ado ile kapalı dosyadan veri alma, kaydetme
Tarih
15/03/2012 15:38
Konu Sahibi
mustafaitri
Yorumlar
13
Okunma
3897
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



mustafaitri
Üye
Kullanici Avatari
Üye
10
1
05/11/2011
0
İstanbul
Ofis 2003
30/03/2012,10:30
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Arkadaşlar siteden bilgimiz doğrultusunda faydalanmaya çalışıyoruz. Katkısı olan herkese çok teşekürler.
Benim yapmak istediğim tabloların c dizininde, formların ise masa üstünde olduğu bir personel veritabanı oluşturmak. masa üstündeki formları aynı bürodaki diğer bilgisayarlara da yükleyip benim bilgisayarımdaki (c dizininde bulunan) paylaşılmış personel tablolarına kayıt ekleme, silme , değiştirme ve çeşitli raporlar alma ve bunu ado ile yapmak istiyorum yardımlarınıza şimdiden teşekkürler.
mimfak daki fom ile mimfak_veri ye kayıt.
Ek Dosyalar
ADO.rar

Cevapla

alpeki99
Yeniden başlayabilmek...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.023
29/10/2008
Ordu
Ofis 2013 32 Bit
13/02/2017,13:34
Çözüldü 
Şu aralar defatle karıştırılan bir hal almaya başladı. "Access Örnekleri ve Uygulamaları" kategorisine sadece paylaşmak istediğiniz örnekleriniz/programlarınız için konu açabilirsiniz. Sorularınızı lütfen "Access Soruları ve Cevapları" kategorisine açınız. Konu ilgili yere taşınmıştır.
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,16:48
Çözüldü 
Sponsor Reklam
İncelermisiniz...

Lütfen olumlu veya olumsuz geri dönüş yapınız...



Ek Dosyalar
.rar   mimfak.rar (Dosya Boyutu: 390,79 KB / İndirme Sayısı: 45)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

mustafaitri
Üye
Kullanici Avatari
Üye
10
1
05/11/2011
0
İstanbul
Ofis 2003
30/03/2012,10:30
Çözüldü 
Sayın alpteki99 uyarınızı aldım.
Sayın powwer eklediğiniz dosyada yeni bir şey yok. Formlar ve tabloları sadece açılış kısmını göstermek için koymuştum. ilginize teşekkürler.
Cevapla

mustafaitri
Üye
Kullanici Avatari
Üye
10
1
05/11/2011
0
İstanbul
Ofis 2003
30/03/2012,10:30
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Bu örnek dao ile yapılmış, bunu ado ile nasıl yaparız. Teşekürler
Ek Dosyalar
ADO.rar

Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
Dün,16:48
Çözüldü 
Siz nereye baktınız anlamadım.

1.frmDeneme de Datanızdan Listeye kayıtlarınızı taşımayı,
2.frm1 dede eğer Data nızda yoksa eklemeyi gösterdim.
Please return your positive or negative ...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Excelden veri alma ates2014 27 683 20/02/2017, 09:35 caytug
  tabloya veri kaydetme hatası murat dikme 3 62 17/02/2017, 19:14 murat dikme
  Formda Alt Form Sutun Toplamlarını alma haziran4 14 242 02/02/2017, 12:09 atoz112
Question Tedarikçilere göre toplam alma ve form üzerinde gösterme safakben 5 203 12/01/2017, 12:58 atoz112
  Tarihe göre rapor alma ve seçilen tarihi raporda gösterme ertans 6 330 30/12/2016, 16:45 ertans


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya