Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
09/11/2008 11:42
Konu Sahibi
naftalanj
Yorumlar
12
Okunma
10648
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

naftalanj

Üye
Üye
 52
2
1
04/11/2008
0
Batman
Ofis 2003
26/03/2014,08:10
Çözüldü 
Access programında sayıyı yazıya çevirmek istiyorum bununla ilgili yardım ederseniz sevinirim..



Kullanici Avatari

alpeki99

Düşünmek en zor iştir...
Uzman
OL....
 38
6.119
29/10/2008
Bursa
Yazılım Geliştirici
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,11:58
Çözüldü 
Ekteki modülü Vba kodunuzun olduğun pencerede Import edip projenize ekleyip kullanabilirsiniz. Bir hemşerimin programında rastlamıştım, alıntıdır.


Ek Dosyalar
.rar   ParaIslemleri.rar(Dosya Boyutu: 954 Bayt / İndirme Sayısı: 419)
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
Uzman
ME.... B.....
 46
3.120
29/10/2008
944
Ankara
Yazılım
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:05
Çözüldü 
Merhaba
Alpeki99 hocamın ekini göremedim 2007 kullanıyor herhalde .benim 2003
mutlaka örneği güzeldir,
bende önceki eklemelerden elimde kalan parayı yazıya çeviren bir örneği ekledim,inceleyin


Ek Dosyalar
.rar   parayı-yazıya çevir Celoy.rar(Dosya Boyutu: 21,58 KB / İndirme Sayısı: 362)

Kullanici Avatari

naftalanj

Üye
Üye
 52
2
1
04/11/2008
0
Batman
Ofis 2003
26/03/2014,08:10
Çözüldü 
Yardımınız için teşekkür ederim
dediklerinizi yaptım..
yalnız bunu sorguda , formda ve de raporda nasıl uygulayacağım hakkında bilgi verirseniz minnettar olurum saygılar,
Burası Harika bir Okul...

hepinize teşekkür ederim ...



Kullanici Avatari

mehmetdemiral

.
Uzman
ME.... DE....
 53
4.804
30/10/2008
Samsun
Öğretmen
Ofis 2013 32 Bit
Dün,11:14
Çözüldü 
Aslında celoy'un gönderdiği çalışmada form üzerinde kullanımı görülüyor. Raporda da aynı şekilde kullanılıyor. Ben size raporda kullanımını da ekledim aynı örnek içine. Fakat tabloda BIRIM_FIYATI alanında sayı değerleri olduğu için oradaki değeri okuttum. Bu arada sorguda kullanımı yoktur. Sorguda neden kullanalım ki? Bu işlem bir çıktı işlemidir. Ya ekrana, ya da kağıda göndermek yeter.
Kolay gelsin.


Ek Dosyalar
.rar   DENEME.rar(Dosya Boyutu: 22,63 KB / İndirme Sayısı: 302)
İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

umit1907

Üye
Üye
 32
25
8
01/11/2008
0
Nevşehir
Ofis XP
28/09/2017,09:47
Çözüldü 
güzel bir paylaşım




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Pozitif Sayıyı Negatife Çevirmek ates2014 2 138 20/01/2018, 23:40
Son Yorum: ates2014
Çözüldü Saat Formatında Yazan Saat Ve Dakikatı Saniyeye Çevirme yenginoglu 2 246 14/01/2018, 13:09
Son Yorum: yenginoglu
Çözüldü Excel Uygulamasını Accesse Çevirme ahmetsakircan 4 287 24/12/2017, 02:14
Son Yorum: ahmetsakircan
Çözüldü Access Tablodan Tabloya Şartlı Taşıma Ve Access Kapasite onurderun 1 168 23/12/2017, 22:39
Son Yorum: aydın3838
Çözüldü Sayıyı Yukarı Tamamla barcins 2 294 29/06/2017, 16:19
Son Yorum: barcins

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.