Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
25/11/2010 15:56
Konu Sahibi
atthegates
Yorumlar
12
Okunma
3411
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

atthegates

Aktif Üye
Aktif Üye
NE.... EK.... KA....
130
30/10/2008
0
Adana
Ofis XP
01/02/2018,12:21
Çözüldü 
Merhaba herkese kolay gelsin.
Ekte verdiğim programda ykbs kayıt formu ile frm_web formunda bulunan program arasında ortak bilgi girişleri arasında nasıl bağlantı kurabilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   YEŞİL KART KAYITLARININ İLÇELERE GÖRE DAĞILIMI.rar(Dosya Boyutu: 55,14 KB / İndirme Sayısı: 11)

.rar   YEŞİL KART KAYIT.rar(Dosya Boyutu: 260,82 KB / İndirme Sayısı: 10)

Kullanici Avatari

durkheim

Aktif Üye
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Sayın atthegates, ekteki örneği inceler misiniz...
1-Öncelikle frm_web'den giriş yapınız ve veri gönderimini(Verileri Aktar Butonu) o şekilde deneyiniz.

2-Yeşil kart kayıtlarının ilçelere göre dağılımı eklentinizi neden eklediğinizi anlayamadım.
Web'den veri alma ve gönderme konusunda çok emekleri geçen Sayın sledgeab hocama da bu vesile ile teşekkür ediyorum...


Ek Dosyalar
.rar   YEŞİL KART KAYIT.rar(Dosya Boyutu: 272,97 KB / İndirme Sayısı: 19)

Kullanici Avatari

atthegates

Aktif Üye
Aktif Üye
NE.... EK.... KA....
130
30/10/2008
0
Adana
Ofis XP
01/02/2018,12:21
Çözüldü 
Sayın durkheim örneği heyecanla masaüstüme kaydettim işim bitince bakacağım emeğinize ellerinize sağlık.Çok teşekkür ederim.



Kullanici Avatari

atthegates

Aktif Üye
Aktif Üye
NE.... EK.... KA....
130
30/10/2008
0
Adana
Ofis XP
01/02/2018,12:21
Çözüldü 
Hocam ellerinize sağlık tüm yeşilkart bürosu olarak size teşekkürlerimizi sunuyoruz.



Kullanici Avatari

atthegates

Aktif Üye
Aktif Üye
NE.... EK.... KA....
130
30/10/2008
0
Adana
Ofis XP
01/02/2018,12:21
Çözüldü 
Hocam örneği inceledim gerçekten çok ama çok işe yaradı yalnız bakanlığın online programındaki doğum yeri ve adreste benim programa girdiğim veriler yok doğum yerinde 1 yazıyor adres boş sadece bu problemim var beni tekrar bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.



Kullanici Avatari

ozanakkaya

sledgeab
Kurucu
OZ.... AK....
10.823
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,18:05
Çözüldü 
Doğum yeri için

Visual Basic Code
tarayici.Document.getElementById("dogumYeri").Value = DOĞUM_YERİ.Value

kodu yerine

Visual Basic Code
tarayici.Document.getElementById("dogumYeri").Value = DOĞUM_YERİ.Column(1)


Yazmalısın.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Union Sonucunu Baska Bi Tablo İle Left Join Yapma dabanli 4 119 23/04/2018, 14:45 dabanli
Çözüldü Başka Bilgisayarda Aldığım Hata! Mci32.ocx mucit 6 198 03/04/2018, 13:10 mucit
Çözüldü Başka bilgisayardaki dosyayı açtırma ercansahin 17 4.998 12/02/2018, 14:29 ozanakkaya
Çözüldü Başka tablodan veri aktarma ve guncelleme karaayhan 3 258 12/01/2018, 21:26 karaayhan
Çözüldü Access Tablodan Tabloya Şartlı Taşıma Ve Access Kapasite onurderun 1 152 23/12/2017, 22:39 aydın3838

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.