access de sorgulama
Tarih
11/08/2010 13:21
Konu Sahibi
ramazan34
Yorumlar
7
Okunma
2384
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy



ramazan34
Üye
Kullanici Avatari
Üye
49
9
08/04/2010
0
İstanbul
Ofis 2003
17/02/2014,15:53
Çözüldü 
Sponsor Reklam
sayın arkadaşlar,
bu bir odanın üyeleriyle ilgili olarak bir sorgulama yapıyorum 2-3 tane daha sütun vardı da ben kalabalık etmesin diye sildim.
ben bunları sorgularken hem meslek koduna göre hemde tahakkukuna göre sorguluyorum50 tane civarında meslek kodu var.her kodu da farklı matrahlara göre sorguluyorum.mesela
563004 kodunu
1-0
2->0 And <=1000
3->1000 And <=5000
4->5000 And <=10000 gibi.her kodu ayrı ayrı defalarca sorguluyorum.
mesela bir tane kodu girince yukarıdaki farklı matrah toplamlarının hepsini nasıl çıkartabilirim.bunu yapmak mümkünmü.ben bunları sadece sorgulama sayfasından yapabiliyorum.kod yazmak gerekiyorsa ondan hiç anlamam.

http://img138.imageshack.us/i/adsz11p.jpg/
http://rapidshare.com/files/412277215/YE...enemem.rar
yardımlarınızı bekliyorum.
iyi çalışmalar,,,
ramazan34, 08-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla

Kur@l
AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.031
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
13/02/2017,14:56
Çözüldü 
Sayın ramazan34;
Örneğinizi eklediğiniz link çalışmıyor. Örneğinizi ekleyin yardımcı olmaya çalışalım

komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla

ramazan34
Üye
Kullanici Avatari
Üye
49
9
08/04/2010
0
İstanbul
Ofis 2003
17/02/2014,15:53
Çözüldü 
Sponsor Reklam
linki düzelttim.yanlış linki yapıştırmışım.
ramazan34, 08-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla

C*e*l*o*y*c*e
Celosoft Yazılım
Kullanici Avatari
Uzman
M.... B....
2.862
29/10/2008
902
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Sayın Ramazan34
iki tarih aralığı gibi örnek yaptım bunu incele
kodu seçerek veya ayrıyeten sadece iki tahakkuk arasını seçerek topqlam ücretini hesaplayabilirsin ,kendine göre geliştirebilirsin..,kolay gelsin


Ek Dosyalar
.rar   Celoyce-örnek tahakkuk.rar (Dosya Boyutu: 45,57 KB / İndirme Sayısı: 16)
Cevapla

ercansahin
BlackEagle
Kullanici Avatari
Uzman
E.... Ş....
3.739
14/11/2008
Ankara
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,22:16
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın Ramazan34;Düzenleyip onarınca 272 kb alan kaplayan örneğinizi 43 mb civarında bir yer kaplayarak eklemişsinizImg-grin))
Cevapla

ramazan34
Üye
Kullanici Avatari
Üye
49
9
08/04/2010
0
İstanbul
Ofis 2003
17/02/2014,15:53
Çözüldü 
(11/08/2010, 17:45)C*E*L*O*Y*C*E Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın Ramazan34
iki tarih aralığı gibi örnek yaptım bunu incele
kodu seçerek veya ayrıyeten sadece iki tahakkuk arasını seçerek topqlam ücretini hesaplayabilirsin ,kendine göre geliştirebilirsin..,kolay gelsin

sayın arkadaş ilgilendiğin için çok teşekür ederim.galiba epey vakit ayırmışın.yapmış olduğun örneği tam kontrol etmek için örnekteki ana tabloyu (SAYFA DENEME) yi değiştirmek istedim.yani verileri çoğaltmak istedim.tabloyu değiştirince çalışmadı.aynı ismi verdiğim halde yine çalışmadı.ilgi ve alakanızdan dolayı çok çok teşekür ederim
iyi çalışmalar,,,
ramazan34, 08-04-2010 tarihinden beri AccessTr.neT
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü iki tarih arası sorgulama ilgincbiri 13 10.990 16/02/2017, 22:07 ozanakkaya
  Sorgulama Problemi accessdelisi 4 3.288 12/09/2016, 18:32 accessdelisi
Brick Microsoft Access Yüklü Olmayan Bilgisayarlarda Access Kullanımı (Runtime) OFA 4 507 20/06/2016, 14:47 OFA
  Sorgulama uygulaması yardımı asar800 11 616 12/05/2016, 19:53 atoz112
  form üzerinde birden fazla kritere göre sorgulama yapma mburakt 5 492 04/05/2016, 11:05 mburakt


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya