

mustafa_atr

Aktif Üye
AH....
 38
 393
 32
 15/12/2009
38
 Ankara
 
 -
 31/07/2016,10:33
Çözüldü 
örnek ekleyin...



Kullanici Avatari

n0s

Üye
 30
 3
 1
 17/04/2009
0
 Edirne
 
 Ofis 2003
 13/01/2011,16:44
Çözüldü 
Örneği ekte Ekliyorum.

Sorguda yeni bir alan açılsa, alan adı x olsa istediğim olay x = nz(x,0) + Tutar

Ama bunu bir türlü sorguya ekleyemedim.

Yani

Tutar
1.1500
2.-500
3.-200
4.1000

de Bu sütunda sırasıyla hesaplanmasını istediğim alanın böyle olması gerek.

Bakiye
1.1500
2.1000
3.800
4.1800



.mdb   Örnek.mdb(Dosya Boyutu: 192 KB / İndirme Sayısı: 13)
n0s, 17-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
ME.... B.....
 46
 3.171
 67
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,17:16
Çözüldü 
(x,0) Burası tam olarak anlaşılmadı,burda bir hata yapıyorsunuz gibi geldi,kendi degerini kendisi ile topluyorsunuz ,?
= NZ(Topla(.......)+([TUTAR]);0)
Şeklinde Toplam elde edebilirsiniz...
şimdi gördüm üst msjlarınızı,siz yürüyen bakiye yapacaksınız sanırım, Yürüyen bakiye şeklinde arama yapın



Kullanici Avatari

POWER

Uzman
UF.... ÖZ....
 54
 1.874
 42
 02/04/2010
 İzmir
 Bilgisayar Mühendisi
 Ofis 2003
 Dün,14:12
Çözüldü 
Sayın n0s,

Ekteki örneği incelermisiniz.

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız.

Not : Lütfen örneklerinizi sıkıştırıp öyle yükleyiniz.

Sizin eklediğiniz örnek 192 K
Aynı örnek sıkıştırılmış 14.7 K



.rar   Örnek.rar(Dosya Boyutu: 14,77 KB / İndirme Sayısı: 38)
Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

n0s

Üye
 30
 3
 1
 17/04/2009
0
 Edirne
 
 Ofis 2003
 13/01/2011,16:44
Çözüldü 
(06/12/2010 15:24)horozufuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın n0s,

Ekteki örneği incelermisiniz.

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız.

Not : Lütfen örneklerinizi sıkıştırıp öyle yükleyiniz.

Sizin eklediğiniz örnek 192 K
Aynı örnek sıkıştırılmış 14.7 K

Harika olmuş ellerinize sağlık.


n0s, 17-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Koda Göre Toplam golf2000 11 184 18/11/2018, 17:37
Son Yorum: golf2000
Çözüldü Sütun Altında Toplam Aldırmak... A_day 6 123 18/11/2018, 11:29
Son Yorum: A_day
Çözüldü Tek Seferde Alt Alta Kayıt Ekleme Sorunu Allback 4 176 25/08/2018, 08:26
Son Yorum: Allback
Çözüldü Tablolar Arası Sorguyla Toplam Ve Fark İşlemi Yapma Hk. Mr.Midnight 4 253 28/05/2018, 17:16
Son Yorum: Mr.Midnight
Çözüldü 1 Ana Toblo Uzerine 2 Tablodan Toplam Almada Sorun dabanli 7 458 22/04/2018, 16:03
Son Yorum: dabanli

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.