Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
27/07/2011 09:22
Konu Sahibi
gvn_52
Yorumlar
3
Okunma
1478
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

gvn_52

Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
2
20/07/2011
0
Ordu
Ofis 2007
28/07/2011,08:22
Çözüldü 
Merhaba arkadaşlar. Acces formda bir adet list bir adet butonum var. Butona tıklanınca c: sürücümde bulunan Excel dosyamdan bilgileri çekmesini istiyorum. Fakat yazdığım kod çalışmadı. yardımcı olursanız sevinirim. Yazdığım kod şu şeklide ;

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Option Compare Database
Dim baglan As ADODB.Connection
Dim komut As ADODB.Command
Dim kayıt As New ADODB.Recordset
Set baglan=new ADODB.Connection
Set komut=new ADODB.Command
Dim veri As String
Private Sub Komut0_Click()
baglan.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=C:\FIK_04.xls;Extended Properties=Excel 8.0;HDR=Yes"
baglan.Open
veri = "Select * from FIK_04"
kayıt.Open veri, baglan, 1, 1
Liste1.AddItem (veri)
baglan.Close
End Sub


kırmızı ile yazdığım yerde hata veriyor.


Cevapla

kadirdursun

Gümüş Üye
Kullanici Avatari
Gümüş Üye
K.... D....
1.282
12/01/2009
86
İstanbul
Ofis 2010 32 Bit
21/09/2017,12:03
Çözüldü 
ben çok anlamam da bir şey dikkatimi çekti. dosya masa üstünde diyorsunu ama kırmızı yerde sanki direk C nin içinden bakıyormuş gibi geldi bana (C:\FIK_04.xls)


Hayat bu
ölsende yaşamaya mecbursun!
UNUTMA!!!



(hafta sonu mesai olmadığından mesajlardaki çözümleri ancak hafta içi uygulayabiliyorum)
Cevapla

gvn_52

Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
2
20/07/2011
0
Ordu
Ofis 2007
28/07/2011,08:22
Çözüldü 
aslında öylede mesajı yazarken uzun olmasın diye c: yazmıştım orayı değiştirmeyi unutmuşum.


Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Örnek dosya eklerseniz çok daha iyi olur.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Dlookup Kodu Hatası accessdelisi 3 147 14/10/2017, 07:52 accessdelisi
Çözüldü Windows 10'da Access Kısayol İkonu Hatası serkan1985 2 127 06/10/2017, 19:42 serkan1985
Çözüldü Like Kullanımı Hakkında ALike Hatası anno 11 306 05/10/2017, 14:38 anno
Çözüldü Değer Hatası Hk. serkan1985 4 115 02/10/2017, 23:39 serkan1985
Çözüldü Formda Otomatik Sayı Hatası ştekin 2 69 27/09/2017, 13:03 ştekin

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.