Access Sorguları birbirinden çıkartma
Tarih
13/02/2011 13:04
Konu Sahibi
rdvnburton
Yorumlar
3
Okunma
1473
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



rdvnburton
Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
13/02/2011
0
Ankara
Ofis 2007
20/10/2016,11:53
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Oluşturduğum Access veritabanında ufak bir sorunla karşılaştım umarım yardımcı olabilirsiniz sorunum 2 ayrı tablodan 2 ayrı sorgu oluşturdum ben bunları birbirinden çıkartmayı başaramadım en büyük sorun çıkartma işlemini yapınca değerleri 4 ile çarpıyor ve yanlış hesaplar oluşturuyor çözüm önerilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler


Ek Dosyalar
.rar   sorgu.rar (Dosya Boyutu: 15,98 KB / İndirme Sayısı: 2)
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
21/02/2017,20:10
Çözüldü 
Sn rdvnburton; Sorgudan sorguyu çıkarmak ile anlatmak istediğinizi tam olarak anlayabilmiş değilim, fakat bir kaydın birden fazla görünmesinin birçok nedeni olabilir, tablo ilişkileri, sorgular arası ilişkiler vs. ancak Site Kurallarına uygun olarak örnek eklemeniz halinde net yanıtlar alabilirsiniz.
Cevapla

POWER
Uzman
Kullanici Avatari
Uzman
U.... Ö....
1.855
02/04/2010
İzmir
Ofis 2003
25/02/2017,13:14
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Bakiye adlı sorguyu inceleyiniz...


Ek Dosyalar
.rar   sorgu.rar (Dosya Boyutu: 21,58 KB / İndirme Sayısı: 15)
Please return your positive or negative ...
Cevapla

rdvnburton
Üye
Kullanici Avatari
Üye
2
1
13/02/2011
0
Ankara
Ofis 2007
20/10/2016,11:53
Çözüldü 
benim istediğim sorgularda grupladığım başmüdürlükler toplamlarının birbirinden çıkarılarak bekleyen istek adetlerini bulmak ama bir türlü yapamadım örnek ekledim yardımcı olabilirseniz sevinirim bu projeyi tamamlamam gerek delphi de kullanıyorum bu tabloları delphi içi sorgularda da aynı hatayı veriyor
(13/02/2011, 14:05)POWER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bakiye adlı sorguyu inceleyiniz...

çok teşekkür ederim projemin tamamlanması için çok önem arz eden bir işlemdi delphi hakkında herhangi bir probleminiz olursa yardımcı olurum iyi çalışmalar.Halay+rep
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Brick Microsoft Access Yüklü Olmayan Bilgisayarlarda Access Kullanımı (Runtime) OFA 4 511 20/06/2016, 14:47 OFA
Çözüldü Üç Tablo Arası İlişkili Çıkartma İşlemi mburaksaglik 8 1.671 25/12/2015, 00:31 ozanakkaya
Çözüldü MS Access 2.0 ile hazırlanmış programı Access 2013'e nasıl dönüştürebilirim? uralcoder 7 920 27/09/2015, 14:09 uralcoder
Çözüldü access 2003 de yapılan çalışma access 2007 de çalıştırmak uMits 6 1.034 19/05/2015, 10:14 uMits
  SQL ile tarih çıkartma işlemi alican60 4 1.909 20/01/2015, 21:55 alican60


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya