Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
09/11/2008 11:42
Konu Sahibi
naftalanj
Yorumlar
12
Okunma
11024
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

naftalanj

Üye
 52
 2
 1
 04/11/2008
0
 Batman
 
 Ofis 2003
 26/03/2014,08:10
Çözüldü 
Access programında sayıyı yazıya çevirmek istiyorum bununla ilgili yardım ederseniz sevinirim..



Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.138
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 24/11/2018,10:13
Çözüldü 
Ekteki modülü Vba kodunuzun olduğun pencerede Import edip projenize ekleyip kullanabilirsiniz. Bir hemşerimin programında rastlamıştım, alıntıdır.


Ek Dosyalar
.rar   ParaIslemleri.rar(Dosya Boyutu: 954 Bayt / İndirme Sayısı: 425)
AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

C*e*l*o*y*c*e

Uzman
ME.... B.....
 46
 3.167
 67
 29/10/2008
982
 Ankara
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Merhaba
Alpeki99 hocamın ekini göremedim 2007 kullanıyor herhalde .benim 2003
mutlaka örneği güzeldir,
bende önceki eklemelerden elimde kalan parayı yazıya çeviren bir örneği ekledim,inceleyin


Ek Dosyalar
.rar   parayı-yazıya çevir Celoy.rar(Dosya Boyutu: 21,58 KB / İndirme Sayısı: 366)

Kullanici Avatari

naftalanj

Üye
 52
 2
 1
 04/11/2008
0
 Batman
 
 Ofis 2003
 26/03/2014,08:10
Çözüldü 
Yardımınız için teşekkür ederim
dediklerinizi yaptım..
yalnız bunu sorguda , formda ve de raporda nasıl uygulayacağım hakkında bilgi verirseniz minnettar olurum saygılar,
Burası Harika bir Okul...

hepinize teşekkür ederim ...



Kullanici Avatari

mehmetdemiral

Uzman
ME.... DE....
 53
 4.915
 213
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 13/11/2018,20:45
Çözüldü 
Aslında celoy'un gönderdiği çalışmada form üzerinde kullanımı görülüyor. Raporda da aynı şekilde kullanılıyor. Ben size raporda kullanımını da ekledim aynı örnek içine. Fakat tabloda BIRIM_FIYATI alanında sayı değerleri olduğu için oradaki değeri okuttum. Bu arada sorguda kullanımı yoktur. Sorguda neden kullanalım ki? Bu işlem bir çıktı işlemidir. Ya ekrana, ya da kağıda göndermek yeter.
Kolay gelsin.


Ek Dosyalar
.rar   DENEME.rar(Dosya Boyutu: 22,63 KB / İndirme Sayısı: 307)
İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

umit1907

Üye
 33
 25
 8
 01/11/2008
0
 Nevşehir
 
 Ofis XP
 28/09/2017,09:47
Çözüldü 
güzel bir paylaşım




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Parasal Değerin Otomatik Yazıya Döndürülmesinden Sonra Raporda İlgili Alandan Silinme Oğuz Türkyılmaz 5 159 07/10/2018, 21:35
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Formdaki Tl Değeri Otomatik Yazıya Çevriliyor Ama Sonucu Raporda Gösterilemedi. Oğuz Türkyılmaz 9 174 06/10/2018, 16:57
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Sayısal Değeri Yazıya Çevirmede Hata Kodu 95 ( İnvalid Use Of Null ) Oğuz Türkyılmaz 2 139 06/10/2018, 00:18
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Pozitif Sayıyı Negatife Çevirmek ates2014 2 243 20/01/2018, 23:40
Son Yorum: ates2014
Çözüldü Saat Formatında Yazan Saat Ve Dakikatı Saniyeye Çevirme yenginoglu 2 435 14/01/2018, 13:09
Son Yorum: yenginoglu

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444