Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
29/09/2018 22:48
Konu Sahibi
Oğuz Türkyılmaz
Yorumlar
2
Okunma
140
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

Oğuz Türkyılmaz

Altın Üye
Oğ.... Tü....
 50
 90
 469
 08/02/2018
0
 Antalya
 İşletmeci
 Ofis 2010 64 Bit
 Bugün,00:19
Çözüldü 
Merhabalar.

Access de uygulamamın daha önceden edinmiş olduğum bir programa ( Kaynak kodları açık erişimde herhangi bir sorun yok ve firebird veri tabanı kullanılmış  Uygulamayı geliştirenlerle konuştuğumda mümkün fakat biraz uğraştırır diye bildirimde bulundular ) veri transfer etmesini sağlayabilirmiyim.  Transfer edilecek bilgiler ad soyad - tc kimlik no - GSM NO - adres - tutar - tarih den ibaret. Bu bilgileri transfer ettiğimde firebırd kullanan programda bu bilgiler ışığında tekli yada sıralı müşteri senedi düzenleniyor ve çıktısı alınıyor. Çok uğraştıracak bir proje ise Access uygulamamda herşeyi baştan kendim daha basite indirgenmiş olarak yapmak zorunda kalırım ama buda zaman alır dolayısıyla ikilemde kaldım ofisdeki insanlarda varolan programı kullandıkları için onları yeni bir arayüze ve metoda alıştırmakda zaman alacak bu da işin diğer yönü. Seçmem gereken yol konusunda fikir verebilen olursa memnun olurum. Teşekkürler


Tesekkur

Kullanici Avatari

ozguryasin

Uzman
Öz.... Ya....
 36
 44
 1.114
 23/09/2009
613
 Bursa
 Yazılım
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,01:14
firebird db ye connector yükleyerek bağlanabilirsiniz. bundan 3-5 yıl önce bir denemem olmuştu. başarılı sonuç almıştım.


POWER 'un Çekirgesi :=)
ozguryasin, 23-09-2009 tarihinden beri AccessTr.neT AİLESİ üyesidir.
Access'i Profesyonel Şekilde Öğrenmek İçin https://www.accesstr.net Ailesi Yeter. alkis


Site Kurallarını sorularınızın hızlı cevaplanması için kesinlikle okuyunuz.

Kullanici Avatari

Oğuz Türkyılmaz

Altın Üye
Oğ.... Tü....
 50
 90
 469
 08/02/2018
0
 Antalya
 İşletmeci
 Ofis 2010 64 Bit
 Bugün,00:19
(30/09/2018 00:44)ozguryasin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: firebird db ye connector yükleyerek bağlanabilirsiniz. bundan 3-5 yıl önce bir denemem olmuştu. başarılı sonuç almıştım.

Teşekkür ederim araştırdığım kadarıyla nerdeyse aynı oranda uğraşacağım Access içinde yeni uygulama geliştirmek daha mantıklı geldi.


Tesekkur


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Ms Access Excel Veri Alma Sorunu / Ms Access Import Data hakkih 13 1.733 10/01/2019, 21:40
Son Yorum: hakkih
Çözüldü Veritabanına 2 Farklı Kullanıcı Birbirinden Bağımsız Aynı Anda Nasıl Kayıt Yapar Oğuz Türkyılmaz 11 383 02/10/2018, 16:34
Son Yorum: Allback
Çözüldü Ağdaki Access Veritabanına Yavaş Bağlantı Sorunu patron4545 8 514 13/07/2018, 14:21
Son Yorum: mehmetdemiral
Çözüldü Access Tablodan Tabloya Şartlı Taşıma Ve Access Kapasite onurderun 1 363 23/12/2017, 22:39
Son Yorum: aydın3838
Çözüldü Şifreli Veritabanına Bağlantı M Asım 2 370 23/09/2017, 18:46
Son Yorum: M Asım

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.