Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
10/11/2011 15:52
Konu Sahibi
erkanb
Yorumlar
7
Okunma
2882
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

erkanb

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
E.... B....
38
06/11/2009
0
Tekirdağ
Ofis 2003
09/07/2013,17:43
Çözüldü 
Merhabalar,

Accesste hazırlanmış bir formun linkini mailin içine nasıl koyabilirim. Ayrıca bu linke basıldığı zaman direk o forma açılabilir mi?


erkanb, 06-11-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Formun linkini koymanız mümkün değil. Nitekim e-Posta Internet kaynaklı iken Access uygulamaları yerel kaynaklı olarak çalışmaktadır.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,12:18
Çözüldü 
Mdb dosyanızı bir ftp servere koyarsanız, kişinin de o servere erişimini sağlarsanız, teorik olarak linki maille gönderebilirsiniz. Gerçi ben denemiştim, çalışıyor.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Mehmet abi program içindeki bir formun linkini göndermek istiyor.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla

mehmetdemiral

.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.767
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
Bugün,12:18
Çözüldü 
"Accesste hazırlanmış bir formun linkini" demiş ya, accesste hazırlanmış bir çalışmanın içindeki bir formun linkini dediğini sanmıyorum. Çünkü istendikten sonra bir Access dosyayı hazırlayıp sadece o bahsedilen formu koyarsın, veri bağlantısını da bağlı tablo olarak diğer tabloya bağlarsın, yine olur. Ama Olcay, senin dediğini kastettiyse böyle bir şey gerçekten mümkün olmaz. Neyse, cevap yazınca daha açıklayıcı bir cümle yazar herhalde Img-grin)


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Kullanici Avatari
Uzman
O....
6.092
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
20/10/2017,09:01
Çözüldü 
Konuyu takip etmiyor ne yazık ki üyemiz Img-cray


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Üst Formdan Alt Forma Veri Aktarma teo81a 2 162 21/08/2017, 08:45 teo81a
Çözüldü Kasa Devir Yaptırmada En Son Çalışılan Kasa Adını Forma Yazdırma haziran4 3 397 13/05/2017, 12:28 atoz112
Çözüldü Liste Kutusundan Çoklu Seçim Yaparak Alt Forma Aktarma sadikkavakli 3 363 25/04/2017, 08:01 sadikkavakli
Çözüldü Accesste Seçilen Resim Sabit-Diğer Resimler Random Nasıl Yapılır? mehami 6 756 17/04/2017, 13:02 mehami
Çözüldü Accesste Resime Tıklama Ve Ses Dosyası Çalıştırma Nasıl Yapılır? mehami 2 344 14/04/2017, 00:26 mehami

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.