Access 2010 Veritabanı Bağlantısı ?????
Tarih
25/05/2012 21:49
Konu Sahibi
essare
Yorumlar
7
Okunma
4584
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy



essare
Üye
Kullanici Avatari
Üye
Ö.... F....
14
3
25/05/2012
0
Adana
Ofis 2010
02/02/2014,22:36
Çözüldü 
Sponsor Reklam
Arkadaşlar Access 2010 ile oluşturduğum Veritabanını Visual Studio 2010 ile bağlantı yapmaya çalışıyorum ama anlayamadığım problemler çıkıyor.Bağlatıyı nasıl yapabilirim. anlatabilecek varmı çok acill lazımmmm....
Cevapla

goodfalles
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
306
11/12/2008
İstanbul
Ofis 2007
17/11/2014,04:14
Çözüldü 
https://www.accesstr.net/konu-vbnet-acce...me-vs.html


burada çok iyi şekilde anlatılmış kolay gelsin
Cevapla

essare
Üye
Kullanici Avatari
Üye
Ö.... F....
14
3
25/05/2012
0
Adana
Ofis 2010
02/02/2014,22:36
Çözüldü 
Sponsor Reklam
resim

böyle bir hata geliyor Img-cray(((

visual basic bilmiyorum.
Cevapla

goodfalles
Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
306
11/12/2008
İstanbul
Ofis 2007
17/11/2014,04:14
Çözüldü 
hocam linkteki yoldan yap sanırım sen direk datasource ekleyip yapmaya çalışıyorsun
Cevapla

essare
Üye
Kullanici Avatari
Üye
Ö.... F....
14
3
25/05/2012
0
Adana
Ofis 2010
02/02/2014,22:36
Çözüldü 
Sponsor Reklam
teşekkürler hocam.kodlar ile yapmaya çalıştım fakat yine olmadı.benim programda bir sorun var sanırım.dediğiniz gibi datasource den yapmaya çalışıyordum en son noktada resimdeki gibi bir hata alıyordum.tabloların alan adlarını almıyor.kodlar ile de bağlantıyı yaptım çalıştığı halde tabloyu göstermedi.dediğim gibi vs 2010 u kaldırıp yeniden kuruyorum. inşallah olur...
Cevapla

ozanakkaya
sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.306
29/01/2008
Denizli
Polis Memuru
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,16:03
Çözüldü 
(26/05/2012, 01:18)essare Adlı Kullanıcıdan Alıntı: teşekkürler hocam.kodlar ile yapmaya çalıştım fakat yine olmadı.benim programda bir sorun var sanırım.dediğiniz gibi datasource den yapmaya çalışıyordum en son noktada resimdeki gibi bir hata alıyordum.tabloların alan adlarını almıyor.kodlar ile de bağlantıyı yaptım çalıştığı halde tabloyu göstermedi.dediğim gibi vs 2010 u kaldırıp yeniden kuruyorum. inşallah olur...

Tablodaki alan adlarında türkçe karakter var mı gibi saçma bir soru sorsam ?
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Sinema veritabanı acil yardım ! tanburem123 4 240 03/01/2017, 22:09 atoz112
  Accessten excel bağlantısı ile veri alırken parola hatası. Mecnun24 8 315 02/01/2017, 20:11 Mecnun24
  Accesste SQL Server Bağlantısı Hk. rknbrlz 8 272 19/12/2016, 19:27 atoz112
  Access 2010 Özel Paylaşım Hk. Serkan Çevik 2 144 30/11/2016, 22:00 Serkan Çevik
Çözüldü word access bağlantısı Pislik_77 25 8.904 23/11/2016, 01:46 ozanakkaya


Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
DMCA.com Protection Status
© Desing by XSTYLED| Develops by ozanakkaya