açılan kutudan seçilen krtitere göre başka tabloya veri ekleme
Tarih
25/08/2013 14:49
Konu Sahibi
gd34gd
Yorumlar
11
Okunma
2843
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



Çözüldü 
Merhabalar

Değerli arkadaşlar, ekteki örnek içindeki veri Form içindeki ay yıl açılan kutusundan seçilen aya göre otomatik olarak , veri formundaki ortak alanına, t_Ortak formundaki ilgili aya ait verinin kopyalanması konusunda yardımlarınıza ihtiyaç duymaktayım ilgi ve emekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.


Ek Dosyalar
.rar   Ornek.rar (Dosya Boyutu: 31,75 KB / İndirme Sayısı: 16)
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.750
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
26/02/2017,20:07
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Tam olarak şunu mu istiyorsunuz?

1- Veri tablosu isimli formu açtık.
2- En alttan ay-yıl olarak diyelim ki "OCAK 2013"ü seçtik.
3- Bu durumda otomatik olarak bir üstte bulunan "ortak" isimli metin kutusuna T_Ortak adlı tablodaki ock alanında bulunan "44" sayısı mı gelmeli?
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

Çözüldü 
Merhaba

Evet tam olarak özetlemişsiniz.
Cevapla

direnist
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
D.... S....
328
05/11/2008
118
İstanbul
Ofis 2010 64 Bit
24/02/2017,15:00
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba;
Ben istediğinizi yaptım. Fakat T_Ortak tablonuzda değişiklik yapmak durumunda kaldım. Çünkü; ortak isimli alana istediğiniz bilgiyi getirebilmek için VeriFormu ile ortak bir alana ihtiyacım vardı. Bende seçilen değerin aynısını T_Ortak içine alarak Dlookup ile açılan kutu içinde seçilen değerin T_Ortak içindekine eşit olanın değerini getirdim.
Sizin orjinal T_Ortak tablonuzu, T_Ortak Kopyası ismi ile silmeden bıraktım.
Hocalarımızında değişiklik yapmadan istediğiniz değer getirecek çözümleride olabilir.
İyi çalışmalar.


Ek Dosyalar
.rar   Ornek (1).rar (Dosya Boyutu: 38,84 KB / İndirme Sayısı: 33)
Cevapla

Çözüldü 
Merhaba

Emeğiniz için çok teşekkür ederim ama T_Ortak tablonuzdaki ortak isimli alan her ay değişecek dolayısıyla çalışma mantığına uygun bir çözüm olmamış ama örnek olarak bu bilgi için tekekkürler.
Cevapla

Çözüldü 
Sponsor Reklam
Merhaba
Tabi en önemli soruyu sormayı unuttum bu tip bir şey yapılabilirmi?
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Kriterlere Göre Toplu Mail Gönderme estapan 2 58 26/02/2017, 11:08 estapan
  Metin Denetimindeki ifadeye göre değer getirme Tolga Dursun 11 199 25/02/2017, 14:29 ozanakkaya
  Açılır Kutu Da Seçilen İçeriğin Adını Başka Listeye Yazdırma Nasıl Olmalı haziran4 6 59 23/02/2017, 13:08 haziran4
  Birden fazla tabloya birden fazla kayıt cazcaz678 5 113 19/02/2017, 17:26 cazcaz678
  Birinci ComboBox seçimine göre ikincisinde kriter değerlerini gösterme İbrahim Şenol 5 62 17/02/2017, 21:01 atoz112


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya