Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
05/07/2018 16:08
Konu Sahibi
patron4545
Yorumlar
8
Okunma
515
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

patron4545

Üye
 Belirtilmemiş
 2
 7
 12/12/2015
0
 -
 
 -
 04/01/2019,13:55
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba sorunu mu Forum üzerinde aradım ancak tam olarak çare bulamadım benim ağ üzerinde çalışan personel sorgu sistemim var. Textbox ın change olayına her veri girişi yapıldığında sonuç Kendini güncelliyor. Bu da Access veritabanından ağda olması sebebiyle textbox'a her karakter girdiğinde beklemeye sebep oluyor Benim istediğim text box veri girişi yapılırken textbox change olayına yazılan sorgu lama kodu geç çalışsın. Yani ben tc yi yazdıktan sonra sorgulama kodu devreye girsin. Sleep kodu ile Denedim ancak o userformu tamamen kilitliyor ve textbox'a TC girişini engelliyor. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
Kolay gelsin



Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Me.... B.....
 46
 71
 3.180
 29/10/2008
983
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:57
Merhaba 
Dediklerinden  anlaşıldığı kadarıyla yanlış kodlamadan kaynaklı  programınız  yavaş çalışıyor gibi
Tc alanını "değiştiğinde olayında' değil 'güncelleme sonrasısonrasında" olayında olması gerekiyor
Ayrıca örnegniz olsaydı daha net cevaplar olurdu



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 477
 11.761
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,22:50
(05/07/2018 16:08)patron4545 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: textbox change olayına yazılan sorgu lama kodu geç çalışsın. Yani ben tc yi yazdıktan sonra sorgulama kodu devreye girsin

merhaba, bu sorunuz için, kodu metin kutusunun güncelleştirme sonrasında olayına yazarak deneyiniz.

Yavaş bağlantı sorunu için, uygulamayı ağda kaç bilgisayar kullanıyor? sadece tablolar mı paylaşımda ?


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

patron4545

Üye
 Belirtilmemiş
 2
 7
 12/12/2015
0
 -
 
 -
 04/01/2019,13:55
Arkadaşlar ben kendi cabalarimla yaptığım basit bir sorgu kayıt programı oldu ağda yaklaşık 10 px kullanıyor. Şimdi textbox güncelleme olayını yapmaya çalışacağım.bununla ilgili örnek verebilirsiniz acaba



Kullanici Avatari

patron4545

Üye
 Belirtilmemiş
 2
 7
 12/12/2015
0
 -
 
 -
 04/01/2019,13:55
Evet tablo böl ile sadece tablolar paylaşımda



Kullanici Avatari

patron4545

Üye
 Belirtilmemiş
 2
 7
 12/12/2015
0
 -
 
 -
 04/01/2019,13:55
Arkadaşlar textbox.update ile açıklayıcı bir kullanım bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz elinizde örnek varsa




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Ms Access Excel Veri Alma Sorunu / Ms Access Import Data hakkih 13 1.733 10/01/2019, 21:40
Son Yorum: hakkih
Çözüldü Liste Kutuları Arasında Filtreleme Sorunu mmert06 2 95 31/12/2018, 00:44
Son Yorum: mmert06
Çözüldü Sekme Denetiminde Yerleştirme Sorunu Oğuz Türkyılmaz 2 69 26/12/2018, 15:04
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Network Veya Odbc Bağlantı Kontrolu Yapıldıktan Sonra Form Açılsın. cozum 2 164 22/12/2018, 22:38
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü İç İçe Formlarda İl İlçe Sorunu Hk. axionvb 6 186 17/11/2018, 23:19
Son Yorum: ozguryasin

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.