Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
17/04/2014 11:27
Konu Sahibi
umutakkaya
Yorumlar
14
Okunma
5117
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

umutakkaya

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
21/12/2011
6
Edirne
Ofis 2007
26/07/2017,10:58
Çözüldü 
Merhaba Hocalarıma;
*Bir deneme yapıyorum. Access Vt de 2 adet tablom var,
1-Haftalık Çizelge
2-Aylık Çizelge

*Visual basic ile bir form oluşturdum, üzerine 2 datagrdiview koydum,
1-Aylık çizelge
2-Haftalık Çizelge
(bu datagrdleri Access Vt nına bağladım ve Veritabanı.MDB deki bilgiler ekranda Datagrdiviewlere geliyor.) Sorun yok. Ben aylık Çizelgemi-Haftalık çizelgedeki günlerde yazan değerler ile nasıl doldurabilirim. Daha önce bu işlemleri Access veritabanı ile yapılmış örnekleri incelemiştim. Bu örnekleri Visual Basice uyarlamaya çalıştım. Ama beceremedim. Yardımlarınızı beklerim. Sağlıkla kalın.


Ek Dosyalar
.rar   ornek.rar (Dosya Boyutu: 307,67 KB / İndirme Sayısı: 16)
Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
21/09/2017,12:38
Çözüldü 
Örneğinizi ekleyiniz...


Please return your positive or negative ...
Cevapla

umutakkaya

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
21/12/2011
6
Edirne
Ofis 2007
26/07/2017,10:58
Çözüldü 
POWER Hocam; İyiki sizler varsınız. Allah razı olsun hepinizden. Örnek ekledim. Şimdiden teşekkür ederim yardım edene/edemeyene ..


Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
21/09/2017,12:38
Çözüldü 
2.Datagridview de gun1 gun2 ... gun7 var

Bunu üstte bulanan tabloda hangi günlere taşıyacağız bu belirsiz.

Bunun için başlangıç günü bilmek lazım.

Bunu 2.dgw de belirtirseniz bu mümkün...


Please return your positive or negative ...
Cevapla

umutakkaya

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
21/12/2011
6
Edirne
Ofis 2007
26/07/2017,10:58
Çözüldü 
Haftalık Datagridview in kolon başlıklarını pazartesi salı,çarş......diye yazayım ondan sonra aylık datagrid deki 1,2,3,......................31 olan kolon başıklarını da pazartesi salı .....diye ayarlayayım. Birde bu şekilde bakın ozaman hocam. Teşekkürler.


Cevapla

POWER

Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.865
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
21/09/2017,12:38
Çözüldü 
Başlıkların değişmesi mantığı kurmaz. Yapmanız gereken şu ;

Aşağıda bir haftalık bilgi var. Siz "Aktar" dediğiniz anda program bu bilgileri ayın hangi gününden itibaren üst tabloya aktaracak bu önemli....

Birde şunu sorayım. Konu başlığınızda Dlookup visual basic te kullanılmıyormu? diye yazmışsınız.Bunun konuyla ilgisiniz anlamadım...

Daha önceki konunuzda kullanmanız gereken navigatörleri burda kullanmışınız.

Diğer konuyu kapatsanız iyi olur. Sanırım çözümü kendiniz bulmuşsunuz...


Please return your positive or negative ...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

[-]
Etiketler
visual kullanılmıyormu tabloları arasında bilgi access alışverişi basicte dlook fonksiyonu


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Visual Basic 6'da Konumlandırma.. Uğur ŞİRİN 2 177 11 saat önce M Asım
Çözüldü Visual Basic 6.0 canmeet 3 908 28/07/2016, 15:17 emir ustaoğlu
Çözüldü Visual Basic 6.0 Grid Nesnesi Kullanımı ceforce 5 2.525 24/11/2013, 09:19 alpeki99
Çözüldü access makro ayarınız visual basic ile düşürmek kesoka 7 3.449 02/10/2013, 14:01 kesoka
Çözüldü Visual Basic 6 İle Kurulum Dosyası Hazırlama seyitt 5 4.137 02/07/2013, 13:31 fatih1677

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.