Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
06/04/2010 21:47
Konu Sahibi
mazhartaktak
Yorumlar
6
Okunma
2913
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

mazhartaktak

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
42
12/04/2009
23
Çanakkale
Ofis 2003
01/10/2014,20:58
Çözüldü 
Arkadaşlar iş yerinde bir program yaptım ve 2 yıldır geliştiriyorum. Fakat 3 gün önce hata verdi. Farkında olmadan bir yeri bozdum ama neresi bilmiyorum. Sorguda filtre girerken karşım "Veri Uyuşmazlığı" diye bir şey çıkıyor. Programın çok kısa bir yerini ekledim. Yardımlarınızı bekliyorum.. İlginiz için şimdiden teşekkürler...


Ek Dosyalar
.rar   DENEME.rar (Dosya Boyutu: 87,22 KB / İndirme Sayısı: 17)
Çaresizlik yoktur dostum, çare olmayan vardır
mazhartaktak, 12-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Sn mazhartaktak, sorguda yeralan KRİTER alanının tablodaki karşılığı sayı iken ölçütüne metin girmişsiniz. Bu yüzden veri türü uyuşmazlığı söz konusu. Sayısal değerini girdiğinizde düzeldiğini göreceksiniz. Kolay gelsin


Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
21/09/2017,12:38
Çözüldü 
Kriter alanına sayısal bilgi içermeli. Tablolarına baktığımızda 1 ile 8 arasında bir değer olmalı.
Sorun bundan kaynaklanıyor. 1 ile 8 tırnaksız yaz.


Please return your positive or negative ...
Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Sn horozufuk, sorun önceki mesajda belirttiğim ve sizinde yazdığınız üzere sayısal alana metin değeri içeren ölçüt girmesinden kaynaklanmakta, Arkadaş uygulamayı yapıp sonucu bildirirse hep birlikte öğreniriz..


Cevapla

mazhartaktak

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
42
12/04/2009
23
Çanakkale
Ofis 2003
01/10/2014,20:58
Çözüldü 
arkadaşlar peki bu alanı metne döndürme imkanı varmı..


Çaresizlik yoktur dostum, çare olmayan vardır
mazhartaktak, 12-04-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

ercansahin

BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
07/09/2017,13:09
Çözüldü 
Tablolarınızla fazla ilgilenemediğimden yine bir tablo oluşturdum ve GÖREVLİ, EMEKLİ ve AÇIKTA ibarelerini içeren veriler girdim. Sorgunuzun ölçütünüde buna göre ayarladım. Size ışık tutması maksadıyla.. İnceleyin lütfen.


Ek Dosyalar
.rar   yeni_2010-04-06.rar (Dosya Boyutu: 12,07 KB / İndirme Sayısı: 13)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

[-]
Etiketler
hata veriyor arama accessde sihirbazı


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Form.recordset Kodunda Hata Almaktayım. Makrovba 6 206 17/08/2017, 01:06 Makrovba
Çözüldü Mssql Kayıt Yaparken Hata Veriyor ramazanemrullah 2 261 13/07/2017, 03:25 ramazanemrullah
Çözüldü Butona Atanan Macroda Hata damacanasu 4 226 02/07/2017, 15:12 damacanasu
Çözüldü Kayit Silerken Hata Veriyor ramazanemrullah 4 357 02/07/2017, 14:31 biberli33
Çözüldü Formda Arama Yapınca Gelen Raporu Yazdırma ankaram 2 284 05/06/2017, 10:06 ankaram

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.