Konu Araçları | Seçenekler: | Gösterim Stili
Tarih
17/04/2010 13:44
Konu Sahibi
corvus
Yorumlar
27
Okunma
5703
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy

corvus

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
27
5
16/04/2010
İstanbul
-
20/05/2010,13:48
Çözüldü 
Benim accesden öğrenci otomayonu yapmam lazım yani yapıorum bi konuda sorun yaşıyorum.. öğrenciler diye bi formum var formda öğrenci numarasını yazıp TAMAM butonuna basdığımda bütün bilgileri gelıyor ancak öğrenci belgesi diye bır butonum daha var öğrenci belgesini rapor yaptım öğrenci numarasını koydum ........ numaralı öğrenci okulumuzun öğrencisidir .. diye geliyor onu öğrenci belgesi butonuna bağladım ama ben diyelim 3. öğrencinin bilgilerine bakoyorum butona tıkladığımda 3 . öğrencinin öğrenci belgesini görmek istıyorum ama 3 . değilde 1 . öğrenciden başlayıp 2 3 diye ilerliyor nasıl yapabilirim ???


Cevapla

dereza

Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
8
17/03/2009
0
Kocaeli
Ofis 2000
10/02/2012,03:43
Çözüldü 
[/u]Sayın Corvus dosyanızı eklerseniz sorununuz daha kolay çözüme ulaşacaktır diye düşünüyorum..


Cevapla

corvus

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
27
5
16/04/2010
İstanbul
-
20/05/2010,13:48
Çözüldü 
peki ..
Dosyayı ekledım inşallah yardım eden olur ...


Cevapla

dereza

Üye
Kullanici Avatari
Üye
24
8
17/03/2009
0
Kocaeli
Ofis 2000
10/02/2012,03:43
Çözüldü 
raporunun kayanığına sorgu bağlayıp bu sorguda da öğrenci numarasını öğrenci bilgileri formundaki aktif numaraya bağlaman yeterli olacaktır.


Ek Dosyalar
.rar   donem_odevim_DeReZa.rar (Dosya Boyutu: 60,22 KB / İndirme Sayısı: 8)
Cevapla

corvus

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
27
5
16/04/2010
İstanbul
-
20/05/2010,13:48
Çözüldü 
sorguda sadece öğrenci numarasını mı almam gerekiyor ve aktif numara deken öğrenci belgesi butonuna mı bağlamam gerekıyor ki onda zaten raporr bağlı ....

TEŞEKKÜR EDERİM İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN ..
yaptım teşekkür ederim tekrar ...


Cevapla

fox35

Hesap Aktif Değil
Kullanici Avatari
Aktivasyon Bekleyen
120
30/04/2009
İzmir
Ofis 2003
26/07/2015,23:08
Çözüldü 
sayın corvus;
aynı soruyu yeni bir konu açarak sormuşsunuz anlaşılan o ki Site Kurallarını okumamışsınız.bu kurallara herkesin sağlıklı bir cevap alabilmesi için uyulması gerekir.mesela yardım vs gibi konu başlıkları olmaz çünkü başkaları sizin sorunuzu daha sonra inceleyip aynı örnekten faydalanabilir (konu adını aratarak) ancak yardım vs gibi başlıklar olunca kimse aradığını bulamaz. neyse örneğinizi istediğiniz gibi düzenledim.mevcut kayıt ne ise rapor onu açıyor.bir makro yardımıyla yaptım sorguya gerek yok ancak kodla ya da sorguyla da yapılabilir. kolay gelsin.


Ek Dosyalar
.zip   Dönem Ödevim.zip (Dosya Boyutu: 30,47 KB / İndirme Sayısı: 9)
Cevapla


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Tarih Son Yorum
Çözüldü Ms Access Excel Veri Alma Sorunu / Ms Access Import Data hakkih 12 937 26/05/2017, 17:17 ozanakkaya
Çözüldü Access 2003 De Yapılan Dosyanın Access 2010 Da Çalıştırılması Kullanıcı Güvenlik Prob keskin78 9 616 14/05/2017, 14:54 keskin78
Çözüldü Wep Access Dosyasını Masaüstü Access Dosyasına Çevirme next 7 576 02/04/2017, 23:36 next
Çözüldü Microsoft Access Yüklü Olmayan Bilgisayarlarda Access Kullanımı (Runtime) OFA 4 1.051 20/06/2016, 14:47 OFA
Çözüldü MS Access 2.0 ile hazırlanmış programı Access 2013'e nasıl dönüştürebilirim? uralcoder 7 1.445 27/09/2015, 14:09 uralcoder

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Forum use Krzysztof "Supryk" Supryczynski addons.