Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
07/01/2009 12:38
Konu Sahibi
tgpek1
Yorumlar
4
Okunma
2013
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

tgpek1

Üye
 58
 6
 8
 01/12/2008
0
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 26/05/2011,16:13
Çözüldü 
.Goto what:=wdGoToBookmark, Name:="para"
.TypeText [para]

.Goto what:=wdGoToBookmark, Name:="tarih"
.TypeText [tarih]

Accesde yazılı olan bu kodda, tarih alanı worde gg.aa.yyyy olarak gidiyor,
ancak para alanı virgülsüz düz olarak gidiyor..Koda eklemem gereken nedir ?
Yardımlarınızı bekliyorum..Teşekkür ederim.



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
Oz.... Ak....
 39
 479
 11.884
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,00:13
Çözüldü 
tablodaki para alanının veri türünü "Para Birimi" olarak değiştirip dene, eğer zaten "Para Birimi" ise örneğini ekle.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

tgpek1

Üye
 58
 6
 8
 01/12/2008
0
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 26/05/2011,16:13
Çözüldü 
Örnek ekte...Teşekkür ederim..



Kullanici Avatari

tdsharun

Aktif Üye
 37
 27
 778
 06/11/2008
231
 Kütahya
 
 Ofis 2003
 31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Eski sorulara bakarken dikkatimi çekti. Gözden kaçmış, kusura bakmayın. Bunun için yapılması gereken sadece para birimi olan alana Format eklemek:

Kod:
    If banod <> " " Then
     .Goto what:=wdGoToBookmark, Name:="banod"
     .TypeText (Format(Nz([banod], 0), "#,##0.00 TL"))
   End If


[banod] alanınız para birimi olduğu için bu alana format eklemek yeterli.

Gecikmeli bir cevap oldu, kusura bakmayın. Keşke birkaç gün sonra soruyu tekrar hatırlatmak için bir mesaj yazsaydınız...

İyi günler...



Kullanici Avatari

tdsharun

Aktif Üye
 37
 27
 778
 06/11/2008
231
 Kütahya
 
 Ofis 2003
 31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Şimdi denedim de, aslında şöyle de olabiliyor:

Kod:
    If banod <> " " Then
     .Goto what:=wdGoToBookmark, Name:="banod"
     .TypeText (FormatCurrency(Nz([banod], 0)))
   End If


Tek farkı Formatı FormatCurrency ile girdiğimiz için doğrudan Para Birimi olarak aktarıyor. Böylece alanda belirtilen para birimini doğrudan aktarıyor. Bu diğerine göre daha iyi oldu... Img-grin




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Ms Access Excel Veri Alma Sorunu / Ms Access Import Data hakkih 13 1.792 10/01/2019, 21:40
Son Yorum: hakkih
Çözüldü Tablo Maksimum Alan Sayısı ates2014 2 154 28/12/2018, 22:30
Son Yorum: ates2014
Çözüldü Vba Koduyla Üretilen Forma Otomatik Numara Vermede Alan Güncelleştirilemiyor Hatası Oğuz Türkyılmaz 6 212 19/12/2018, 22:34
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Form Açılışında Pasif Olan Altform Formdaki Bir Alan Değer Alırsa Aktif Olsun Oğuz Türkyılmaz 3 142 12/12/2018, 23:39
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Form Bilgi Girişinde Alt Satıra Üst Satırdan Girilen Alan Değeri Nasıl Kopyalanır. Oğuz Türkyılmaz 14 323 03/12/2018, 00:22
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.