Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
14/09/2011 13:35
Konu Sahibi
snowsoft
Yorumlar
6
Okunma
2251
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

snowsoft

Üye
Kullanici Avatari
Üye
10
2
23/08/2011
0
Gaziantep
Ofis 2010
07/10/2011,17:55
Çözüldü 
Ben Combobox ile listeledigim a tablosundaki degerleri b tablosunda Arama / Sorgu ile listeliyorum ama b tablosuna veri eklerken benim comboboxtaki degeri kaydediyor ben a tablosunda degeri degiştirsem bile digerlerinde degişiklik olmuyor. Bunu nasıl degiştirebilirim


Ek Dosyalar
.rar   ögrenci1.rar (Dosya Boyutu: 1,04 MB / İndirme Sayısı: 4)
Cevapla

Kur@l

AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Dün,18:08
Çözüldü 
Örnek ekleyiniz.


Cevapla

snowsoft

Üye
Kullanici Avatari
Üye
10
2
23/08/2011
0
Gaziantep
Ofis 2010
07/10/2011,17:55
Çözüldü 
bir tane ekledim ögrenci bil tablosundaki sinifi satırının sinif tablosunda degişiklik oldugunda önceki kayıttlarında dehişmesini gerekiyor formda


Cevapla

Kur@l

AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Dün,18:08
Çözüldü 
Sayın snowsoft;
Oluşturmuş Olduğunuz Sınıfın Adını Sabit Sınıf Adlarını Kaydettiğiniz Tabloda Değiştirdiğiizde SAbit Sabah Yerine Sabit Sabah Kural yazdığınızda Sabit Sabah Sınıfında bulunan öğrencilerin artık Sabit Sabah Kural sınıfı adı altında görülmesi meselesini hallettim.
Öğrenci bil tablonuza bir alan ekledim sinif_kural adında ve sınıf isimlerini değil sınıf isimlerinin SINIF tablosunda karşılık geldiği sayıları kaydettirdim böylece sınıf adını değiştirdiğinizde öğrencibil tablonuzda değişiklik yaptığınız hali görülecektir.
Size bir diğer tavsiyem Site Kuralları mızı okumanızdır. Yapılmaması Gereken Ölümcül Hatalar Bölümümüzede Göz Atmanızda Fayda Olacaktır.

Formlarınıza resimler eklemişsiniz. Logo ve öğrenciler ile yakınlarına ait resimler o resimleri Tablonuzun içine kaydederseniz (-ki etmişsiniz) veri tabanınız gereksiz olarak büyük boyutlara ulaşır buda çalışma hızını etkiler.
Formlarınıza eklemek istediğiniz resimleri tablolara gömmeyin resmin bulunduğu yerin yolunu kaydettirin sizin için daha verimli olacaktır. Resim nesnelerinde katıştırılmış değil Bağlı özelliğini kullanın böylece resmi gidip ilgili yerden okuyup gösterecektir. Bununla ilgili şu konuyu incelemenizi öneririm.

Kolay Gelsin.


Ek Dosyalar
.zip   ögrenci1_kur@l.zip (Dosya Boyutu: 440,61 KB / İndirme Sayısı: 5)
Cevapla

snowsoft

Üye
Kullanici Avatari
Üye
10
2
23/08/2011
0
Gaziantep
Ofis 2010
07/10/2011,17:55
Çözüldü 
Çok Teşekkür ederim resimler veritanabının içine kayıt olmuyor örnek olark gönderdigim için resimler klasörü yok ayrı baglantıdan alıyor forumdaki ercan arkadaşımızın yaptıgı Resimal_ercan dan yaralanarak resimleri klasörden alıyorum ordada öyle idi ama gözden kaçmış olaiblir


Çok Teşekkür Ederim Lol


Computer Programmer
Asp Coder
Cevapla

Kur@l

AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Dün,18:08
Çözüldü 
Sorununuz çözülmüşse sevindim. Sanırım bir hata var resim meselesinde. Resim meselesini de verdiğim linki yeniden inceleyerek çözebilirsiniz.


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Access Veri Aktarımı Şifre Problemi erdal21 4 210 21/09/2017, 21:06 erdal21
Çözüldü Yardım : Tablodaki Bir Verinin Combobox İle Secilerek Tutarının Gösterilmesi orba 2 124 18/09/2017, 04:55 orba
Çözüldü Sql İle İlişkili Combobox Oluşturma tsots 8 345 09/09/2017, 04:13 ozanakkaya
Çözüldü İlişkili Combobox - Resim Çağırma tsots 13 560 06/09/2017, 21:34 ozanakkaya
Çözüldü Bir Alanın After Update Olayına Baglı Baska Bir Alan Guncellenmesi Problemi keskin78 7 511 02/08/2017, 01:32 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.