Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
05/07/2018 16:08
Konu Sahibi
patron4545
Yorumlar
8
Okunma
562
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

patron4545

Üye
 Belirtilmemiş
 2
 7
 12/12/2015
0
 -
 
 -
 04/01/2019,13:55
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba sorunu mu Forum üzerinde aradım ancak tam olarak çare bulamadım benim ağ üzerinde çalışan personel sorgu sistemim var. Textbox ın change olayına her veri girişi yapıldığında sonuç Kendini güncelliyor. Bu da Access veritabanından ağda olması sebebiyle textbox'a her karakter girdiğinde beklemeye sebep oluyor Benim istediğim text box veri girişi yapılırken textbox change olayına yazılan sorgu lama kodu geç çalışsın. Yani ben tc yi yazdıktan sonra sorgulama kodu devreye girsin. Sleep kodu ile Denedim ancak o userformu tamamen kilitliyor ve textbox'a TC girişini engelliyor. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Kolay gelsin



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Me.... B.....
 71
 3.197
 29/10/2008
983
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:06
Merhaba 
Dediklerinden  anlaşıldığı kadarıyla yanlış kodlamadan kaynaklı  programınız  yavaş çalışıyor gibi
Tc alanını "değiştiğinde olayında' değil 'güncelleme sonrasısonrasında" olayında olması gerekiyor
Ayrıca örnegniz olsaydı daha net cevaplar olurdu



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.969
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,23:36
(05/07/2018 16:08)patron4545 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: textbox change olayına yazılan sorgu lama kodu geç çalışsın. Yani ben tc yi yazdıktan sonra sorgulama kodu devreye girsin

merhaba, bu sorunuz için, kodu metin kutusunun güncelleştirme sonrasında olayına yazarak deneyiniz.

Yavaş bağlantı sorunu için, uygulamayı ağda kaç bilgisayar kullanıyor? sadece tablolar mı paylaşımda ?


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

patron4545

Üye
 Belirtilmemiş
 2
 7
 12/12/2015
0
 -
 
 -
 04/01/2019,13:55
Arkadaşlar ben kendi cabalarimla yaptığım basit bir sorgu kayıt programı oldu ağda yaklaşık 10 px kullanıyor. Şimdi textbox güncelleme olayını yapmaya çalışacağım.bununla ilgili örnek verebilirsiniz acaba



Kullanici Avatari

patron4545

Üye
 Belirtilmemiş
 2
 7
 12/12/2015
0
 -
 
 -
 04/01/2019,13:55
Evet tablo böl ile sadece tablolar paylaşımda



Kullanici Avatari

patron4545

Üye
 Belirtilmemiş
 2
 7
 12/12/2015
0
 -
 
 -
 04/01/2019,13:55
Arkadaşlar textbox.update ile açıklayıcı bir kullanım bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz elinizde örnek varsa




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Access 2010 Da Açılan Proje Access 2016 Da Açılmıyor.(Her İki Bilgisayarda 64 Bit) Oğuz Türkyılmaz 2 78 05/03/2019, 17:06
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Mükerrer Kayıt (il Ve İlçe Sorunu) Dart Reder 6 296 16/02/2019, 08:16
Son Yorum: Dart Reder
Çözüldü Aktarma Sorunu zaferlacin 3 178 01/02/2019, 00:39
Son Yorum: zaferlacin
Çözüldü Access Penceresi Gizlenmiş Uygulamamda Yeni Eklenen Form, Sorunu Oğuz Türkyılmaz 10 305 31/01/2019, 10:15
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Formda Açılan Kutu Sorunu access acemisi 7 338 23/01/2019, 17:45
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.