Access exe oluşturmak
Tarih
12/03/2010 17:35
Konu Sahibi
bigdevil
Yorumlar
7
Okunma
2521
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
bigdevil
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
1
05/02/2010
0
Isparta
Ofis 2003
26/03/2010,19:43
Çözüldü 
merhab.
vb.net te stoktakip programı yaptım ve programı setup haline getirdigim zaman içindeki veri tabanı dosyalarını okurken ve kayıt yaparken hata veriyor.

veri tabanı dosyasının da exe haline getirlmesi gerektigini ögrendim ama nasıl olacağını bilemiyorum. yardımcı olursanız sevinirm...
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
20/05/2017,13:50
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Salt okunurluk durumunu kontrol edermisiniz?
Cevapla

bigdevil
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
1
05/02/2010
0
Isparta
Ofis 2003
26/03/2010,19:43
Çözüldü 
salt okunurluğunu denedim ama olmadı..

verdigi hata: veritabanı dosyasının bulunamaması ...

setup yapmadan ( debug ile ) düzgün bir şekilde çalışıyor yani veri tabanı dosyası mevcut..
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.757
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
23/05/2017,21:19
Çözüldü 
Sponsor Reklam
1- Hangi programla setup yapıyorsunuz?
2- Setup yaparken (bağlı tablo kullandığınızı sanıyorum) verilerin bulunduğu tabloyu eklemedeniz galiba..
3-" setup yapmadan ( debug ile ) düzgün bir şekilde çalışıyor" demişsiniz. Debug ile derken?
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla

bigdevil
Üye
Kullanici Avatari
Üye
4
1
05/02/2010
0
Isparta
Ofis 2003
26/03/2010,19:43
Çözüldü 
visual studio 2008.. (visual basic.net dilinde yazdım) Setup and Deployment kısmından setup haline getiriorum.

debug ,bildgnz gbi kodların doğruluğunu kontrol etmek için kullanlr.


2. olarak dediginiz gibi olabilir!!! ... tabloyu nasıl ekleyeceğim?
bigdevil, 05-02-2010 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

mehmetdemiral
.
Kullanici Avatari
Uzman
M.... D....
4.757
30/10/2008
Samsun
Ofis 2013 Tr. 32 Bit
23/05/2017,21:19
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Pardon da, ben tam anlayamadım? Siz bu çalışmayı Vb ile yaptıysanız, Access sorularında işi nedir? Sanırım konuyu yanlış yere eklediniz. Ama konu başlığınız "Access exe oluşturmak"... Ben anlayamadım olayı.
İnadına, ille de Accesstr.net...
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi



Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status