Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
13/02/2010 00:00
Konu Sahibi
savas81
Yorumlar
11
Okunma
4420
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

savas81

Üye
 38
 1
 5
 08/02/2010
0
 İstanbul
 
 Belirtilmemiş
 20/02/2010,13:37
Çözüldü 
ana menüden giriş yaptıgımda,kişi kimlik bilgilerine tıklıyorum ve başka sayfa açılıyor.bu sayfanın açılmasını nasıl engelleyebiliriz.yani sadece tek sayfada işlem nasıl yaparız.bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.


savas81, 08-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Me.... B.....
 71
 3.197
 29/10/2008
983
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 21/03/2019,00:06
Çözüldü 
butonun tıklandığı bölümüne

DoCmd.Close
DoCmd.OpenForm "KİŞİ KİMLİK BİLGİLERİ FORMU"
yazınız..



Kullanici Avatari

mithrill74

Üye
 45
 4
 18
 09/11/2009
8
 Kastamonu
 
 Ofis 2003
 01/07/2018,22:30
Çözüldü 
Sayın C*E*L*O*Y*C*E;
cevabınızı ben mesajı yazarken vermişsiniz. çözüm için teşekkürler.


mithrill74, 09-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
Er.... ŞA....
 44
 69
 3.754
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,22:31
Çözüldü 
Sn savas81, öncelikle sitemize hoş geldiniz.. Çalışmanızı inceledim.. Şunu söylemeliyimki açıldığını söylediğiniz ve sayfa olarak adlandırdığınız birer form.. Ayrı ayrı formlarda oluşturulmuş uygulamalar doğal olarak ayrı olarak açılacaktır. Bu tamamen sizin form tasarımınızla ilgili bir durumdur. Ancak Ana Ormunuza altform'lar ekleyerek ve onların kod bölümlerine istediğiniz zamanlarda görünüp gizlenmesini sağlayacak kodlar yazarak istedğinizi yapabilirsiniz. Eğer bu uygulama ile ilgili sıkıntılarınız olursa bildirirseniz yardımcı olmaya çalışırız. Saygılarımla



Kullanici Avatari

savas81

Üye
 38
 1
 5
 08/02/2010
0
 İstanbul
 
 Belirtilmemiş
 20/02/2010,13:37
Çözüldü 
biraz daha açık anlatırmısınız.kod kısımları hakkında fazla bilgi sahibi degilim.ayrıca tekrar ana menüye veya başka yere geçtigimde de aynı şekildemi yazıcam??


savas81, 08-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

ercansahin

Uzman
Er.... ŞA....
 44
 69
 3.754
 14/11/2008
 Bursa
 
 Ofis 2010 32 Bit
 Dün,22:31
Çözüldü 
Celoyce hocam, pardon mesajınızı görmemiştim. Eğer arkadaş ayrı ayrı formalır kullanmak istiyor ve aktif olanın açık kalmasını istiyorsa tabiki sizin dediğnizi yapmalı. Saygılarımla




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Access te başka bir dosyadan form aktarma te-kin 2 85 13/03/2019, 14:39
Son Yorum: te-kin
Çözüldü Alt Tablolardan Oluşmuş Ana Tabloda Sorgulama Nasıl Yapılır ? A_day 7 174 11/02/2019, 22:08
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Aynı Formda Farklı Tablo Değerlerini Nasıl Kullabilirim? sipuasfaf 2 170 02/02/2019, 15:43
Son Yorum: sipuasfaf
Çözüldü Metin Kutusunda Tablodaki Değerlerin Toplamı Vba Nasıl Gösterilir. Oğuz Türkyılmaz 2 99 01/02/2019, 17:42
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Bir Tablodaki Satırların Toplamını UPDATE İle Başka Tabloya Aktarma ahmet025896 5 294 30/01/2019, 10:16
Son Yorum: ahmet025896

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.