Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
17/12/2010 01:00
Konu Sahibi
newindmuh
Yorumlar
22
Okunma
5877
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

newindmuh

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
85
18/03/2010
12
Kocaeli
Ofis 2007
25/10/2013,14:19
Çözüldü 
Arkadaşlar merhaba,
Bu konudan daha önce bahsetmiştim fakat bir cevap alamadım ve sorun devam etmekte,problem şu : programı Access görünümünde kurtardığımda şöyle bir sorun oluyor. programda rapor açtığımda beyaz ekran geliyor.ctrl + a yapınca ekran normal oluyor ama benim istediğim sorgu yaptığımda görüntünün anında gelmesi ve simge durumuna küçültüp açtığımda bir sorun olmaması. bu sorun yaptığım diğer programlarda da olduğu için bu konuyu açtım.
ayrıca kalıcı ve açılır "evet" , açıldığında olay yordamı da "docmd.maximize" yaptım. programda fimlerde arama yapınca sorunu anlarsınız zaten. lütfen bir bakar mısınız ? program 2007dir.


Ek Dosyalar
.rar   Film Arşivim.rar (Dosya Boyutu: 239,94 KB / İndirme Sayısı: 8)
newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla

newindmuh

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
85
18/03/2010
12
Kocaeli
Ofis 2007
25/10/2013,14:19
Çözüldü 
sn. hocalarım ;
lütfen yardım eder misiniz ? bu sorun benim bütün programlarda oluyor, o yüzden üsteliyorum, zaten bunu da halledersem hiç bir sorun kalmıyor programda. çok teşekkürler..


newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Sanırım sorununuz çözüldü. (En azından ben öyle umuyorum.)Img-grin)

İnceleyip sonucu bildirirmisiniz lütfen.

Not: Küçük bir hatırlatma, raporda yazdır düğmesi kullanmaya çalışmayınız.


Ek Dosyalar
.rar   Film Arşivim.rar (Dosya Boyutu: 236,62 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla

newindmuh

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
85
18/03/2010
12
Kocaeli
Ofis 2007
25/10/2013,14:19
Çözüldü 
sn. Hocam ; programı rardan çıkarınca ,resimde gördüğünüz gibi bi hata verdi ?
programı açamadım... bir bakarmısınız tekrar lütfen..
resim


newindmuh, 18-03-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.795
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Rapor açma butonu oluştururken "Rapor Aç" yerine "Raporu Önizle"yi seçerek buton oluştur.
veya
Katıştırılmış Macro yerine Olay Yordamı ile butona aşağıdaki kodu yaz

Visual Basic Code
DoCmd.OpenReport "anaform_rpr", acViewPreview, , , acWindowNormal


Ayrıca, raporda "Sayfa Üstbilgisi" ne eklediklerini "rapor Üstbilgisi"ne taşımayı dene.


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.795
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
(17/12/2010, 21:01)newindmuh Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sn. Hocam ; programı rardan çıkarınca ,resimde gördüğünüz gibi bi hata verdi ?
programı açamadım... bir bakarmısınız tekrar lütfen..
resim



Ercan hocanın eklediği örnek çalışıyor.

Siz benim 5. mesajda belirttiklerimi uygulayarak örneğinizi düzenleyiniz.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Form.recordset Kodunda Hata Almaktayım. Makrovba 6 206 17/08/2017, 01:06 Makrovba
Çözüldü Listede Ayni Kişiden Tek Satır Görünmesi m_demir 3 181 12/08/2017, 19:39 m_demir
Çözüldü Mssql Kayıt Yaparken Hata Veriyor ramazanemrullah 2 261 13/07/2017, 03:25 ramazanemrullah
Çözüldü Butona Atanan Macroda Hata damacanasu 4 224 02/07/2017, 15:12 damacanasu
Çözüldü Kayit Silerken Hata Veriyor ramazanemrullah 4 356 02/07/2017, 14:31 biberli33

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.