Konu Araçları | Konu Seçenekleri | Gösterim Stili
corvus
Tarih
17/04/2010 13:44
Konu Sahibi
corvus
Yorumlar
27
Okunma
6273
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
corvus

corvus

Aktivasyon Bekleyen
 25
 5
 27
 16/04/2010
 İstanbul
 
 -
 20/05/2010,13:48
Çözüldü 
Benim accesden öğrenci otomayonu yapmam lazım yani yapıorum bi konuda sorun yaşıyorum.. öğrenciler diye bi formum var formda öğrenci numarasını yazıp TAMAM butonuna basdığımda bütün bilgileri gelıyor ancak öğrenci belgesi diye bır butonum daha var öğrenci belgesini rapor yaptım öğrenci numarasını koydum ........ numaralı öğrenci okulumuzun öğrencisidir .. diye geliyor onu öğrenci belgesi butonuna bağladım ama ben diyelim 3. öğrencinin bilgilerine bakoyorum butona tıkladığımda 3 . öğrencinin öğrenci belgesini görmek istıyorum ama 3 . değilde 1 . öğrenciden başlayıp 2 3 diye ilerliyor nasıl yapabilirim ???



dereza

dereza

Üye
 39
 8
 24
 17/03/2009
0
 Kocaeli
 
 Ofis 2000
 10/02/2012,03:43
Çözüldü 
[/u]Sayın Corvus dosyanızı eklerseniz sorununuz daha kolay çözüme ulaşacaktır diye düşünüyorum..



corvus

corvus

Aktivasyon Bekleyen
 25
 5
 27
 16/04/2010
 İstanbul
 
 -
 20/05/2010,13:48
Çözüldü 
peki ..
Dosyayı ekledım inşallah yardım eden olur ...



dereza

dereza

Üye
 39
 8
 24
 17/03/2009
0
 Kocaeli
 
 Ofis 2000
 10/02/2012,03:43
Çözüldü 
raporunun kayanığına sorgu bağlayıp bu sorguda da öğrenci numarasını öğrenci bilgileri formundaki aktif numaraya bağlaman yeterli olacaktır.



corvus

corvus

Aktivasyon Bekleyen
 25
 5
 27
 16/04/2010
 İstanbul
 
 -
 20/05/2010,13:48
Çözüldü 
sorguda sadece öğrenci numarasını mı almam gerekiyor ve aktif numara deken öğrenci belgesi butonuna mı bağlamam gerekıyor ki onda zaten raporr bağlı ....

TEŞEKKÜR EDERİM İLGİLENDİĞİNİZ İÇİN ..
yaptım teşekkür ederim tekrar ...



fox35

fox35

Aktivasyon Bekleyen
 25
 120
 30/04/2009
 İzmir
 
 Ofis 2003
 26/07/2015,23:08
Çözüldü 
sayın corvus;
aynı soruyu yeni bir konu açarak sormuşsunuz anlaşılan o ki Site Kurallarını okumamışsınız.bu kurallara herkesin sağlıklı bir cevap alabilmesi için uyulması gerekir.mesela yardım vs gibi konu başlıkları olmaz çünkü başkaları sizin sorunuzu daha sonra inceleyip aynı örnekten faydalanabilir (konu adını aratarak) ancak yardım vs gibi başlıklar olunca kimse aradığını bulamaz. neyse örneğinizi istediğiniz gibi düzenledim.mevcut kayıt ne ise rapor onu açıyor.bir makro yardımıyla yaptım sorguya gerek yok ancak kodla ya da sorguyla da yapılabilir. kolay gelsin.




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Çözüldü Access 2010 Da Açılan Proje Access 2016 Da Açılmıyor.(Her İki Bilgisayarda 64 Bit) Oğuz Türkyılmaz 2 115 05/03/2019, 17:06
Son Yorum: haliliyas
Çözüldü Ms Access Excel Veri Alma Sorunu / Ms Access Import Data hakkih 13 1.908 10/01/2019, 21:40
Son Yorum: hakkih
Çözüldü Access Tablodan Tabloya Şartlı Taşıma Ve Access Kapasite onurderun 1 443 23/12/2017, 22:39
Son Yorum: aydın3838
Çözüldü Access 2003 De Yapılan Dosyanın Access 2010 Da Çalıştırılması Kullanıcı Güvenlik Prob keskin78 9 1.260 14/05/2017, 14:54
Son Yorum: keskin78
Çözüldü Wep Access Dosyasını Masaüstü Access Dosyasına Çevirme next 7 1.196 02/04/2017, 23:36
Son Yorum: next

Türkçe Çeviri: MCTR, Yazılım: MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.