Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
25/04/2010 14:11
Konu Sahibi
assenucler
Yorumlar
5
Okunma
1532
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

assenucler

Aktif Üye*
A..... Se.... Şe....
 125
 2.057
 31/10/2008
63
 İstanbul
 
 -
 03/01/2019,11:47
Çözüldü 
Değerli dostlar;

İyi pazarlar...

"SONTARIH" açılan kutu'dan 30/06/2009'u seçtikten sonra, örneğin 30/09/2009'u seçmek istediğimde, 30/06/2009 - 31/12/2009 dönemleri gözükmüyor.

Her seferinde "frmBilanco2009_Baglı" formunu kapatıp açmak zorunda kalıyorum..

Ne yapmam gerektiği konusunda ilginizi bekliyorum.

Yardımınız için önceden teşekkür ederim.

Sevgi ve saygılar..



Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
Er.... ŞA....
 44
 69
 3.754
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 22/03/2019,22:31
Çözüldü 
Sn assenucler, ben şahsen olayı anlayamadım. Örneği de ekleyerek tekrar anlatırmısınız.
Acaba böyle birşey mi?



Kullanici Avatari

assenucler

Aktif Üye*
A..... Se.... Şe....
 125
 2.057
 31/10/2008
63
 İstanbul
 
 -
 03/01/2019,11:47
Çözüldü 
Sayın ercansahin;

Hocam iyi pazarlar.. Hızır gibi hep yanımdasınız.. Sağolun varolun..

"Sıfırla" düğmesine tıklayınca, "SONTARIH" açılan kutu seçimi kalkıyor ve "varsayılan değer" 31/12/2009 çıkıyor. Burası doğru...

Sıfırla sonrası "SONTARIH" Açılan kutu 31/12/2009 olduğunda "frmBilanco2009_Baglı" formu'ndaki değerler, daha önceki seçimdeki veri değerleri olarak sabit kalıyor.

Ben 01/01/2009 - 31/12/2009 tarih aralığına ait değerlerin gelmesini istiyorum.

Selam ve sevgilerimle..



Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
Er.... ŞA....
 44
 69
 3.754
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 22/03/2019,22:31
Çözüldü 
Sıfırla düğmesinin tıklandığında olay yordamındaki kodunu,

Kod:
Private Sub Komut111_Click()
   Me.ILKTARIH = "01.01.2009"
   Me.SONTARIH = "31.12.2009"
   Me.Requery
End Sub

şekinde değiştirin. Kolay gelsin..



Kullanici Avatari

assenucler

Aktif Üye*
A..... Se.... Şe....
 125
 2.057
 31/10/2008
63
 İstanbul
 
 -
 03/01/2019,11:47
Çözüldü 
Teşekkürler.

Sevgiyle hoşçakalın..



Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
Er.... ŞA....
 44
 69
 3.754
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 22/03/2019,22:31
Çözüldü 
Ben teşekkür ederim. Kolay gelsin..




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Access 2010 Da Açılan Proje Access 2016 Da Açılmıyor.(Her İki Bilgisayarda 64 Bit) Oğuz Türkyılmaz 2 84 05/03/2019, 17:06
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Alt Tablolardan Oluşmuş Ana Tabloda Sorgulama Nasıl Yapılır ? A_day 7 181 11/02/2019, 22:08
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Aynı Formda Farklı Tablo Değerlerini Nasıl Kullabilirim? sipuasfaf 2 173 02/02/2019, 15:43
Son Yorum: sipuasfaf
Çözüldü Metin Kutusunda Tablodaki Değerlerin Toplamı Vba Nasıl Gösterilir. Oğuz Türkyılmaz 2 101 01/02/2019, 17:42
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Dlookup İle Açılan Kutudan İsim Seçince Forma Resim Getirmek... remi 6 212 29/01/2019, 11:51
Son Yorum: remi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.