Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
23/09/2009 14:59
Konu Sahibi
yenginoglu
Yorumlar
7
Okunma
2566
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

yenginoglu

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
A.... Y....
489
31/10/2008
18
Bursa
Yönetici
Ofis 2010 32 Bit
Dün,10:31
Çözüldü 
herkese selamlar arkadaşlar ekteki projemde açılan kutu ve güncelleme sonrasında hata veriyor ne olduğunu bir türlü anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirin. Teşekkürler.


Ahmet Yenginoğlu


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
Dün,15:40
Çözüldü 
Buyrun.. Sadece yeni bir mdb içine taşıdım. Ancak bazı kodlarda hata var, onları düzeltmelisiniz.

Kolay gelsin.


Ek Dosyalar
.rar   YENİ_demiral.rar (Dosya Boyutu: 65,38 KB / İndirme Sayısı: 21)
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

yenginoglu

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
A.... Y....
489
31/10/2008
18
Bursa
Yönetici
Ofis 2010 32 Bit
Dün,10:31
Çözüldü 
hocam tşk. ederim ama ben bu hatanın nedenini öğrenebilirmiyim neden hata veriyordu ve siz yeni bir mdb ye taşıyınca düzeldi. tşk.


Ahmet Yenginoğlu


Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
Dün,15:40
Çözüldü 
Veritabanlarında sistem nesneleri vardır. Bunlar normalde görülmezler. Ayarlardan sistem nesnelerini de göster deyince görülürler. Büyük ihtimalle bunlardan biri ya da birkaçı bozuluyor. Yeni bir veritabanı oluşturduğumuzda, bizim yaptığımız nesneler, bozulan nesnelerden ayrılarak bu sağlam nesnelerin yanına alınıyor. Ve böylece veritabanınız düzelmiş oluyor. Tersi de yapılabilir ve sistem nesneleriniz -tabii silinebilirse- silinerek yeni veya çalışan veritabanındaki sistem nesneler alınabilirdi. Bu hata genelde "activex ole server" hatası biçiminde görülür. Ayrıca yabancı dillerdeki örnekleri Türkçe Access'te çalışıtırırken de bu sorun başa beladır. Bu nedenle biz boş bir mdb kalıbı içine yabancı örnekteki nesneleri taşıyarak çalışmayan yabancı örnekleri çalıştırmışızdır. Bu sitedeki rusça, romence, ingilizce'den çevirilmiş örneklerimin çoğu bu şekilde düzeltilmiştir.

Kolay gelsin..


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
Dün,15:40
Çözüldü 
Bu aralar herkes cimri yaw.. O kadar yazıp çızıyoz bir rep veren yok valla. Img-grin))

Bu eleştiri tüm modlar için de geçerlidir. Sadece bana değil kimseye rep verilmiyor nedense.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

benremix

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
R.... S....
4.433
17/05/2009
365
Ankara
Ofis 2010
23/09/2017,05:31
Çözüldü 
Sn Mehmet Hocam rep ler sanırım sizlerin emeğini tam karşılayamadığı için verilmiyordur. Rep le olacak sa benden bütün mod lara +5 rep. Hem hep siz repleri alırsanız arkadakiler size nasıl yetişecek? Hani bazen ligin tadı kaçmasın diye önde giden takımı tökezletiyorlar ya! Şaka bir yana kendi adıma bütün form takımından Allah razı olsun sizler sayesinde bir şeyler öğreniyoruz. Bütün mod lara saygılar...10806


Bilgi paylaşıldıkça çoğalır....
Her engel, yaşam koşullarınızı daha iyileştirecek bir fırsattır.


Access için her zaman lazım olacak konu başlıkları listesi


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Form.recordset Kodunda Hata Almaktayım. Makrovba 6 207 17/08/2017, 01:06 Makrovba
Çözüldü Açılan Kutu Menüsünden Yapılan Seçimlerin Tabloya Kaydı ertans 2 281 07/08/2017, 17:37 ozguryasin
Çözüldü Mssql Kayıt Yaparken Hata Veriyor ramazanemrullah 2 261 13/07/2017, 03:25 ramazanemrullah
Çözüldü Butona Atanan Macroda Hata damacanasu 4 228 02/07/2017, 15:12 damacanasu
Çözüldü Kayit Silerken Hata Veriyor ramazanemrullah 4 359 02/07/2017, 14:31 biberli33

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.