Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
07/01/2009 12:38
Konu Sahibi
tgpek1
Yorumlar
4
Okunma
1967
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

tgpek1

Üye
 58
 8
 6
 01/12/2008
0
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 26/05/2011,16:13
Çözüldü 
.Goto what:=wdGoToBookmark, Name:="para"
.TypeText [para]

.Goto what:=wdGoToBookmark, Name:="tarih"
.TypeText [tarih]

Accesde yazılı olan bu kodda, tarih alanı worde gg.aa.yyyy olarak gidiyor,
ancak para alanı virgülsüz düz olarak gidiyor..Koda eklemem gereken nedir ?
Yardımlarınızı bekliyorum..Teşekkür ederim.



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 41
 11.520
 469
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
 Bugün,16:52
Çözüldü 
tablodaki para alanının veri türünü "Para Birimi" olarak değiştirip dene, eğer zaten "Para Birimi" ise örneğini ekle.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 

Kullanici Avatari

tgpek1

Üye
 58
 8
 6
 01/12/2008
0
 İstanbul
 
 Ofis 2003
 26/05/2011,16:13
Çözüldü 
Örnek ekte...Teşekkür ederim..


Ek Dosyalar
.rar   Yeni Klasör.rar(Dosya Boyutu: 35,63 KB / İndirme Sayısı: 21)

Kullanici Avatari

tdsharun

Aktif Üye
 37
 778
 27
 06/11/2008
231
 Kütahya
 
 Ofis 2003
 31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Eski sorulara bakarken dikkatimi çekti. Gözden kaçmış, kusura bakmayın. Bunun için yapılması gereken sadece para birimi olan alana Format eklemek:

Kod:
    If banod <> " " Then
     .Goto what:=wdGoToBookmark, Name:="banod"
     .TypeText (Format(Nz([banod], 0), "#,##0.00 TL"))
   End If


[banod] alanınız para birimi olduğu için bu alana format eklemek yeterli.

Gecikmeli bir cevap oldu, kusura bakmayın. Keşke birkaç gün sonra soruyu tekrar hatırlatmak için bir mesaj yazsaydınız...

İyi günler...



Kullanici Avatari

tdsharun

Aktif Üye
 37
 778
 27
 06/11/2008
231
 Kütahya
 
 Ofis 2003
 31/12/2011,02:16
Çözüldü 
Şimdi denedim de, aslında şöyle de olabiliyor:

Kod:
    If banod <> " " Then
     .Goto what:=wdGoToBookmark, Name:="banod"
     .TypeText (FormatCurrency(Nz([banod], 0)))
   End If


Tek farkı Formatı FormatCurrency ile girdiğimiz için doğrudan Para Birimi olarak aktarıyor. Böylece alanda belirtilen para birimini doğrudan aktarıyor. Bu diğerine göre daha iyi oldu... Img-grin




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Sayısal Değeri En Büyük Olana Ait Kayıtları Listelemek derebeyi 4 77 16/11/2018, 08:19
Son Yorum: derebeyi
Çözüldü Bire Çok İlişkide Alan Veri Tipi notrino 8 164 15/10/2018, 14:37
Son Yorum: Allback
Çözüldü Sayısal Değeri Yazıya Çevirmede Hata Kodu 95 ( İnvalid Use Of Null ) Oğuz Türkyılmaz 2 117 06/10/2018, 00:18
Son Yorum: Oğuz Türkyılmaz
Çözüldü Alan Verisine Bağlı Buton Aktivasyonu notrino 5 197 03/10/2018, 20:36
Son Yorum: notrino
Çözüldü Rapor Önizlemeyi Worde Gönderme bibib 12 549 28/07/2018, 02:46
Son Yorum: bibib

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444