Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
07/12/2010 19:53
Konu Sahibi
Mehmet_Akif
Yorumlar
24
Okunma
8103
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy

Mehmet_Akif

sevgi_bilgi
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
12/11/2010
20
Düzce
Ofis 2003
14/02/2013,15:07
Çözüldü 
Değerli hocalarım!
Access veritabanı ile makbuz kesme programı tasarladım. Aynı zamanda tahsilat programı. Bu programda 5 bin civarında abone olacak ve bir senelik kestiğim makbuzları da arşivlemem gerekiyor. Bu rakam da 7 sutunlu olmak üzere 50 bin satırlı tablo demek. Bu uygulama bizi yarı yolda bırakırmı acaba. yani ne tür sıkıntılar yaşarız. Yedekleme kullancağım. Ama bunun yanında dezavantajları neler olabilir. Değerli yorumlarınıza ihtiyacım var.
Saygılar...


Ne irfandır veren ahlaka yükseklik ne vicdandır.
Fazilet hissi insanlarda Allah korkusundandır.
Cevapla

okileturc

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
Çok sıkıştığınızda tablolarınızı Sql e yükseltirsiniz.
Dikkat edeceğiniz konu sık çalıştığınız formlarda
veriyi süzdürerek yükleyeceğiniz metotlar
kullanmak , yeni kayıt, düzenleme, silme
işlemlerinizde ilişkisiz formlar kullanmak vb. önlemler
yeterli olacaktır.


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

okileturc

Aktif Üye
Kullanici Avatari
Aktif Üye
O.... V....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
Lütfen aşağıdaki linki de inceleyin

Ms Access limitleri


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.
Cevapla

Mehmet_Akif

sevgi_bilgi
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
12/11/2010
20
Düzce
Ofis 2003
14/02/2013,15:07
Çözüldü 
Sayın okileturc öncelikle ilginize teşekkür ediyorum.
Peki hocam bu Sql yükseltme işini şimdi yapsam nasıl olur. Yani işi baştan sağlama alsam nasıl olur. Ve bunu Nasıl yapacağıma dair yardımcı olabilir misiniz. Sql dediğiniz verileri arşivlemek için kullanacağım yer anlamına mı geliyor. Bu konuda yardımcı olabilr misiniz.


Ne irfandır veren ahlaka yükseklik ne vicdandır.
Fazilet hissi insanlarda Allah korkusundandır.
Cevapla

Mehmet_Akif

sevgi_bilgi
Kullanici Avatari
Aktif Üye
190
12/11/2010
20
Düzce
Ofis 2003
14/02/2013,15:07
Çözüldü 
Hocam verdiğiniz linki inceledim ve işi sağlama almak adına baştan sizin söylediğiniz Sql yöntemini yapmak istiyorum. bu konuda yardımcı olabilir misniz.


Ne irfandır veren ahlaka yükseklik ne vicdandır.
Fazilet hissi insanlarda Allah korkusundandır.
Cevapla

Kur@l

AccessTR.Net
Kullanici Avatari
Uzman
2.032
05/11/2008
KONYA
Ofis 2010
Dün,13:43
Çözüldü 
Sayın Sevgi Bilgili;
Access 50 bin satırlık veri ile adeta jet hızında çalışır. Bence profesyonel donanımlarınız yoksa, 10 dan fazla olmayan sayıda PC ile işlem yapacaksınız Access sizin için kesinlikle yeterlidir.
Profesyonel donanımdann kastım server bilgisayarlarınızdır.
Benim tavsiyem Access ile probleminizi çözmenizden yanadır.
Kolay Gelsin.


komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Alt Tablodaki Veriyi Hesaba Ekleme (Toplama) aliyuzen 6 163 26/09/2017, 16:03 aliyuzen
Çözüldü Ms Access Excel Veri Alma Sorunu / Ms Access Import Data hakkih 12 1.016 26/05/2017, 17:17 ozanakkaya
Çözüldü Veriyi Güncelleme Sorunu hayyam bal. 4 272 25/05/2017, 12:39 atoz112
Çözüldü Access 2003 De Yapılan Dosyanın Access 2010 Da Çalıştırılması Kullanıcı Güvenlik Prob keskin78 9 651 14/05/2017, 14:54 keskin78
Çözüldü Tabloda Seçili Satıra Ait Veriyi Güncelleme pelitt 14 871 13/05/2017, 12:22 atoz112

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.