access üst karakter
Tarih
28/02/2012 22:10
Konu Sahibi
alemci
Yorumlar
6
Okunma
1786
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



alemci
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H.... T....
27
02/10/2011
0
Bursa
Ofis 2003
21/03/2014,03:22
Çözüldü 
Sponsor Reklam
access tablomda çoğrafi koordinatlarım var bunların accesste derece şeklinde olmasını istiyorum 39derece(simge şeklinde) 41dakika (simge şeklinde) 23saniye(simge şeklinde) bunu yapabilmem mümkünmü mümkünse nasıl yapabilirim şimdiden çok teşekürler
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.750
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
13/02/2017,02:22
Çözüldü 
Lütfen örnek bir çalışma ile sorunuzu sorunuz. Bu isteğiniz form üzerinde mi, tabloda mı yoksa bir raporda mı olacak. Verileriniz var mı? Bu verileri bir tabloda ayrı ayrı kaydetmiş, isimlerini de belirttiğiniz şekilde derece, dakika ve saniye olarak belirtmişseniz bu verileri sadece görüntülemek kolaydır. Simgelerinizi karakter olarak bulmasanız bile -ki aslında hepsi mevcuttur- resim olarak bile kullanırsınız. Ama istediğiniz şey bu değerleri birbirinden çıkartmak ya da toplamak gibi matematiksel işlemsel ise, o zaman durum değişebilir.
Sonuç olarak bu durum sizin belirtmeniz gereken bazı bilgiler ışığında belirlenecektir. Lütfen ayrıntılı açıklama ve mümkünse küçük bir örnek gönderiniz.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

alemci
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
H.... T....
27
02/10/2011
0
Bursa
Ofis 2003
21/03/2014,03:22
Çözüldü 
Sponsor Reklam
ben bunu tablo veya sorguda nerde yapılırsa yapılsın önemli değil ben sadece fomumdaki list boxta verileri listelerken bu şekilde görünsün istiyorum ve ayrıca üzerinde hiçbir işlem yapmayacağım sadece listboxtan kullanıcıya göstereceğim
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
Sorgudaki ilgili alana=[DereceAlani]&"° "&[DakikaAlani]&"ʹ "&[SaniyeAlani]&"ʺ" yazarsanız olur sanırım.

Ancak bunun için tablonuzdaki koordinatları mid () fonksiyonu ile derece/dakika ve saniye olarak ayrı ayrı alanlara bölmeniz ve bunları DereceAlani, DakikaAlani ve SaniyeAlani olarak adlandırmanız gerekmekte.
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.750
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
13/02/2017,02:22
Çözüldü 
Sponsor Reklam
(29/02/2012, 09:03)mehmetdemiral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ...Verileriniz var mı? Bu verileri bir tabloda ayrı ayrı kaydetmiş, isimlerini de belirttiğiniz şekilde derece, dakika ve saniye olarak belirtmişseniz bu verileri sadece görüntülemek kolaydır.


İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
22/12/2016,18:59
Çözüldü 
(11/03/2012, 11:22)mehmetdemiral Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(29/02/2012, 09:03)mehmetdemiral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ...Verileriniz var mı? Bu verileri bir tabloda ayrı ayrı kaydetmiş, isimlerini de belirttiğiniz şekilde derece, dakika ve saniye olarak belirtmişseniz bu verileri sadece görüntülemek kolaydır.

Sn Hocam, benim mesajımda yazdığım husus sizin bu yönlendirmenizden yola çıkarak hazırlanmıştır. Saygılarımla
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Sorgu ile Karakter Ayırma Hk. rknbrlz 10 260 19/12/2016, 19:25 atoz112
Brick Microsoft Access Yüklü Olmayan Bilgisayarlarda Access Kullanımı (Runtime) OFA 4 505 20/06/2016, 14:47 OFA
  Sayı Alanında Karakter Sınırlama notrino 6 475 10/05/2016, 09:22 notrino
Çözüldü Karakter Sınırlama notrino 6 662 07/04/2016, 12:51 notrino
Çözüldü Form denetiminde karakter sınırlaması baron 8 2.733 19/12/2015, 18:27 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya