Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
12/02/2011 14:54
Konu Sahibi
angelos
Yorumlar
5
Okunma
2142
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

angelos

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 40
 11
 05/02/2011
0
 İzmir
 
 Belirtilmemiş
 26/06/2018,15:06
Çözüldü 
anlatılanları uyguladım evet olması gereken yerleri evet yazdım kodları da yazdım fakat ilk açılışta gene Access penceresi içerisinde açılıyor sebebini anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim dosyam ekte



Kullanici Avatari

alpeki99

Uzman
OL....
 38
 6.138
 162
 29/10/2008
 Bursa
 Yazılım Geliştirici
 Ofis 2010 32 Bit
 24/11/2018,10:13
Çözüldü 
Formun özelliklerinde hem Yüklendiğinde olayına hem de Açıldığında olayına makroyu yazmışsınız. Açıldığında olayındaki makro adını silerseniz istediğiniz olacaktır.


AccessTr.Net teknik konular içeren bir sitedir. Bu tip sitelerde en iyi şekilde yardım alabilmeniz için Site Kurallarını mutlaka okumanız ve buna göre hareket etmeniz lazım.

Kullanici Avatari

angelos

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 40
 11
 05/02/2011
0
 İzmir
 
 Belirtilmemiş
 26/06/2018,15:06
Çözüldü 
sildim gene aynı anlayamadım



Kullanici Avatari

life_exciting

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 837
 52
 28/12/2009
366
 Ankara
 
 Ofis 2003
 18/11/2010,00:42
Çözüldü 
Sn.angelos Örneği İnceleyiniz.Sorununuz İlgili Modülün İsmini Değiştirmenizden Kaynaklanıyordu.Birde Formun Açıldığında Olayını Kontrol Ediniz.



.rar   ekipsorgu.rar(Dosya Boyutu: 120,75 KB / İndirme Sayısı: 24)

Kullanici Avatari

angelos

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 40
 11
 05/02/2011
0
 İzmir
 
 Belirtilmemiş
 26/06/2018,15:06
Çözüldü 
tmm teşekkürler kendim editleme yapamadım düzenlediğin formu kullanıyorum artık aynılarını kendim yapıyorum olmuyor module ismini değiştirdim açıldığında olayını aynen yaptım ama açınca Access içinde açtı eksşk yaptığım birşey var bunlar dışında acemisiyim olayın anlayamadım senin yapıtğın işimi gördü ama saol



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.608
 469
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,12:02
Çözüldü 
Konu cevaplanmış sorular bölümüne taşınmıştır.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü İç İçe Formlarda İl İlçe Sorunu Hk. axionvb 6 147 17/11/2018, 23:19
Son Yorum: ozguryasin
Çözüldü Formdaki Sayıya Göre Tabloda Tekrarlatma Sorunu MURAT42 6 243 05/10/2018, 10:48
Son Yorum: MURAT42
Çözüldü Raporda 2. Sayfa Sorunu nekeba 4 167 02/10/2018, 13:40
Son Yorum: nekeba
Çözüldü Metin Kutusunda Köşeli Parantez Sorunu Oğuz Türkyılmaz 9 213 27/09/2018, 12:53
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Otomatik Kaydetme Ve Pasif Yapma Sorunu hey 5 349 15/09/2018, 09:06
Son Yorum: hey

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.