Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
25/05/2012 21:49
Konu Sahibi
essare
Yorumlar
7
Okunma
4932
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

essare

Üye
Kullanici Avatari
Üye
Ö.... F....
14
3
25/05/2012
0
Adana
Ofis 2010
02/02/2014,22:36
Çözüldü 
Arkadaşlar Access 2010 ile oluşturduğum Veritabanını Visual Studio 2010 ile bağlantı yapmaya çalışıyorum ama anlayamadığım problemler çıkıyor.Bağlatıyı nasıl yapabilirim. anlatabilecek varmı çok acill lazımmmm....


Cevapla

goodfalles

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
306
11/12/2008
İstanbul
Ofis 2007
17/11/2014,04:14
Çözüldü 
https://www.accesstr.net/konu-vbnet-acce...me-vs.html


burada çok iyi şekilde anlatılmış kolay gelsin


Cevapla

essare

Üye
Kullanici Avatari
Üye
Ö.... F....
14
3
25/05/2012
0
Adana
Ofis 2010
02/02/2014,22:36
Çözüldü 
resim

böyle bir hata geliyor Img-cray(((

visual basic bilmiyorum.


Cevapla

goodfalles

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
306
11/12/2008
İstanbul
Ofis 2007
17/11/2014,04:14
Çözüldü 
hocam linkteki yoldan yap sanırım sen direk datasource ekleyip yapmaya çalışıyorsun


Cevapla

essare

Üye
Kullanici Avatari
Üye
Ö.... F....
14
3
25/05/2012
0
Adana
Ofis 2010
02/02/2014,22:36
Çözüldü 
teşekkürler hocam.kodlar ile yapmaya çalıştım fakat yine olmadı.benim programda bir sorun var sanırım.dediğiniz gibi datasource den yapmaya çalışıyordum en son noktada resimdeki gibi bir hata alıyordum.tabloların alan adlarını almıyor.kodlar ile de bağlantıyı yaptım çalıştığı halde tabloyu göstermedi.dediğim gibi vs 2010 u kaldırıp yeniden kuruyorum. inşallah olur...


Cevapla

ozanakkaya

sledgeab
Kullanici Avatari
Kurucu
O.... A....
9.875
29/01/2008
Denizli
Memur
Ofis 2010 32 Bit
Bugün,02:14
Çözüldü 
(26/05/2012, 01:18)essare Adlı Kullanıcıdan Alıntı: teşekkürler hocam.kodlar ile yapmaya çalıştım fakat yine olmadı.benim programda bir sorun var sanırım.dediğiniz gibi datasource den yapmaya çalışıyordum en son noktada resimdeki gibi bir hata alıyordum.tabloların alan adlarını almıyor.kodlar ile de bağlantıyı yaptım çalıştığı halde tabloyu göstermedi.dediğim gibi vs 2010 u kaldırıp yeniden kuruyorum. inşallah olur...


Tablodaki alan adlarında türkçe karakter var mı gibi saçma bir soru sorsam ?


Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Access "uygulamanızın Önceki Bir Sürümüyle Oluşturulan Veritabanı Açılamıyor" Hatası casper.tavsan 3 142 26/09/2017, 18:31 ozanakkaya
Çözüldü Veritabanı Sutun Toplamları Alamıyorum scil 13 645 12/08/2017, 12:01 ozanakkaya
Çözüldü Powerpoint Ve Access Bağlantısı brsknm 8 480 18/06/2017, 20:25 biberli33
Çözüldü Veritabanı geliştirmek ve öğrenmek istiyorum.önerileriniz nedir? yavuzulaskn 3 342 31/05/2017, 15:30 atoz112
Çözüldü Ms Access Excel Veri Alma Sorunu / Ms Access Import Data hakkih 12 1.012 26/05/2017, 17:17 ozanakkaya

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.