Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
25/04/2010 14:11
Konu Sahibi
assenucler
Yorumlar
5
Okunma
1343
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

assenucler

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
A.... S.... Ş....
2.054
31/10/2008
63
İstanbul
-
03/02/2018,00:29
Çözüldü 
Değerli dostlar;

İyi pazarlar...

"SONTARIH" açılan kutu'dan 30/06/2009'u seçtikten sonra, örneğin 30/09/2009'u seçmek istediğimde, 30/06/2009 - 31/12/2009 dönemleri gözükmüyor.

Her seferinde "frmBilanco2009_Baglı" formunu kapatıp açmak zorunda kalıyorum..

Ne yapmam gerektiği konusunda ilginizi bekliyorum.

Yardımınız için önceden teşekkür ederim.

Sevgi ve saygılar..


Ek Dosyalar
.rar   Private Sub SONTARIH.rar(Dosya Boyutu: 35,34 KB / İndirme Sayısı: 4)
Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Sn assenucler, ben şahsen olayı anlayamadım. Örneği de ekleyerek tekrar anlatırmısınız.
Acaba böyle birşey mi?


Ek Dosyalar
.rar   GiderPayıDagıtımı2010-04-25.rar(Dosya Boyutu: 101,97 KB / İndirme Sayısı: 5)
Cevapla

assenucler

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
A.... S.... Ş....
2.054
31/10/2008
63
İstanbul
-
03/02/2018,00:29
Çözüldü 
Sayın ercansahin;

Hocam iyi pazarlar.. Hızır gibi hep yanımdasınız.. Sağolun varolun..

"Sıfırla" düğmesine tıklayınca, "SONTARIH" açılan kutu seçimi kalkıyor ve "varsayılan değer" 31/12/2009 çıkıyor. Burası doğru...

Sıfırla sonrası "SONTARIH" Açılan kutu 31/12/2009 olduğunda "frmBilanco2009_Baglı" formu'ndaki değerler, daha önceki seçimdeki veri değerleri olarak sabit kalıyor.

Ben 01/01/2009 - 31/12/2009 tarih aralığına ait değerlerin gelmesini istiyorum.

Selam ve sevgilerimle..


Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Sıfırla düğmesinin tıklandığında olay yordamındaki kodunu,

Kod:
Private Sub Komut111_Click()
   Me.ILKTARIH = "01.01.2009"
   Me.SONTARIH = "31.12.2009"
   Me.Requery
End Sub

şekinde değiştirin. Kolay gelsin..


Cevapla

assenucler

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
A.... S.... Ş....
2.054
31/10/2008
63
İstanbul
-
03/02/2018,00:29
Çözüldü 
Teşekkürler.

Sevgiyle hoşçakalın..


Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Ben teşekkür ederim. Kolay gelsin..


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Açılan Kutuda Arama Yapmak m_demir 5 156 16/04/2018, 16:34 m_demir
Çözüldü Açılan Kutu Hatası access acemisi 11 261 14/04/2018, 12:06 access acemisi
Çözüldü İki Farklı Tablodaki Verileri Karşılaştırma Nasıl Yapılır? seadelikur 6 171 01/03/2018, 17:38 seadelikur
Çözüldü Açılan Kutuda Verileri A Dan Z Ye Sıralamak m_demir 5 92 28/02/2018, 19:43 m_demir
Çözüldü açılan kutudan seçilen değere göre sürekli form satır ekleme kokotuna 6 2.547 27/02/2018, 16:00 soner972

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
 
 
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.