Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
25/04/2010 14:11
Konu Sahibi
assenucler
Yorumlar
5
Okunma
1463
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

assenucler

Aktif Üye*
A..... SE.... ŞE....
 2.057
 125
 31/10/2008
63
 İstanbul
 
 -
 01/12/2018,10:52
Çözüldü 
Değerli dostlar;

İyi pazarlar...

"SONTARIH" açılan kutu'dan 30/06/2009'u seçtikten sonra, örneğin 30/09/2009'u seçmek istediğimde, 30/06/2009 - 31/12/2009 dönemleri gözükmüyor.

Her seferinde "frmBilanco2009_Baglı" formunu kapatıp açmak zorunda kalıyorum..

Ne yapmam gerektiği konusunda ilginizi bekliyorum.

Yardımınız için önceden teşekkür ederim.

Sevgi ve saygılar..


Ek Dosyalar
.rar   Private Sub SONTARIH.rar(Dosya Boyutu: 35,34 KB / İndirme Sayısı: 4)

Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.740
 69
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/11/2018,13:27
Çözüldü 
Sn assenucler, ben şahsen olayı anlayamadım. Örneği de ekleyerek tekrar anlatırmısınız.
Acaba böyle birşey mi?


Ek Dosyalar
.rar   GiderPayıDagıtımı2010-04-25.rar(Dosya Boyutu: 101,97 KB / İndirme Sayısı: 5)

Kullanici Avatari

assenucler

Aktif Üye*
A..... SE.... ŞE....
 2.057
 125
 31/10/2008
63
 İstanbul
 
 -
 01/12/2018,10:52
Çözüldü 
Sayın ercansahin;

Hocam iyi pazarlar.. Hızır gibi hep yanımdasınız.. Sağolun varolun..

"Sıfırla" düğmesine tıklayınca, "SONTARIH" açılan kutu seçimi kalkıyor ve "varsayılan değer" 31/12/2009 çıkıyor. Burası doğru...

Sıfırla sonrası "SONTARIH" Açılan kutu 31/12/2009 olduğunda "frmBilanco2009_Baglı" formu'ndaki değerler, daha önceki seçimdeki veri değerleri olarak sabit kalıyor.

Ben 01/01/2009 - 31/12/2009 tarih aralığına ait değerlerin gelmesini istiyorum.

Selam ve sevgilerimle..



Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.740
 69
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/11/2018,13:27
Çözüldü 
Sıfırla düğmesinin tıklandığında olay yordamındaki kodunu,

Kod:
Private Sub Komut111_Click()
   Me.ILKTARIH = "01.01.2009"
   Me.SONTARIH = "31.12.2009"
   Me.Requery
End Sub

şekinde değiştirin. Kolay gelsin..



Kullanici Avatari

assenucler

Aktif Üye*
A..... SE.... ŞE....
 2.057
 125
 31/10/2008
63
 İstanbul
 
 -
 01/12/2018,10:52
Çözüldü 
Teşekkürler.

Sevgiyle hoşçakalın..



Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.740
 69
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 27/11/2018,13:27
Çözüldü 
Ben teşekkür ederim. Kolay gelsin..




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Form Bilgi Girişinde Alt Satıra Üst Satırdan Girilen Alan Değeri Nasıl Kopyalanır. Oğuz Türkyılmaz 14 197 03/12/2018, 00:22
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Formumu Almak İstediğim Sonuca Göre Nasıl Tasarlamalıyım. Oğuz Türkyılmaz 4 160 25/11/2018, 21:21
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Sorgumu Nasıl Oluşturabilirim. Oğuz Türkyılmaz 25 482 24/11/2018, 09:37
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Formdan Rapora Filtre Uygulaması Nasıl Yapılır. Oğuz Türkyılmaz 25 488 23/11/2018, 09:56
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Vba Kodu Yazarken Ctrl+aratuşu İle Açılan Açılan Kutu Menüsünde Hata. Oğuz Türkyılmaz 5 82 15/11/2018, 17:08
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444