Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
12/03/2010 17:35
Konu Sahibi
bigdevil
Yorumlar
7
Okunma
3007
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
Kullanici Avatari

bigdevil

Üye
Üye
 25
 4
 1
 05/02/2010
0
 Isparta
 
 Ofis 2003
 26/03/2010,19:43
Çözüldü 
merhab.
vb.net te stoktakip programı yaptım ve programı setup haline getirdigim zaman içindeki veri tabanı dosyalarını okurken ve kayıt yaparken hata veriyor.

veri tabanı dosyasının da exe haline getirlmesi gerektigini ögrendim ama nasıl olacağını bilemiyorum. yardımcı olursanız sevinirm...



Kullanici Avatari

ercansahin

BlackEagle
Uzman
ER.... ŞA....
 44
 3.739
 69
 14/11/2008
 Ankara
 
 Ofis 2010 32 Bit
 03/03/2018,16:39
Çözüldü 
Salt okunurluk durumunu kontrol edermisiniz?



Kullanici Avatari

bigdevil

Üye
Üye
 25
 4
 1
 05/02/2010
0
 Isparta
 
 Ofis 2003
 26/03/2010,19:43
Çözüldü 
salt okunurluğunu denedim ama olmadı..

verdigi hata: veritabanı dosyasının bulunamaması ...

setup yapmadan ( debug ile ) düzgün bir şekilde çalışıyor yani veri tabanı dosyası mevcut..



Kullanici Avatari

mehmetdemiral

.
Uzman
ME.... DE....
 53
 4.890
 213
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 18/09/2018,22:27
Çözüldü 
1- Hangi programla setup yapıyorsunuz?
2- Setup yaparken (bağlı tablo kullandığınızı sanıyorum) verilerin bulunduğu tabloyu eklemedeniz galiba..
3-" setup yapmadan ( debug ile ) düzgün bir şekilde çalışıyor" demişsiniz. Debug ile derken?


İnadına, ille de Accesstr.net...

Kullanici Avatari

bigdevil

Üye
Üye
 25
 4
 1
 05/02/2010
0
 Isparta
 
 Ofis 2003
 26/03/2010,19:43
Çözüldü 
visual studio 2008.. (visual basic.net dilinde yazdım) Setup and Deployment kısmından setup haline getiriorum.

debug ,bildgnz gbi kodların doğruluğunu kontrol etmek için kullanlr.


2. olarak dediginiz gibi olabilir!!! ... tabloyu nasıl ekleyeceğim?


bigdevil, 05-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

mehmetdemiral

.
Uzman
ME.... DE....
 53
 4.890
 213
 30/10/2008
 Samsun
 Öğretmen
 Ofis 2013 32 Bit
 18/09/2018,22:27
Çözüldü 
Pardon da, ben tam anlayamadım? Siz bu çalışmayı Vb ile yaptıysanız, Access sorularında işi nedir? Sanırım konuyu yanlış yere eklediniz. Ama konu başlığınız "Access exe oluşturmak"... Ben anlayamadım olayı.


İnadına, ille de Accesstr.net...


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.