access başka programla bağlantı
Tarih
25/11/2010 15:56
Konu Sahibi
atthegates
Yorumlar
12
Okunma
2636
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
atthegates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
128
30/10/2008
0
Adana
Ofis XP
19/11/2014,15:51
Çözüldü 
Merhaba herkese kolay gelsin.
Ekte verdiğim programda ykbs kayıt formu ile frm_web formunda bulunan program arasında ortak bilgi girişleri arasında nasıl bağlantı kurabilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   YEŞİL KART KAYITLARININ İLÇELERE GÖRE DAĞILIMI.rar (Dosya Boyutu: 55,14 KB / İndirme Sayısı: 11)
.rar   YEŞİL KART KAYIT.rar (Dosya Boyutu: 260,82 KB / İndirme Sayısı: 10)
Cevapla

durkheim
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
320
13/09/2010
20
Belirtilmemiş
Ofis 2003
15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Sayın atthegates, ekteki örneği inceler misiniz...
1-Öncelikle frm_web'den giriş yapınız ve veri gönderimini(Verileri Aktar Butonu) o şekilde deneyiniz.

2-Yeşil kart kayıtlarının ilçelere göre dağılımı eklentinizi neden eklediğinizi anlayamadım.
Web'den veri alma ve gönderme konusunda çok emekleri geçen Sayın sledgeab hocama da bu vesile ile teşekkür ediyorum...


Ek Dosyalar
.rar   YEŞİL KART KAYIT.rar (Dosya Boyutu: 272,97 KB / İndirme Sayısı: 19)
Cevapla

atthegates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
128
30/10/2008
0
Adana
Ofis XP
19/11/2014,15:51
Çözüldü 
Sayın durkheim örneği heyecanla masaüstüme kaydettim işim bitince bakacağım emeğinize ellerinize sağlık.Çok teşekkür ederim.
Cevapla

atthegates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
128
30/10/2008
0
Adana
Ofis XP
19/11/2014,15:51
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Hocam ellerinize sağlık tüm yeşilkart bürosu olarak size teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Cevapla

atthegates
Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
128
30/10/2008
0
Adana
Ofis XP
19/11/2014,15:51
Çözüldü 
Hocam örneği inceledim gerçekten çok ama çok işe yaradı yalnız bakanlığın online programındaki doğum yeri ve adreste benim programa girdiğim veriler yok doğum yerinde 1 yazıyor adres boş sadece bu problemim var beni tekrar bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.385
29/01/2008
Denizli
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,07:56
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Doğum yeri için

Visual Basic Code
tarayici.Document.getElementById("dogumYeri").Value = DOĞUM_YERİ.Value

kodu yerine

Visual Basic Code
tarayici.Document.getElementById("dogumYeri").Value = DOĞUM_YERİ.Column(1)


Yazmalısın.

Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
  Açılır Kutu Da Seçilen İçeriğin Adını Başka Listeye Yazdırma Nasıl Olmalı haziran4 6 87 23/02/2017, 13:08 haziran4
  Raporda başka tablodan veri toplamı aldırma hk. okumas 3 108 28/01/2017, 21:55 okumas
  Veriyi keserek başka bir tabloaya nasıl aktarılır. freecino 5 251 26/12/2016, 19:51 atoz112
  Tablodan başka Tabloya ilişki Kurma 53rize 2 166 21/12/2016, 13:01 53rize
  Tablo kayıtlarının başka tablolardaki kayıt durumuna göre çaprazlanması uguruygar 4 272 11/12/2016, 21:03 uguruygar


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status