Access ve resim ekleme sıkıntısı
Tarih
08/02/2014 03:01
Konu Sahibi
gorkemogutveren
Yorumlar
12
Okunma
1986
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



gorkemogutveren
Üye
Kullanici Avatari
Üye
9
2
26/01/2014
0
09/04/2014,02:26
Çözüldü 
Arkadaşlar herkese merhabalar;

Öncelikle sitedeki bol örnek ve çalışmalar için herkese teşekkür etmek istiyorum. Ne kadar denesemde bir türlü beceremediğim bir konu var.

Visual studio 2013 vb.net ile bir proje geliştiriyorum. Database olarak Access 2010 kullanıyorum.

Fakat bir türlü resim ekleme, güncelleme, silme ve çağırma kodlarını ayarlayamadım. Bu konuda yardıma ihtiyacım var arkadaşlar. İstersrniz projeyi gönderebilirim.

Bu arada site üzerindeki örnek proje bende hata verdiği için onu inceleyemedim.

Şimdiden teşekkürler.
Cevapla

ernac
Üye
Kullanici Avatari
Üye
10
2
01/11/2011
0
Belirtilmemiş
Ofis 2010
03/08/2016,11:19
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Öncelikle günaydın;

Visiual Studiodan pek anlamam açıkcası.
Şunu açıklamanda fayda var, amacın tam olarak nedir? Resimleride veritabanına kayıt edecekmisin, yoksa resimleri sadece bir klasörde tutup, veritabanında o resmin yolunumu göstereceksin?

Aşağıdaki linkleri bir incele istersen;
Accesste resim ekleme
Forma Resim Ekleme (Tabloya Resim Yolunu Kaydederek)

Ek olarak benim tasarladığım Personel Kimlik kartı modülünüde ekliyorum. Modülde resim yolunu göstererek kayıt tutuluyor. Belki işine yarar.

İyi çalışmalar...


Ek Dosyalar
.rar   personelkimlik.rar (Dosya Boyutu: 27,76 KB / İndirme Sayısı: 41)
Cevapla

gorkemogutveren
Üye
Kullanici Avatari
Üye
9
2
26/01/2014
0
09/04/2014,02:26
Çözüldü 
Günaydın dostum

İlgin için teşekkürler.
Aslında db ye resim ekleyip şişirmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. O yüzden db ye yolu gösterip picbox a resim yüklemek daha mantıklı gibi. Şuan pc başında değilim. Geçince gönderdiğini hemen inceleyeceyim.

Teşekkürler
Cevapla

gorkemogutveren
Üye
Kullanici Avatari
Üye
9
2
26/01/2014
0
09/04/2014,02:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
dostum merhaba;

inceledim fakat .net koduna erişemedim? yardımcı olur musun?
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
25/02/2017,13:14
Çözüldü 
Örneğinizi mümkünse 2010 VB.NET olarak ekleyiniz...
Please return your positive or negative ...
Cevapla

gorkemogutveren
Üye
Kullanici Avatari
Üye
9
2
26/01/2014
0
09/04/2014,02:26
Çözüldü 
Sponsor Reklam
şöyle yapalım dostum ben sana projeyi yollasam bir inceler misin?
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Çoklu Resim Gösterme ensar236 6 144 Dün, 19:57 ensar236
Sad Forma Resim Eklemede Hata 1453asi 7 101 10/02/2017, 09:37 1453asi
  Formda veri ekleme broiling 16 182 09/02/2017, 06:11 broiling
Çözüldü bir kod ile birden fazla kayıt ekleme sfenksturk 4 1.185 31/01/2017, 12:44 atoz112
  formdan tabloya veri ekleme hatası 1453asi 6 164 27/01/2017, 17:09 1453asi


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya