Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
07/12/2010 19:53
Konu Sahibi
Mehmet_Akif
Yorumlar
24
Okunma
8309
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
Kullanici Avatari

Mehmet_Akif

sevgi_bilgi
Aktif Üye
190
12/11/2010
20
Düzce
Ofis 2003
14/02/2013,15:07
Çözüldü 
Değerli hocalarım!
Access veritabanı ile makbuz kesme programı tasarladım. Aynı zamanda tahsilat programı. Bu programda 5 bin civarında abone olacak ve bir senelik kestiğim makbuzları da arşivlemem gerekiyor. Bu rakam da 7 sutunlu olmak üzere 50 bin satırlı tablo demek. Bu uygulama bizi yarı yolda bırakırmı acaba. yani ne tür sıkıntılar yaşarız. Yedekleme kullancağım. Ama bunun yanında dezavantajları neler olabilir. Değerli yorumlarınıza ihtiyacım var.
Saygılar...


Ne irfandır veren ahlaka yükseklik ne vicdandır.
Fazilet hissi insanlarda Allah korkusundandır.

Kullanici Avatari

okileturc

Aktif Üye
Aktif Üye
OK.... VA....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
Çok sıkıştığınızda tablolarınızı Sql e yükseltirsiniz.
Dikkat edeceğiniz konu sık çalıştığınız formlarda
veriyi süzdürerek yükleyeceğiniz metotlar
kullanmak , yeni kayıt, düzenleme, silme
işlemlerinizde ilişkisiz formlar kullanmak vb. önlemler
yeterli olacaktır.


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

okileturc

Aktif Üye
Aktif Üye
OK.... VA....
966
18/03/2009
459
İzmir
Ofis 2003
23/05/2016,13:38
Çözüldü 
Lütfen aşağıdaki linki de inceleyin

Ms Access limitleri


okileturc, 18-03-2009 tarihinden beri AccessTr.neT üyesidir.

Kullanici Avatari

Mehmet_Akif

sevgi_bilgi
Aktif Üye
190
12/11/2010
20
Düzce
Ofis 2003
14/02/2013,15:07
Çözüldü 
Sayın okileturc öncelikle ilginize teşekkür ediyorum.
Peki hocam bu Sql yükseltme işini şimdi yapsam nasıl olur. Yani işi baştan sağlama alsam nasıl olur. Ve bunu Nasıl yapacağıma dair yardımcı olabilir misiniz. Sql dediğiniz verileri arşivlemek için kullanacağım yer anlamına mı geliyor. Bu konuda yardımcı olabilr misiniz.


Ne irfandır veren ahlaka yükseklik ne vicdandır.
Fazilet hissi insanlarda Allah korkusundandır.

Kullanici Avatari

Mehmet_Akif

sevgi_bilgi
Aktif Üye
190
12/11/2010
20
Düzce
Ofis 2003
14/02/2013,15:07
Çözüldü 
Hocam verdiğiniz linki inceledim ve işi sağlama almak adına baştan sizin söylediğiniz Sql yöntemini yapmak istiyorum. bu konuda yardımcı olabilir misniz.


Ne irfandır veren ahlaka yükseklik ne vicdandır.
Fazilet hissi insanlarda Allah korkusundandır.

Kullanici Avatari

Kur@l

AccessTR.Net
Uzman
2.034
05/11/2008
-
Ofis 2010 32 Bit
Dün,02:20
Çözüldü 
Sayın Sevgi Bilgili;
Access 50 bin satırlık veri ile adeta jet hızında çalışır. Bence profesyonel donanımlarınız yoksa, 10 dan fazla olmayan sayıda PC ile işlem yapacaksınız Access sizin için kesinlikle yeterlidir.
Profesyonel donanımdann kastım server bilgisayarlarınızdır.
Benim tavsiyem Access ile probleminizi çözmenizden yanadır.
Kolay Gelsin.


komşuda dülger mi var geliyor keser sesi,
ustalar konuşunca çıraklar keser sesi.


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Liste Kutusunda Bulunan Veriyi Yazdırma. fascioğlu 6 161 07/05/2018, 01:20 fascioğlu
Çözüldü Her Kullanıcının Kendi Kaydettiği Veriyi Silme İzni hey 8 374 01/05/2018, 10:20 ozanakkaya
Çözüldü Access İle Hazırlanan Çok Satırlı Veriyi Belirli Sayılarda Metin Dosyalarına Kaydetme Onurr 22 628 04/01/2018, 09:57 Onurr
Çözüldü Access Tablodan Tabloya Şartlı Taşıma Ve Access Kapasite onurderun 1 157 23/12/2017, 22:39 aydın3838
Çözüldü Access Sadece Belirlediğim Bir Veriyi Engelleme down73 6 212 19/12/2017, 06:13 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.