access müzik
Tarih
06/11/2010 21:20
Konu Sahibi
burak2444
Yorumlar
10
Okunma
3074
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
burak2444
Üye
Kullanici Avatari
Üye
10
3
01/11/2010
0
Manisa
Ofis 2003
09/11/2010,04:40
Çözüldü 
mrb arkadaslar arama yaptım fakat bulamadım acaba access'e müzik ekleyebilirmiyiz ? forma girince mesela müzik çalsın
Cevapla

ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.159
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sn:burak2444
Aşağıdaki örneği inceleyiniz.


Ek Dosyalar
.rar   Mp3_Access.rar (Dosya Boyutu: 1,58 MB / İndirme Sayısı: 65)
Cevapla

okileturc
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
WAV dosyaları için function

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Option Compare Database
 Declare Function apisndPlaySound Lib "winmm" Alias "sndPlaySoundA" _
    (ByVal filename As String, ByVal snd_async As Long) As Long
  Function PlaySound(sWavFile As String)
    ' Purpose:  Plays a sound.
    ' Argument: the full path and file name.
    If apisndPlaySound(sWavFile, 1) = 0 Then
        MsgBox "The Sound Did Not Play!"
    End If
  End Function


Kullanımı :
PlaySound "çalınacakdosyanınyoluveadı"

Kolay gelsin

okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

burak2444
Üye
Kullanici Avatari
Üye
10
3
01/11/2010
0
Manisa
Ofis 2003
09/11/2010,04:40
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sn. okileturc abi verdiğiniz kodlardan tam olarak nereye giricem dosya yolunu
ve sn. ogulcan92 abi verdiğiniz örnekteki kodları kendi formumda kullanmak istiyorum fakat değiştrmem ereken yerler neresiii çözemedim
Cevapla

ogulcan92
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
1.159
06/05/2009
477
İzmir
Ofis 2003
07/08/2015,11:50
Çözüldü 
Sn:burak2444
Sn:okileturc hocanın vermiş olduğu kodu formun load olayına yada bir butonun cilck olaynına aşağıdaki şekilde yazınız ve dosyanzın yanına mizik dosyasını ekleyiniz.

Visual Basic Code
PlaySound=CurrentProject.Path & "\Hacel Obasını.wav"

Benim eklediğin örnekte ise aşağıdaki kodda Hacel obası olanı kendi eklediğiniz mp3 adı ile değiştiriniz.

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
Private Sub Form_Load()
Dim Hata As Long
Dim HataMesaji As String * 128
Hata = mciSendString("open " & Chr$(34) & CurrentProject.Path & "\Hacel Obasını.mp3" & Chr$(34) & " alias YeniSes", 0, 0, 0)
mciGetErrorString Hata, HataMesaji, 128
End Sub


Cevapla

burak2444
Üye
Kullanici Avatari
Üye
10
3
01/11/2010
0
Manisa
Ofis 2003
09/11/2010,04:40
Çözüldü 
Sponsor Reklam
yok abi ya olmuoyr :S

Visual Basic Code
1
2
3
4
5
6
Private Sub Form_Load()
Dim Hata As Long
Dim HataMesaji As String * 128
Hata = mciSendString("open " & Chr$(34) & CurrentProject.Path & "\Hacel Obasını.mp3" & Chr$(34) & " alias YeniSes", 0, 0, 0)
mciGetErrorString Hata, HataMesaji, 128
End Sub


bu kodu form yüklendiğinde kısmına yapıstrdm çalıstırınca Chr$ kısmında hata gösteriyor

Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Access 2003 De Yapılan Dosyanın Access 2010 Da Çalıştırılması Kullanıcı Güvenlik Prob keskin78 9 193 14/05/2017, 14:54 keskin78
  Wep Access Dosyasını Masaüstü Access Dosyasına Çevirme next 7 295 02/04/2017, 23:36 next
Brick Microsoft Access Yüklü Olmayan Bilgisayarlarda Access Kullanımı (Runtime) OFA 4 682 20/06/2016, 14:47 OFA
Çözüldü MS Access 2.0 ile hazırlanmış programı Access 2013'e nasıl dönüştürebilirim? uralcoder 7 1.040 27/09/2015, 14:09 uralcoder
Çözüldü access 2003 de yapılan çalışma access 2007 de çalıştırmak uMits 6 1.128 19/05/2015, 10:14 uMits


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status