Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
06/12/2010 14:29
Konu Sahibi
n0s
Yorumlar
7
Okunma
2646
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

n0s

Üye
Üye
3
1
17/04/2009
0
Edirne
Ofis 2003
13/01/2011,16:44
Çözüldü 
Forumda arattım fakat tam benim istediğim şeklini yapan birşey bulamadım.

Şöyle anlatayım,

Önceden bi devreden bakiyem var, bu da 100.000 TL olsun.

Tarih.............. İşlem .............................Tutar...........Bakiye
----------------------------------------------------------------
01.01.2010......Gelen Havale...................15.000..........115.000
05.01.2010......Bankadan Para Çekme.......-7.500..........107.500
08.01.2010......Giden Havale...................-3.750..........103.750

Yani anlayacağınız üzre sorguda veya veri sayfası veya sürekli formda bakiye kısmının hesaplanmasını istiyorum. Modüle fonksiyon tanımladım ama bu da istediğim değerleri vermiyor, üstelik her yenilendiğinde değer artıyor.

Sonuç itibari ile sorguda veye versi sayfasında önceki bakiye + tutar = şimdiki bakiye
ama buradaki işlemler hep bir sonraki işlemde şimdiki bakiye + tutar olmalı. Fakat bunu tam sağlayacak bir şeyler bulamadım maalesef. Sum() işlemi ile çözmeye çalıştım o da olmuyor. Bir fikri olan ya da çözüm önerisi ?


n0s, 17-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

mustafa_atr

CafeINTeaCam
Aktif Üye
AH....
393
15/12/2009
38
Ankara
-
31/07/2016,10:33
Çözüldü 
örnek ekleyin...



Kullanici Avatari

n0s

Üye
Üye
3
1
17/04/2009
0
Edirne
Ofis 2003
13/01/2011,16:44
Çözüldü 
Örneği ekte Ekliyorum.

Sorguda yeni bir alan açılsa, alan adı x olsa istediğim olay x = nz(x,0) + Tutar

Ama bunu bir türlü sorguya ekleyemedim.

Yani

Tutar
1.1500
2.-500
3.-200
4.1000

de Bu sütunda sırasıyla hesaplanmasını istediğim alanın böyle olması gerek.

Bakiye
1.1500
2.1000
3.800
4.1800


Ek Dosyalar
.mdb   Örnek.mdb(Dosya Boyutu: 192 KB / İndirme Sayısı: 13)
n0s, 17-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Celosoft Yazılım
Uzman
ME.... B.....
3.118
29/10/2008
944
Ankara
Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:30
Çözüldü 
(x,0) Burası tam olarak anlaşılmadı,burda bir hata yapıyorsunuz gibi geldi,kendi degerini kendisi ile topluyorsunuz ,?
= NZ(Topla(.......)+([TUTAR]);0)
Şeklinde Toplam elde edebilirsiniz...
şimdi gördüm üst msjlarınızı,siz yürüyen bakiye yapacaksınız sanırım, Yürüyen bakiye şeklinde arama yapın



Kullanici Avatari

POWER

Uzman
Uzman
UF.... ÖZ....
1.871
02/04/2010
İzmir
Bilgisayar Mühendisi
Ofis 2003
Bugün,18:00
Çözüldü 
Sayın n0s,

Ekteki örneği incelermisiniz.

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız.

Not : Lütfen örneklerinizi sıkıştırıp öyle yükleyiniz.

Sizin eklediğiniz örnek 192 K
Aynı örnek sıkıştırılmış 14.7 K


Ek Dosyalar
.rar   Örnek.rar(Dosya Boyutu: 14,77 KB / İndirme Sayısı: 38)
Please return your positive or negative ...

Kullanici Avatari

n0s

Üye
Üye
3
1
17/04/2009
0
Edirne
Ofis 2003
13/01/2011,16:44
Çözüldü 
(06/12/2010, 15:24)horozufuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın n0s,

Ekteki örneği incelermisiniz.

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız.

Not : Lütfen örneklerinizi sıkıştırıp öyle yükleyiniz.

Sizin eklediğiniz örnek 192 K
Aynı örnek sıkıştırılmış 14.7 K

Harika olmuş ellerinize sağlık.


n0s, 17-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Tablolar Arası Sorguyla Toplam Ve Fark İşlemi Yapma Hk. Mr.Midnight 4 99 28/05/2018, 17:16 Mr.Midnight
Çözüldü 1 Ana Toblo Uzerine 2 Tablodan Toplam Almada Sorun dabanli 7 234 22/04/2018, 16:03 dabanli
Çözüldü Virgülle Ayrılmış Verileri Excel'e Alt Alta Aktarma Allback 4 198 19/04/2018, 10:14 Allback
Çözüldü Kdv Oranına Göre Toplam U.ALTUN 2 171 10/04/2018, 16:23 U.ALTUN
Çözüldü Alt Forma Veri Ekledikten Sonra Toplam Güncellemesi Yunus Bozkurt 3 170 30/03/2018, 20:15 Yunus Bozkurt

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.