Açılan Kutu seçimini nasıl kaldırabilirim?
Tarih
25/04/2010 14:11
Konu Sahibi
assenucler
Yorumlar
5
Okunma
1088
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
22/03/2017,13:18
Çözüldü 
Değerli dostlar;

İyi pazarlar...

"SONTARIH" açılan kutu'dan 30/06/2009'u seçtikten sonra, örneğin 30/09/2009'u seçmek istediğimde, 30/06/2009 - 31/12/2009 dönemleri gözükmüyor.

Her seferinde "frmBilanco2009_Baglı" formunu kapatıp açmak zorunda kalıyorum..

Ne yapmam gerektiği konusunda ilginizi bekliyorum.

Yardımınız için önceden teşekkür ederim.

Sevgi ve saygılar..


Ek Dosyalar
.rar   Private Sub SONTARIH.rar (Dosya Boyutu: 35,34 KB / İndirme Sayısı: 4)
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
20/05/2017,13:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn assenucler, ben şahsen olayı anlayamadım. Örneği de ekleyerek tekrar anlatırmısınız.
Acaba böyle birşey mi?


Ek Dosyalar
.rar   GiderPayıDagıtımı2010-04-25.rar (Dosya Boyutu: 101,97 KB / İndirme Sayısı: 5)
Cevapla

assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
22/03/2017,13:18
Çözüldü 
Sayın ercansahin;

Hocam iyi pazarlar.. Hızır gibi hep yanımdasınız.. Sağolun varolun..

"Sıfırla" düğmesine tıklayınca, "SONTARIH" açılan kutu seçimi kalkıyor ve "varsayılan değer" 31/12/2009 çıkıyor. Burası doğru...

Sıfırla sonrası "SONTARIH" Açılan kutu 31/12/2009 olduğunda "frmBilanco2009_Baglı" formu'ndaki değerler, daha önceki seçimdeki veri değerleri olarak sabit kalıyor.

Ben 01/01/2009 - 31/12/2009 tarih aralığına ait değerlerin gelmesini istiyorum.

Selam ve sevgilerimle..
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
20/05/2017,13:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sıfırla düğmesinin tıklandığında olay yordamındaki kodunu,

Kod:
Private Sub Komut111_Click()
   Me.ILKTARIH = "01.01.2009"
   Me.SONTARIH = "31.12.2009"
   Me.Requery
End Sub

şekinde değiştirin. Kolay gelsin..

Cevapla

assenucler

Kullanici Avatari
Onursal
A.... S.... Ş....
2.053
31/10/2008
63
İstanbul
-
22/03/2017,13:18
Çözüldü 
Teşekkürler.

Sevgiyle hoşçakalın..
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
20/05/2017,13:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Ben teşekkür ederim. Kolay gelsin..
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Açılan Formda Currentrecord Datasını Getirmek temre 5 75 07/05/2017, 20:45 temre
  Açılan Kutu Requery Sorunu m_demir 2 54 01/05/2017, 01:05 m_demir
  Açılan Kutudan Seçilene Göre Veri Getirme Allback 2 75 19/04/2017, 16:33 Allback
  Accesste Seçilen Resim Sabit-Diğer Resimler Random Nasıl Yapılır? mehami 6 274 17/04/2017, 13:02 mehami
  Access Runtime Error 2220 Çözümü Nasıl Olmalı? mehami 2 96 15/04/2017, 14:57 mehami


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status