Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
Tarih
25/11/2010 15:56
Konu Sahibi
atthegates
Yorumlar
12
Okunma
3601
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
Kullanici Avatari

atthegates

Aktif Üye
NE.... EK.... KA....
 41
 130
 43
 30/10/2008
0
 Adana
 
 Ofis XP
 01/02/2018,12:21
Çözüldü 
Merhaba herkese kolay gelsin.
Ekte verdiğim programda ykbs kayıt formu ile frm_web formunda bulunan program arasında ortak bilgi girişleri arasında nasıl bağlantı kurabilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.


Ek Dosyalar
.rar   YEŞİL KART KAYITLARININ İLÇELERE GÖRE DAĞILIMI.rar(Dosya Boyutu: 55,14 KB / İndirme Sayısı: 11)

.rar   YEŞİL KART KAYIT.rar(Dosya Boyutu: 260,82 KB / İndirme Sayısı: 10)

Kullanici Avatari

durkheim

Aktif Üye
 Belirtilmemiş
 320
 49
 13/09/2010
20
 Belirtilmemiş
 
 Ofis 2003
 15/09/2013,13:39
Çözüldü 
Sayın atthegates, ekteki örneği inceler misiniz...
1-Öncelikle frm_web'den giriş yapınız ve veri gönderimini(Verileri Aktar Butonu) o şekilde deneyiniz.

2-Yeşil kart kayıtlarının ilçelere göre dağılımı eklentinizi neden eklediğinizi anlayamadım.
Web'den veri alma ve gönderme konusunda çok emekleri geçen Sayın sledgeab hocama da bu vesile ile teşekkür ediyorum...


Ek Dosyalar
.rar   YEŞİL KART KAYIT.rar(Dosya Boyutu: 272,97 KB / İndirme Sayısı: 19)

Kullanici Avatari

atthegates

Aktif Üye
NE.... EK.... KA....
 41
 130
 43
 30/10/2008
0
 Adana
 
 Ofis XP
 01/02/2018,12:21
Çözüldü 
Sayın durkheim örneği heyecanla masaüstüme kaydettim işim bitince bakacağım emeğinize ellerinize sağlık.Çok teşekkür ederim.



Kullanici Avatari

atthegates

Aktif Üye
NE.... EK.... KA....
 41
 130
 43
 30/10/2008
0
 Adana
 
 Ofis XP
 01/02/2018,12:21
Çözüldü 
Hocam ellerinize sağlık tüm yeşilkart bürosu olarak size teşekkürlerimizi sunuyoruz.



Kullanici Avatari

atthegates

Aktif Üye
NE.... EK.... KA....
 41
 130
 43
 30/10/2008
0
 Adana
 
 Ofis XP
 01/02/2018,12:21
Çözüldü 
Hocam örneği inceledim gerçekten çok ama çok işe yaradı yalnız bakanlığın online programındaki doğum yeri ve adreste benim programa girdiğim veriler yok doğum yerinde 1 yazıyor adres boş sadece bu problemim var beni tekrar bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.



Kullanici Avatari

ozanakkaya

Kurucu
OZ.... AK....
 39
 11.602
 469
 29/01/2008
 Denizli
 Memur
 Ofis 2010 32 Bit
Çözüldü 
Doğum yeri için

Visual Basic Code
tarayici.Document.getElementById("dogumYeri").Value = DOĞUM_YERİ.Value

kodu yerine

Visual Basic Code
tarayici.Document.getElementById("dogumYeri").Value = DOĞUM_YERİ.Column(1)


Yazmalısın.


"Boş Örnek Eklerim, Yapıp Verirler" demeyin, örneğinizi hazırlayın.
Komplike kod talebiniz var ise İletişim bağlantısından bize ulaşın. 
Cebelleşmezsen Öğrenemezsin. 


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Formdan Başka Formda Kritere Göre Liste Gizleme Ve Görünmesi U.ALTUN 4 71 05/12/2018, 13:50
Son Yorum: U.ALTUN
Çözüldü Bir Veri Kutusunun Değerini, Başka Bir Veri Kutusuna Bağımlı Yapabilir Miyim ? A_day 10 194 18/11/2018, 22:24
Son Yorum: A_day
Çözüldü Access Hazır Satış Database De Müşteri Listesi -Form Bağlantı Problemi Erkan7450 2 85 16/11/2018, 18:05
Son Yorum: Erkan7450
Çözüldü Access Uygulaması Tabloları, Hosting'e Koyma Ve Bağlantı Sağlama Mümkün Mü? alimadam 3 175 05/11/2018, 21:02
Son Yorum: alimadam
Çözüldü Formdan Web Sitesine Bağlantı ozcanadali 4 170 21/09/2018, 17:16
Son Yorum: ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
123444