Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
20/05/2013 16:21
Konu Sahibi
augustness
Yorumlar
2
Okunma
1726
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

augustness

Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
15/05/2013
0
06/06/2013,00:46
Merhabalar,

Access ile kurmuş olduğum veritabanında bulunan resimleri PictureBoxta nasıl göstebilirim.


Cevapla

drummers

Omur Can
Kullanici Avatari
Destek
O.... C....
405
11/05/2009
125
İzmir
Ofis 2003
28/08/2017,11:37
(20/05/2013, 16:21)augustness Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar,

Access ile kurmuş olduğum veritabanında bulunan resimleri PictureBoxta nasıl göstebilirim.


Bunun sitemizde örnekleride mevcut.


drummers, 11-05-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

augustness

Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
15/05/2013
0
06/06/2013,00:46
Teşekkürler


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Vb.net Veritabanında Arama Yapmak byhuda 3 317 19/04/2017, 15:56 alpeki99
Exclamation Datagrid'teki yazılan tarihi formda gösterme cosmasa123 1 574 23/03/2015, 09:23 alpeki99
  "'Microsoft.Jet.OLEDB.4.0' sağlayıcısı yerel makine kayıtlı değil" hatası alıyorum dadaşım 2 2.798 25/03/2014, 03:12 dadaşım

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.